Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Ръководство 0025 - За осъществяване на сериозни международни запознанства с цел брак зад граница

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0025 - За осъществяване на сериозни международни запознанства с цел брак зад граница   Сря 20 Фев 2008, 04:42

Ръководство 0025 ще Ви помогне да осъществите директни контакти за осъществяване на сериозни международни запознанства с цел брак зад граница. Хиляди самотни мъже и жени от цялата планета очакват да се свържете с тях - вълнуващ и романтичен шанс да откриете истинския партньор в живота си.
Благодарение на успешната ни клубна политика, както и на преките ни отношения с реномирани партньори от цял свят, днес сме в състояние, ако пожелаете, незабавно да приобщим и Вас към съществуващата от десетилетия световна система за осъществяване на интересни и полезни контакти, запознанства и връзки в желани от Вас направления на човешките отношения, с десетки, стотици и даже хиляди партньори от цялата планета.

Хиляди самотни мъже и жени от цялата планета очакват да се свържете с тях - вълнуващ и романтичен шанс да откриете истинския партньор в живота си. Размяна на ваканции, гостувания и пътувания; емиграция и придобиване на второ гражданство; обяви, снимки, филми, книги, каталози, списания и какво ли още не на тази тема. С това ръководство за запознанства зад граница и най-смелите Ви желания и мечти могат да станат реалност.

С оглед международния характер на дейността, към която Ви предлагаме да се приобщите,
специално сме помислили как да Ви улесним при евентуалните езикови проблеми. Подробности за нашия Самоучител по английски език четете тук:
http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f9/topic-t156.htm?highlight=0006

А за онези, които въпреки всичко се затрудняват, сме предвидили безплатна методика за резултатно, самостоятелно усвояване на най-разпространения в света английски език.

Това ръководство Ви предоставя пряката възможност, много често безплатно, да се възползвате от компетентното съдействие на десетки специализирани в областта на контактите агенции и организации от много страни по целия свят. Тя е достъпна, съобразена и изпробвана за условията на България и много наши сънародници вече се възползваха от нея и успяха!
Г-ца Е.Г. от Пловдив получи само за три месеца 66 сериозни предложения за брак от лекари, програмисти, бизнесмени, мениджъри и др. господа от 28 държави.

Г-н М., българин с постоянно местожителство в Швейцария, получи за 75 дни 95 предложения за женитба от наши сънароднички /стюардеси, лекарки, учителки, студентки, модели и др./

Г-ца В., от София, любителка на свободните контакти и романси, без да има претенции за особени дадености и качества, получи редица предложения за пътувания, посещения, партньорство и сътрудничество с агенции, продуценти, списания и клубове от Европа, САЩ и Австралия, при това много често за тяхна сметка.

Побързайте! Условията, които Ви предлагаме сега са най-изгодни. Вие можете само да спечелите! Не отлагайте!

Р.Р. Прочетете още веднъж внимателно това съобщение, защото то ще промени живота Ви изцяло и много ще Ви помогне.
Цена на ръководство 0025: 29,38 лв
Поръчайте на този адрес:
http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0065: Имате ли собствена агенция за международни запознанства с цел брак?   Съб 12 Апр 2008, 18:06

Разработка № 0065: Как да създадете собствена международна агенция за сериозни контакти и запознанства с цел брак в чужбина! Подробна инструкция.

Стотици самотни хора плащат добре за да намерят подходящ партньор за брак зад граница. Помогнете им. Научете точно как с помощта на ръководство 0065!

Цена на ръководство 0065: 9.33 лв
Поръчайте на този адрес:
http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0064: Искате ли собствена агенция за сериозни запознанства с цел брак?   Съб 12 Апр 2008, 18:06

Ръководство 0064: Собствена агенция (бюро) за запознанства!

Как да създадете собствена и доходна агенция (бюро) за сериозни запознанства с цел брак?
Подробна инструкция.

Хиляди самотни хора плащат добре, за да им помогнете с посредничество в живота, като ги насочите към подходящи кандидати за създаване на сериозна връзка и последващ брак. Научете точно как!

Цена на ръководството: 8.19 лв
Поръчайте на този адрес:
http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0037: Работа само за мъже в чужбина, като домакини на кораби за компания на скучаещи богати дами.   Съб 12 Апр 2008, 18:07

Ръководство 0037: Работа само за мъже на средна възраст с различни умения, като ползване на чужди езици, танци и дар слово, с които ще са в състояние да забавляват богати, скучаещи дами на околосветски пътешествия на круизни кораби.

