Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Работа вкъщи - възможности, идеи и препоръки - дистанционна работа за допълнителни доходи

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Работа вкъщи - възможности, идеи и препоръки - дистанционна работа за допълнителни доходи   Сря 31 Авг 2011, 19:36

Да се работи в къщи, това е известната ни надомна работа, като предимствата и възможностите от това са много и се отразяват преди всичко на възможностите да си осигурим допълнителни доходи, при това не само с дистанционна работа през интернет, но и с много други ръчни операции, работа с телефон, надомно фризьорство и др. п.
Разбира се, основен фактор когато работим от къщи е самостоятелната работа, без началник или работодател над главата си. Много хора изтъкват това като предимство, но всъщност, познавайки човешката психология, това си е много сериозен недостатък. Защо? Защото повечето хора, оставени сами на себе си (без "злия" началник) са склонни с часове, с дни и даже със седмици нищо да не правят, освен да чакат някой пишман "работодател" да им плати "заслужената" заплата.
Този извод правя не произволно, а благодарение на практическия ми опит с хиляди кандидати за работа вкъщи. Често този вид работа се възприема като нещо много елементарно или се неглижира от журналисти. Например, журналисти под прикритие кандидатстват за надомно лепене на подаръчни торбички и без свян признават, че за цяла седмица успели да сгънат "цели" 600 торбички, докато нормата в случаите с началник над главата е 2000 торбички дневно. 
Това е същото, като да накараме една опитна сгъвачка на торбички, да напише статия от 600 думи - със сигурност ще й отнеме най-малко 1 месец, а и качеството на написаното ще е такова, че никой няма да го приеме и публикува. Но така се прави поръчкова журналистика. Така става когато хората приемат една шоу програма за юридическа истина. Както и да е. Тук ще се постараем да дадем множество идеи, препоръки и разяснения за възможностите за работа вкъщи, с цел човек да си осигури с дистанционна работа известни допълнителни доходи и да скърпи своя бюджет по време на криза.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Доходи от седене в къщи с надомна работа по интернет (Malko pari s nadomna rabota i sedene v kasti)?   Нед 11 Дек 2011, 18:48

Днес няма да се задълбочаваме в контретни технологии или идеи за надомна работа,
а ще направим един малък обзор на философията за осигуряване на
подходящи, съвременни възможности за доходи (допълнителни или даже
основни) от къщи.

И веднага ще започна с даденостите, а те за всеки
един служител са, че със сигурност има не лошо образование. Как да се възползваме от своето образование (каквото и да е то)? Още за доходи от седене в къщи с надомна работа по интернет тук >>>
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Работа вкъщи - възможности, идеи и препоръки - дистанционна работа за допълнителни доходи   Вто 20 Авг 2013, 00:35

Фризьорските услуги днес не са маловажни, но те вече не са основните в един салон за красота.

Както показва живота, собствениците на фризьорски услуги съкращават броя на фризьорските столове, защото медицинските и физиотерапевтичните услуги се оказват значително по-печеливши.Но ако вече твърдо сте решили да стартирате свой собствен козметичен салон (за красота), първото което трябва да направите е да отидете на една хубава почивка, най-добре на море. Това не е шега ... но подробностите относно стартирането на собствен салон за красота ще може да прочетете тук >>>


Последната промяна е направена от a38 на Нед 22 Сеп 2013, 04:13; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как да си докараме допълнителни доходи освен заплатата?   Вто 20 Авг 2013, 18:44