И това е най-добрия начин да намерите богати, неомъжени дами, наполно безплатно! Представете си, че сте единствения мъж на луксозна яхта, пълна с богати и неомъжени жени от различни националности, тръгнала на екзотично далечно плаване и на Вас се пада честа да ги забавлявате и да сте в центъра на тяхното внимание!

Цена за ръководството: 11,45 лв
Поръчайте си го веднага на този адрес: http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

Това не са младежки фантазии, а програма за Господа - домакини (Gentleman Host), предлагана от редица агенции за морски пьтешествия. Благодарение на преките ни отношения с реномирани агенции за контакти от цял свят, ние постоянно получаваме актуална и много полезна информация, като в случая сме в сьстояние незабавно да Ви предоставим точни адреси на две такива агенции. Така Вие ще установите подробности за това предложение директно от източника.

Изискванията кьм Вас са следните:
- Да сте неженени,
- да сте на възраст над 45 години,
- да не сте твърде вързан в краката по отношение на танците (добре би било да изкарате курс по танци - валс, румба, ча-ча, суинг, фокс трот),
-да не сте твърде вързан в езика, по отношение на чуждите езици и най-вече на английски език.

Голяма помощ в това отношение може да Ви окаже нашата Самоучител 0006 - специална методика за ефективно и интензивно самостоятелно усвояване на най-разпространения в света английски език, която съчетана с интензивното му практикуване в кореспонденцията и осъществените контакти, ще доведе до най-бързото му практическо усвояване).
Подробности и на адрес: http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f9/topic-t156.htm?highlight=0006

Така Вие бихте могли да се насладите на пьтувания с най-добрите кораби в света за морски пьтешествия, като получите напълно БЕЗПЛАТНО:
- Самолетни билети за началото и края на пътуването;
- Настаняване на кораба;
- Храна (закуска, обяд и вечеря);
- Позволение да занимавате и забавлявате дамите в бара.

Това предложение е достьпно и съблазнително за много наши сънародници, които вярвам, че бързо ще се възползват от него. То ще позволи и на Вас да навлезете в един екзотичен, далечен и изтънчен свят, познат ни само от романите и киното, да установите безброй вълнуващи контакти сьс заможни дами от всякакви народности.

А ползата от това ще е голяма! Побьрзайте, сега условията за контакти са най-изгодни!

Цена на ръководства 0037: 11,45 лв
Поръчайте си го веднага на този адрес: http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Разчитате ли на успешни запознанства (Uspeshni zapoznanstva)?   Съб 20 Авг 2011, 00:56

Успешните запознанства са като успешния бизнес - и двете изискват малко инвестиции. Затова, ако искате решително да увеличите шансовете си за успешни запознанства, желателно е сутрин, още когато се събудите, най-напред да се усмихнете и да си кажете - „от днес искам да бъда красива, да се запозная с принца на моите мечти и да спечеля сърцето на своя избраник“. Като котките, се протегнете хубаво, станете бавно от леглото и започнете с десетминутна утринна гимнастика (най-добре, с уникалния здравно-енергиен ритуал „Сурва Мар“). Това ще Ви отнема не повече от 15 минути дневно.


За работа тръгнете пеша (т.н. Японски 10000 крачки дневно). Запомнете - колкото повече километри навъртите пеша през деня, толкова повече калории ще изразходвате, толкова по-умопомрачителен вид ще имате в очите на своя избранник. Обядът ви не бива да съдържа тлъстини - месни сандвичи или ястия с много подправки. Още чудесни препоръки за осъществяване на успешни запознанства четете тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как да съблазните мъжа при запознанства (Sablaznete maja za perspektivni zapoznanstva)?   Сря 24 Авг 2011, 17:24

Обличайте се елегантно, секси и ефектно. Носете дрехите, които ви представят най-добре, без да следвате прекалено стриктно модата (мъжете не държат на това).

Хубавата дреха
ще ви създаде самочувствие и вие ще покорите по-лесно вашия избраник. А
когато моментът е подходящ, не се колтаковайте да се поразсъблечете...
Създайте си самоуверен образ. В днешно време печелят - дори в любовта и секса - по-смелите жени, които имат и излъчват самочувствие.

Ако го нямате, постарайте се да го внушите и да го излъчвате - това е много изпитан начин!
Още
начини за съблазняване и запознанства четете тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Имате ли достойнство при нови запознанства (Dostoynsto pri zapoznanstva)?   Пет 02 Сеп 2011, 16:47

Заслужава ли си да се обвинявате за всички грехове по света? Спрете да се терзаете - просто проверете! Само така ще имате обективен резултат, според който да се коригирате и водите.
Но ако наистина сте направили нещо лошо някому, в бъдеще се постарайте да избегнете това. Учете се от грешките си.


И се постарайте да се държите на разстояние неприятните мисли. Това зависи само от Вас - или си мислите за хубави, позитивни неща, или се мъчите. Още за достойнството при запознанства четете тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Поприказвали и ... се запознали (Umenia za delovi razgovor - uspeshni zapoznanstva).   Нед 18 Сеп 2011, 12:38

За да бъде


  • деловият разговор приятен, а
  • общуването ползотворно,
трябва да умеете достъпно да излагате своите мисли, както и да познавате някои психологически особености на партньорите си.Основно изискване обаче е да сте професионално запознати с въпроса, който ви предстои да разисквате, какъвто и да е той. Затова подготовката е винаги от решазащо значение, а освен това трябва да сте отворени, отзивчиви към идеите и предложенията на вашия събеседник.
Още подробности за уменията за деловия разговор, които подпомагат запознанствата >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Дава ли предимства езика на тялото при запознанства (Ezik na tyaloto pri zapoznanstva)?   Пет 23 Сеп 2011, 12:33

По правило, ние установяваме контакти и осъществяваме запознанства чрез социални контакти и общуване. Но преди човека да се изправи в днешното си физическо състояние, контактите помежду индивидите са ставали предимно със звуци и жестове.


И въпреки, че днес хората умеят да говорят, все още невербалната комуникация остава основна част от нашето общуване. Изчислено е, че словестната съставка на личния разговор очи в очи представлява 35%, а над 65% от междуличностното общув. се осъществява несловестно. Още за езика на тялото при осъществяването на запознанства >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Можем ли да направим добро впечатление по свое желание (Kak da napravim dobro vpechatlenie)?   Пон 26 Сеп 2011, 18:22

Различните епохи имат различни норми по отношение на доброто впечатление, в това число и в деловите среди и в личните контакти.Впечатлението, което трябва да се остави у околните е в строга зависимост от аудиторията, от публиката, целта на комуникацията и пр.Така например, представянето на един експерт, говорещ пред широка
аудитория, е съвсем различено от представянето на търговски агент, интервюто за работа или личното запознанство. Разбира се, тук може да прочетете повече подробности за това как да направите добро впечатление >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Теории за семейството (Semeystvoto kato socialno ponyatie).   Сря 28 Сеп 2011, 02:01

За семейството съществуват множество възгледи и определения, но няма общоприето и становище по въпроса.

Всеки изгражда собствена дефиниция в зависимост от конкретните цели и специфичната перспектива на интереса си.

Социологическата перспектива дава възможност да се изгради обективна цялостна представа за семейството в съвременното общество, за разнообразните семейни модели – от една страна като форма, структура, от друга като функциониране и разпределение на семейните роли. Още подробности за социологическия модел на семейството >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Разговаряте ли с момичетата, които харесвате (Razgovaryayte s momichetata koito haresvate)?!   Съб 01 Окт 2011, 18:45

Ако изглеждате и се чувствате отлично, то няма никаква причина да не завържете разговор с което и да е момиче, което Ви харесва, стига да имате необходимия трениинг ...Затова, ако видите момиче, където и да е, и ако по някаква причина това момиче се обръща към Вас - подхващайте разговор веднага. Започвайте да й говорите за каквото Ви дойде в главата.

Четете още подробности за разговорите с момичетата, които харесвате >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как да разположите приборите за романтична вечеря (Romantichna vecherya – razpolagane na priborite)?   Сря 05 Окт 2011, 00:17

Основна при разполагането на приборите по масата при романтична вечеря е подложната чиния, която е с по-големи размери от останалата посуда.


Тя се слага в средата, срещу мястото за сядане, на около 3 см от края на
масата. Върху нея се поставя сгъната индивидуалната салфетка.

В някои
случаи се практикува върху подложката да се поставя помощна салфетка,
която да омекотява шума при сервирането на другите чинии и ястия. Още за
подреждането на масата при романтична вечеря >>>Те пък ще бъдат поставени по реда, диктуван от менюто. След това се разполагат приборите – ножове и лъжици (от дясната страна), вилици (от лявата) и десертни (пред чинията към средата на масата).
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Проявявате ли плахост при запознанствата (Plahost pri zapoznanstva)?   Нед 09 Окт 2011, 01:17

Признайте си, че понякога се чувствате стара, дебела, мързелива, слаба... И забелязвате, че не спите достатъчно, не се храните добре и не правите гимнастика.

Изглежда, сте се занемарили. Ако това е така, вероятно причината за това се нарича плахост и в добавка - нерешителност.А каква по-голяма пречка за вас, ако наистина сте решили да правите кариера? Какво означава самочувствието?