Постоянна практика е в страни от Европейския съюз хора да си докарват допълнителни доходи освен основната си заплата, като начините за това могат да бъдат различни:
- с допълнителна работа на основното си работно място, чрез поемане на допълнителни ангажименти, втора длъжност, работа в извънработно време или в почивни дни и др.п.
- с допълнителна работа, пак по трудов договор, но при друг работодател, със знанието и съгласието на първия (основния) работодател, като втората работа обикновенно не е конкурентна на първата и е свързана с допълващи дейности;
- поемане на инцидентни или даже редовни ангажименти в извънработно време - например, ако сте елетротехник, може да пуснете обяви в местния вестник за ремонт на електроуреди по домовете, прекарване на ел. инсталации и др.п. Същото важи и за други подобни професии - водопроводчик, строител, шлосер за метални услуги (гаражни врати, остъкляване на тераси, решетки, огради и др.п.);
- развиване на допълнителен, самостоятелен собствен бизнес, стига да не е конкурентен на основната работа (за да се избегнат юридически проблеми с основния работодател) - ако се огледате внимателно на този форум, ще окриете множество готови, постъпкови ръководства за различни видове надомна работа, основно като самонаето лице с надомно производство на стикери, сувенири, визитки, плетени изделия от растителни материали и др. п.
- специален раздел представляват възможностите да допълнителни доходи от работа в интернет - много са перспективни и докато в реалния живот вилнее криза, то в интернет има постоянен растеж и недостиг на специалисти. Например, има милиони сайтове в интернет, които постоянно се нуждаят от написване на все нови и нови теми, според тяхната специализация, подходящи за хора буквално с всякакви специалности по диплома. Проблемът е, че е нужна допълнителна квалификация по интернет писане, която е доста по-различна от академичното писане на теми, което се преподава в училища и университети. Базова помощ в това отношение може да получите от ръководство 1597, а сериозно повишаване на квалификацията Ви тази перспективна област по писането на теми и набор на текст е предвидено в проекта "работа.123". Това са една малка част от възможностите да си докарате допълнителни доходи, над основонтата заплата. Със сигурност и Вие имате идеи, които може да споделите тук, с останалите участници във форума.
Върнете се в началото Go down
доби-хоб
ГостПисанеЗаглавие: Как можем да си докараме допълнителни доходи   Вто 20 Авг 2013, 20:44

Често хора си задават въпроса как и къде да се регистрирам, за да ми се предоставят продукти или реклами за промотиране? Разбира се, за това има доста голям брой сайтове, известни като Affiliate Programs. Идеята е те да Ви предоставят различни свои готови продукти, които Вие да рекламирате с готови, предоставени от тях рекламни материали и след продажбата на които Вие взимате до 50% комисионна.

В зависимост от това в коя affiliate program-а сте се регистрирали, условията за участие могат да варират много. Как става това? Естествено, чрез регистрация. Щом се регистрирате в някоя афилиейт програма, Вие получавате съответно и affiliate ID номер, чрез който съответната системата ви разпознава.

Казано по-просто и по-ясно, това е вашия афилиейт линк, чрез който е закодирана Вашата идентичност и по този начин се проследяват продажбите. Това, което се разпознава е, че през този линк се е извършила препратка до официалния сайт на продукта, при което клиента е направил поръчка и я платил.

Единствения, но много голям проблем при всички тези тези възможности за доход и работа през интернет е, че те са предимно на английски език и Вие трудно ще рабирате техния пълен смисъл и още по трудно ще се конкурирате с опитни афилиейти от цял свят.

Но пък добрата новина е, че подобна, уникална за България, възможност има и то само ако погледнете малко по нагоре - корицата на „Справочник за надомна работа в България“ - с новия брой 97 на изанието, което току-що излезе от печат. Може да разпространявате този справочник и за Вас остава не 50%, а цели 80% от неговата стойност.

Затова, поръчайте си справочника (щракнете с мишката върху него и ще излезе процедурата за поръчки). До ден - два ще го получите и там специално внимание обърнете на ръководство № 1362. Чрез него може да стартирате още на следващия ден и ето Ви как да си докарате допълнителни доходи, които ще пристигат директно при Вас, почти ежедневно (80% за Вас), а отделно, като допълнителна екстра, в края на месеца ще получавате и още до 40% от поръчките които хората, закупили Справочник от Вас, правят. Е, започна ли да Ви харесва? Възползвайте се!
Върнете се в началото Go down
dragorrr
ГостПисанеЗаглавие: Дистанционна работа със справочник   Вто 20 Авг 2013, 20:50