Това е начин на живот. Дори от пръв поглед е ясно кога една личност притежава самочувствие.


Въпреки стреса и натиска на обстоятелствата, този човек запазва спокойствие. А тук има още конкретни препоръки за преодоляване на плахостта при запознанства >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Манипулацията при запознанства (Manipulativni tehniki, koito mogat da se polzvat i pri zapoznanstva).   Пон 17 Окт 2011, 20:46

Основни манипулативни техники са пропаганда,агитация, провокации, и пр., като те са насочени преди всичко

  • да разграничат човека от възможностите за трезво обмисляне на дадена ситуация или обстоятелства,
  • да не му позволят да погледне критично върху заобикалящата го реалност и процесите, които стават в нея
и на тази основа да спомогнат за формиране на удобно за манипулиращия отношението към реалностите.

Манипулативната техника се избира в зависимост от целите, които си е поставил манипулатора. Пропагандата се различава от агитацията основно по психологическите методи на оказване на комуникативно въздействие. Но четете още подробности за манипулацията при осъществяване на запознанства тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как да го накарате да Ви заобича (Kak da nakarate maja da se vlyubi vav Vas)?   Пет 21 Окт 2011, 22:33

Вие без съмнение ще спечелите любовта му, ако го слушате с разбиране и с живо участие. Нужно е да проявите известни психологически умения, за да го насърчите да говори свободно и открито с вас, без да го критикувате.
Този метод е успешно използван от психоаналитиците. Практиката показва, че много пациенти се влюбват в своя психотерапевт, защото той е най-надеждният им слушател. Най-прекия път към сърцето на мъжа е да уловите и разберете любовта, която той е изпитвал към други жени. Но четете още тънкости и подробности как да го накарате да се влюби във Вас тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Познавате ли етикета при запознанства (Kakvo oznachava ponyatieto etiket)?   Вто 25 Окт 2011, 20:31

Познаването и придържането към определен етикет и правила на маниери при осъществяване на всяко ново запознанство е задължително.
Но от къде идва то, коя е родината му? Утвърдено е разбирането, че родина на етикета е Франция. Но строго погледнато, това не е точно така. Повече подробности за понятието етикет тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Социалната фобия пречи при запознанствата (Socialni fobii pri zapoznanstva).   Сря 26 Окт 2011, 17:03

Създаването на добро впечатление у околните при запознанства се основава на редица вродени и придобити умения умението те да бъдат управлявани по оптимален начин. Липсата на последното води до социални фобии.
Много от грешките при обществена комуникация се допускат поради наличието на т. нар. социална фобия - страх от осъществяване на социални контакти. Но четете подробности за социалните фобии при запознанства и начина за проодоляването им тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как да я заинтерисовате (Kak da zavladeete neynoto vnimanie i da ya zainteresuvate)?   Пон 31 Окт 2011, 23:04

Повечето момичета биват привличани и заинтерисовани от такива черти в характера на мъжете, като ...
Всъщност, това са черти, с които всеки мъж разполага или са му
заложени, така че Ви остава само да ги извадите на повърхността и да
станат видими (от когото трябва). Но четете подробности за това как да завладеете нейното внимание и да я заинтересувате тук >>>
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Любовта между съпрузите в семейството с времето се притъпява .   Нед 29 Яну 2012, 04:12


Любовта между съпрузите в семейството с времето се притъпява и като че ли брака
заспива, което налага да се предприемат мерки за пробуждането й, за
което са известни не малко начини и не е лоша идея, да се възползвате от
тях.
Като например, може да поканите мъжа си на романтична вечеря на свещи и да го посрещнете в пикантни дрехи.


Не е лоша идея това да се случва не в къщи, а на хотел, за да си
спестите изнурителни приготовления и тогава ще Ви остане само да се
заемете със своята мъжка половинка. Но как да върнем любомта на мъжа в семейството тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
loteria
ПисанеЗаглавие: Какви мъже харесват жените?   Пет 03 Яну 2014, 13:23

Повечето жени и не се замислят какви мъже харесват, но с времето си изграждат свой типаж на мъж, като тук въпроса не е до телосложение, мускули, ръст, коса, очи и др. п. Работата е в това, че жените на подсъзнателно ниво сравняват мъжа със своя баща и избират най-приличащия му вариант.