Работата с горния Справочник за надомна работа в България си е чиста дистанционна работа с телефон - ако е стационарен, ще работите от къщи, а ако е мобилен и е с Вас, може да работите независимо къде се намирате. Има подробно ръководство, да започнете веднага. Планът е следния - като първа стъпка, сега, си поръчайте Справочника, по указания в линка начин. Като го получите, запознайте се внимателно с оферта 1362 за работа с телефон, по договор и до ден - два започвате. Едва ли ще намерите друго такова реално предложение в България и а даже и да намерите, едва ли условията в него ще са толкова добри - 80% за Вас от цената на справочника. От Вас се иска само да рекламирате, да получавате поръчките, да изпращате готов справочник, а всичко останало го вършим ние от централния офис.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как да си докараме допълнителни доходи   Вто 20 Авг 2013, 21:55

Ако се интересувате как може да си докарате допълнителни доходи, в извън работно време - това може да стане с допълнителна работа. За да реализирате доход са необходими 2 неща - продукт (стока, услуга) и клиенти. Ако нямате собствен продукт, това не е проблем - повечето търговци продават чужди продукти и получават за това търговска отстъпка. Ето, погледнете по-горе корицата на "Справочник за надомна работа" брой 97. Това е катъв продукт. Остава да се появи втория компонент за да имате доход и това са клиентите. Как да привлечете клиенти? С обяви - пускате подходящите обяви в многобройните сайтове за безплатни обяви. Клиентите четат, пращат Ви поръчка за Справочника, Вие им изпращате продукта по пощата. В този случай за Вас остава 80% от стойността на Справочника, т.е при цена 5 лв, за Вас остават 4 лв. Как става всичко това - поръчайте си справочника и търсете в него оферта № 0004 и се запознайте внимателно с нея. Може да стартирате веднага.
Върнете се в началото Go down
Идеен
ГостПисанеЗаглавие: Идеи за работа по време на криза   Сря 21 Авг 2013, 16:56

Особено по време на криза новите идеи за работа стават популярни и търсени, но ключов фактор за осигуряване на заетост е да се ориентираме към лично предприемачество, като самонаето лице. Когато човек сам се наема на работа, той подхожда към въпроса доста по-отговорно, не търси виновни, а гледа да намери начини за да си осигури допълнителни доходи, разчитайки на собствената си инициатива.

Т.е. да не разчитаме, че в кризата изведнъж ще се надигне някакъв митичен работодател, който ще ни наеме всичките безработни на максимални заплати за лесна работа, а да се ориентираме към възможностите сами да се наемем на работа и така сами да си станем работодатели.

Например, сега текат едни политически приперни за оставки, за обединяване на нащията и т.н. и т(п., но остават встрани призивите на президента за енергияна ефективност и намаляване на разходите за ток и отопление с 50%. Както и да се гледа на това в момента, зимата пак предстои и сметките за ток отново ще „хвръкнат“ нагоре. Тогава все повече хора ще се вслушат в гласа на разума и ще започнат да търсят начини за саниране на жилищата си - топлоизолации, дограми и т.н.

Ето една перспективна идея, заемайте се с ремонтна дейност, насочена към саниране на сгради, полагането на топлоизолации, шпакловки, ремонти и т.н. За начало се запознайте с нормативната база, изчетете какви са изискванията. След това се запознайте с условията за отпускане на европейски субсидии. Наемете си един консуултант, който разбира от тези неща, защото освен с работа, доходи може да си гарантирате и като осигурите на клиентите си безвъзмездно финансиране Тогава те ще са по.склонни да Ви търсят и да Ви възлагат не малко работа. Тази идея не е лоша. Възползвайте се. Пправете ремонтна/строителна бригада и на работа.
Върнете се в началото Go down
онилайн
ГостПисанеЗаглавие: Някои мнения за online работа от вкъщи   Сря 21 Авг 2013, 17:31

В нета има многобройни мнения за online работа, от която може да се очакват по-малки или по-големи доходи, предимно със заетост от вкъщи. Във всички случаи, всяка онлайн работа е като реалните възможности за доход и се подчинява на общите закони за развитието на успешен бизнес.

Първото правило за онлайн заетост е, че в интернет трудно може да се разчита да получите ангажимент от работодател по трудов договор. Преди всичко трябва да се ориентирате към възможностите за самоазетост, на основата на извършване на интернет услуги - програмиране, web дизайн, писане на теми за многобройните сайтове, администриране на фирмени форуми, популяризиране на различни фирмени дейности в социални срежи и популярни форуми и др. п.

Всяка online работа е преди всичко надомна и е едно допълнително финансово подсигуряване за работещите. По този начин се явява алтернативен източник на доходи даже и за безработни хора, стига да са достатъчно предприемчиви и да не униват при безуспешни опити за осигуряване на основна трудова заетост.

Гарантираната работана заплата по трудов договор е хубаво нещо, но твърде ангажиращо като време и ангажименти. За същото време и усилия, човек би могъл междувременно да си осигури доста самостоятелни източници на доход, без посредничеството на работодател и така да си гарантира, че целия доход ще остава за него.

Под надомна работа не бива да разбирайте само прости ръчни операции като рязане, лепене, плетене, шиене и сглобяване на чаркове, но и надомна работа през интернет, но това не е за всеки. Амбициозните, предприемчивиде и деловите хора скоро успяват да си намерят добра надомна работа с добро заплащане и трудно успяват да бъдат измамени от евентуалните псевдо работодатели.

Това се случва преди всичко с неопитните хора, които постоянно разчитат някой друг да свърши работата вместо тях (в т.ч. и да разпознае дали предложението е реалистично). Всъщност хората, занимаващи се с надомна работа чрез интернет се наричат freelancer-и, което ще рече „независими работници“, които предлагат определени услуги срещу определено заплащане, под формата на самонаето лице и при пълна отговорност за осъществяваната от тях дейност. Иначе има всякакви мнения за online работа в интернет от вкъщи, но вие се доверявайте на здравия смисъл и на ясните условия. Разгледайте внимателно този форум и със сигурност ще откриете много реалистични възможности за основен или допълнителен доход. Възползвайте се!
Върнете се в началото Go down
Идеки
ГостПисанеЗаглавие: Бизнес идеи без пари   Чет 22 Авг 2013, 00:10

Днес в интернет има доста хора, които търсят бизнес идеи без пари, т.е. такива идеи, за които няма да им се налага да плащат. Всички тези хора не разбират смисъла на бизнеса и посоката, в която трябва да търсят. Зато ще го кажа максимално ясно - няма абсолютно никакво значение каква е идеята и какъв е бизнеса. Не са това печелившите елементи.

Кое осигурява тогава печалбата в едно делово начинание?

Човекът! Това е печелившият елемент. Огледайте се около себе си - всичко, върху което попада погледа Ви е идея за успешен бизнес, при това напълно и на 100% безплатна. Нека да изброим малко - компютър, клавиатура, бюро, стол, GSM, химикалка, книга, маса, хляб, посуда, телевизор, библиотека и т.н. и т.н.

Абсолютно всички изброени по-горе неща, плюс милиони други, които даже и не е възможно да бъдат изброени, представляват чудесни, печеливши иде за бизнес. Някой (продавач, търговец, производител) е спечелил от тях, при това не лоши пари, и което е още по-чудно - спечелил ги е точно от Вас. Вие сте ги закупили и по този начин сте направили щастливи не един или двама успешни бизнесмени.

Задавате ли въпроса, защо Вие на тях сте платили, а не е обратното. Ето, това е правилния въпрос. И сега е моята безплатна бизнес идея към Вас. Спрете да търсите какво е направило други хора богати. Вгледайте се в себе си и се опитайте да решите за какво хората трябва на Вас да Ви дават трудно спечелените си пари. Какво им предлагате Вие в замяна - вкусна боза, топла баничка, великолепен телефон, космически туризъм ...