Но какъвто и да е мъжа, тя винаги забелязва неговата загриженост за своя външен вид. Много хора, независимо от пола, ги отблъсква миризмата на пот или твърде силния парфюм, мръсните ръце или неподдържаните нокти, непостриганата коса, лошия дъх от устата, измачканото и неподдържано облекло. Погрижете се за тези недостатъци, а в следващите публикации ще обсъдим и други характеристики на успешните запознанства.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Neno_Zae.kov89rt
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0025 - За осъществяване на сериозни международни запознанства с цел брак зад граница   Пет 10 Яну 2014, 22:42

Добрият мъж (в очите на жените) трябва да е отговорен и способен да защитава жената, да й помага да се справя с трудностите. Даже ако става въпрос за счупен нокът, не бива това да става повод за шеги, задявки и приказки - просто трябва да й се помогне. За мъжа това може да е задявка, но жената може да го възприема като края на света.

По-добре е да й предложите да я заведете в салон за разкрасяване, където да се погрижат за маникюра, вместо да й обяснявате, че това са дреболии. Това, тя непремено ще го оцени, а така Вие ще затвърдите своето запознанство и ще спечелите положителни точки по отношение нейното възприемане към Вас.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Melinda_Zayk.08dfva
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0025 - За осъществяване на сериозни международни запознанства с цел брак зад граница   Вто 21 Яну 2014, 14:17

При запознанства, мъжът не трябва много да говори, а да действа. Да се говорят комплимент и да се произнасят признания в любов, може но не много често иначе се стига до инфлация - обезценяване. Понякога малък или голям подарък може да каже много повече от думите.
Върнете се в началото Go down
Ivanina_Zah.06fva
ГостПисанеЗаглавие: Проявявате ли искреност при запознанства?   Нед 02 Фев 2014, 14:19

Без съмнение, жените обичат истината, като и най-малката лъжо може да ги отблъсна за винаги. От всички тези прости качества, които са приложими при запознанства с индивиди от женския пол, изглежда най-важното, е всеки мъж да бэде себе си. Ако някой се опитва да се прикрива и преструва, това вече е лъжа, която рано или късно ще бъде разкрита.

И обратно, възможно е определен мъжки недостатък, който не се прикрива специално, да се хареса на жените, което да им привлече вниманието в позитивен план. Заслужаво си де се помисли върху това, особено ако държим на успех в запознанствата с противоположния пол.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Jelanie_Tyur.879g
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0025 - За осъществяване на сериозни международни запознанства с цел брак зад граница   Вто 11 Фев 2014, 21:31

Да допуснем, че сте осъществили успешно запознанство и се разхождате по улицата, върху тротоара. В този случай е прието, денем и ако сте в безопасен район, мъжът - кавалер да върви откъм бордюра на уличното платно, като по този начин един вид предпазва дамата от евентуален инцидент и случайно слизане на уличното платно, където рискува пътен инцедент. Това не означава, че всеки път когато сменяте посоката на движение, кавалерът трябва да търчи напред назад, за да заема правилното място.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Gandi_Podan.uifov
ГостПисанеЗаглавие: Галантност при запознанства.   Пет 21 Фев 2014, 14:45

Добре би било при осъществяване на нови запознанства да правим разлика между
- подлизурството,
- ласкателството,
- галантността.
В първия случай изпадаме вситуацията да отправяме незаслужени комплименти, мазним се, във втория случай ласкаем без основания определен човек, с цел да извлечем някаква изгода. А галантността е проява на уважение и отношение към партньорката, което тя може да оцени по достойнство.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Silvia_Todor.87t67va
ГостПисанеЗаглавие: Как да се държим на първа среща след запознанство?   Пет 07 Мар 2014, 13:49

За това как да се държим на първа среща след запознанство има две версии - едната е мъжка, а другата дамска. Мъжкият вариант е поднасяне на букет с цветя, правене на комплимент, покана за вечеря, галантен танц, подбрани шеги и други начини за да се създаде необходимото впечатление.

А женския вариант за първа среща започва от външния вид с облекло, подбрано с вкус и проява на женственост за подчертаване на фигурата. Умело използване на средствата за разкрасяване - грим, бижута. Воденето на неутрални разговори за книги, филми, без темата за работа, нито подробности от личния живот.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Ка-Амо-91
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0025 - За осъществяване на сериозни международни запознанства с цел брак зад граница   Вто 19 Май 2015, 15:33

Запознанствата с цел сключване на брак в чужбина определено не са търсене на работа, но определено могат да Ви осигурят добри доходи и приличен живот при правилен подбор. Но за това има доста тънкости, които е добре да знаете предварително, а не да научавате въз основа на собствен горчив опит.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0025 - За осъществяване на сериозни международни запознанства с цел брак зад граница   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0025 - За осъществяване на сериозни международни запознанства с цел брак зад граница
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Работа в чужбина за българи у нас и зад граница.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | www.sosblogs.com