Когато дадете еднозначен отговор на този въпрос, „защо другите хора трябва да ми плащат“, тогава ще намерите и най-подходящата идея за собствен печеливш бизнес и тя ще Ви е изцяло без пари. Със сигеурност е във Вас, остава да се вгледате внимателно в себе си, да я откриете и да проявите характер и мениджмънт, за да я реализирате успешно.
Върнете се в началото Go down
промоид
ГостПисанеЗаглавие: Идеи за бързо производство, организирано от къщи   Чет 22 Авг 2013, 13:34

Идеи за бързо производство от къщи е трудно да се посочат, ако не се разбират някои фундаментални моменти свързани с организирането на надомна работа. Преди всичко е разбирането, че постигането на успех е едно, а започването или стартирането на производство е друго. Много малко вероятно е още със започването да постигнете и успех. Винаги е нужно известно време за налаждане на нещата.

Въпреки това, ако въпроса е за идеи за бързо започване на производство, добре е да отбележим, че е много вероятно Вие и в момента да имате такава готовност, самите Вие да знаете или даже да сте пробвали такива идеи, но не ги оценявате правилно. Например, много хора имат домашен компютър и от любопитство или по случайност са си играли с функциите и възможностите на различни програми.

По тази логика, не е изключено да сте попаднали на инструкции и даже да сте ги пробвали, за това как да си произведете визитни картички. В Word даже може да намерите готови идеи или настройваща се програма за различни видове визикти. Но даже и да не сте попадали на тези функции, не е проблем сега да ги потърсите и пробвате и ето Ви бързо производство, което може да усвоите за половин - един час.

Но както забелязвате, на бързо усвоеното производство му липсва нещо. Сещате ли се какво? Клиентите. За да си осигурите доход, се нуждаете от два компонента - производство и клиенти. Така че има много идеи за бързо производство - плетене на пуловери, шиене на гоблени или губери, изработване на сувенири, извършване на ремонтни услуги според специалността Ви (ВиК, електра, строителство...) или административно обслужване.

Но Във всички тези случаи има още два компонента, които изискват време, за да бъдат въведени, и те са организация на дейността (проучвания, регистрации, доставки, проверки...) и маркетинг - работа с клиентите - представяне на Вашия продукт, убеждаване на клиентите, че той е добър и че Вие сте надежден доставчик, създаване на канали за реализация и доставка, уточняване на тарифи, условия, срокове и т.н.

Затова на мен не ми е трудно да Ви дав десетки и даже повече идеи за бързо производство, организирано от къщи под формата на надомна работа, но на Вас ще Ви е трудно за кратко време да го доведете до състояние да Ви носи реални парични основни или допълнителни доходи. Все пак има решение на тези проблеми и те са да си подберете и да се възползвате от подходящо за Вас готово, постъпково ръководство за надомно производство. Търсете в този форум офертите със следните номера - 0205, 0234, 0231, 0001, 0079, а покрай тях със сигурност ще попаднете и на други интересни и подходящи за Вас идеи.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Идеи за изкарване на извънредни пари от къщи   Чет 22 Авг 2013, 23:21

По различни поводи и обстоятелства има хора, които търсят възможности да заработят пари от днес за вчера, т.е. бързат, търсят извънредни възможности. Една от бързите дейности, които могат да започнат да Ви носят директни доходи само след 4 - 5 дни, при това почти ежедневно може да стартирате от утре с помощта на ръководство 1362, стига да имате един телефон - стационарен или мобилен. С „търсене“ може да намерите оферта „1362“ и там ще се запознаете в подробности с предложението, за да прецените дали Ви устройва и дали е достатъчно извънредно и бързо.
Върнете се в началото Go down
Kastak
ГостПисанеЗаглавие: Работа от дома, изискваща компютър   Сря 28 Авг 2013, 02:54

Много хора, които разполагат с компютър и интернет в къщи, рано или късно си задават въпроса, дали не е възможно да изкарват някой и друг лев с работа от дома с помощта на компютър, принтер, камера и др. п. джаджи. Съвсем определено, правилният отговор е „Да! Може.“

Например, Вие може да правите компютърен набор на текст за студенти при подготовка на техните дипломни работи и курсови задачи. Воже да изработвате визитни картички или стикери, или даже възпоменания. Такъв вид работи на компютър изискват минимални познания и навици при работа с компютър.

За съжаление, обаче, повечето хора не са в състояние самостоятелно да се организират. Те „реват“ от грубото отношение на своя работодател или началник на работа, но истината е, че такова отношение е справедливо, и ако работодателя не дава зор за изпълнение на трудовите задачи, доста хора без проблем биха мързелували и клинчили от работа цял ден.

Казаното по-горе става съвсем ясно, когато човек остане сам със себе си. Съвсем ясно е какво и как трябва да се направи, за да печели човек от, да речем, производството на визитки, но часовете минават, дните минават, седмиците минават, месеците минават и ... човека така и не го прави. По този начин, правейки се, че се каним да работим от дома, без проблем можем да пропилеем месеци и години - това е доказано, като през цялото пропиляно време, можем да ръсим обвинения из форумите в интирнет кой с какво ни е виновен или как ни е „излъгал“ - за оправдание на бездействието.

Затова, ако трудното успявате да се организирате за работа сам, без настояването на началник, съвсем определено понятието „работа от дома“ не е за Вас, даже ако знаете как се работи с компютър и по принцип можете да свършите определена компютърна работа..
Върнете се в началото Go down
Динцо
ГостПисанеЗаглавие: Дистанционна работа   Сря 28 Авг 2013, 14:15

Днес всяка дистанционна работа се свързва основно с работа в интернет, макар че все още има дейности и процедури, които могат да се осъществяват дистанционно с помощта на телефон, GSM и даже с писма. Повечето административно чиновнически дейности могат да се реализират като дистанционна работа от къщи, стига човек да разполага с компютър, интернет, скайп, микрофон и слушалки.

Макар че дистанционните работи могат да бъдат много на брой и различни по технология на изпълнение, от гледна точка на личния интерес, можем да ги подразделим основно на два вида - работа за себе си и работа за работодател. В първия случай това са преди всичко формите за самонаето лице и лично предприемачество. А във втория случай са различните форми за договорна ангажираност като фрилансер - независим изпълнител.

Независимо от вида и принципа на изпълнение, всяка дистанционна работа изисква специфицни качества на характера, като способност за организирана работа, самостоятелност, упоритост. Много хора струдно се организират без настойчивостта на началник над главата си, за което и го мразят. Но истината е, че такива хора, оставени сами на себе си в условията на надомна работа, са склонни към бездействие и мързелуване с дни и седмици.
Върнете се в началото Go down
Дочо5
ГостПисанеЗаглавие: Видове надомни доходи за работа от къщи   Сря 28 Авг 2013, 16:42

Можем да отличим основни пет групи надомни доходи, според техния вид -
- от ръчна работа - плетене, шиене, низане на мъниста, изработване на сувенири, плетене на изделия от растителни материали, сковаване на къщички за домашни любимци, фризьорски услуги, масаж, обущарство, грънчарство, стъклопис, гравьорство;

- от секретарско диспечерски услуги с телефон или GSM - телефонен маркетинг, секретарска служба от къщи под наем, куриерски услуги, диспечерски услуги за таксиметрови служби предимно за междуградски превоз на хора и товари, информационни услуги по телефона, телефони на доверието, импулсни услуги;

- от работа с компютър и интернет - web дизайн, програмиране, съставяне и управление на бази данни, дизайн на рекламни материали, набор на текст, текстообработка, корекция на текстове, производство на визитки, етикети, стикери, рабат карти, обработка на снимки, разпечатване, администриране на сайтове, създаване на сайтове, интернет реклама, онлайн маркетинг;

- от дворна градина с отглеждане на зеленчуци - домати, краставици, картофи, лук, чесън, маруля, бостан от тикви, дини, пъпеши, малини, ягоди, плодови дръвчета; билки - женшен, жълт кантарион, лавандула, маточина, подправки - магданоз, копър, чубрица и др.;

- надомно отглеждане на екзотични животинки - рибки, охлюви, червеи, пеперуди, папагали, скворци, зайци, змии, игуани; цветя - хлорофитум, палми, драцени, лимони, дефинбахии и други растения;

Всеки от видовете надомни доходи с работа от къщи може да осъществявате по два начина - като хоби или по-професионално, с нужните задълбочени познания за съответния вид дейност. Усвояването на всяка дейност може да стане по два начина - по метода на пробите и грешките и с постоянство или с помощта на готово постъпково ръководство за надомна работа - прегледайте съответната секция от този форум за конкретни оферти.
Върнете се в началото Go down
Dopi5
ГостПисанеЗаглавие: Допълнителни доходи от надомна работа   Сря 28 Авг 2013, 16:52

Концепцията за осигуряване на допълнителни доходи от надомна работа се основава на разбирането на сигурност - т.е. да си осигурим допълнително препитание и приходи на пари, най-вече с дейност, развивана в къщи и в рамките извън работното време, без да се напуска основната месторабота, с цел да си гарантираме известна сигуност.

Т.е. Ако по една или друга причина допълнителната дейност не потръгне или възникнат проблеми, основната работа да продължи да ни осигурява постоянни доходи за ежедневната издръжка на живота на семействата ни. А когато потръгне и допълнителната работа, от нея да финансираме някои екстри в живота, като почивка на море, нов телевизър или хладилник, закупуването на интересна книга и др.п.

Този манталитет обаче обрича такава дейност за допълнителни доходи на неуспех, защото всяка надомна работа изисква пълна отдаденост, така както е и при пълната заетост по трудов договор. Идеята, че в къщи няма да имаме началник над главата си не е продуктивна, защото ролята на началника е неотменима за успеха на всяка дейност. Без началник повечето хора са склонни към бейздействие и съответно - провал.
Върнете се в началото Go down
lambov74
ГостПисанеЗаглавие: Дистанционна работа през интернет   Пет 20 Сеп 2013, 21:31

Докато реалния (физически) свят е вече 5-та година в криза, то виртуалния (интернет) свят е в постоянен подем - непрекъснато се увеличава броя на потребителите, на интернет приложенията, на услугите, които се извършват онлайн. Това е добра предпоставка за развитието на дистанционна работа с помощта на онлайн ресурси.

Какво би могло да се работи дистанционно, през интернет? Например, направете си собствен форум и го настройте така, че да действа като сайт за обяви, но се постарайте да е нещо специфично, а не общо, за да може да си намерите своя пазарна ниша. Например, по отглеждането на охлюви, или на пойни птички и т.н. Администрирането на такъв вид форум си чисто дистанционна работа, за която е нужно да имате само компютър и връзка с интернет.
----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
lamb009f
ГостПисанеЗаглавие: Идея за работа в къщи по отглеждане на цветя   Чет 26 Сеп 2013, 22:21

Отглеждането на цветя с работа в къщи, с цел да бъдат продавани (а не подарявани) е една н сложна работа, подходяща за по-предприемчиви домакини, при това не само за собственици на вили, но и в градските жилища и апартаменти.

Някои дами до такава степен са овладели тайните на производство на стайни цветя и растения за озеленяване на домове (а зощо не и офиси, заведения, банки, зали и т.н.), че с малко повече предприемчивост могат да си направят парник или нещо като зимна градина, за по-интензивно размножаване на най-търсените сортове.

Тук можем да отбележим още, че ако в къщи имате възрастен или пенсиониран човек, той е предостатъчен за ежедневните грижи към Вашата градина. Необходимо е само да го насърчавате и да му подсигурявате нужния цветарски инвентар и условия за работа в къщи - така отглеждането на цветя може да се превърне в една добра идея за допълнителни доходи или даже за семеене бизнес от в къщи. Погледнете тук и за едно готово "ръководство 0111" - http://nadomno.bulgarianforum.net/t165-topic
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
yulamb12
ГостПисанеЗаглавие: Работа в къщи като ювелир   Пон 14 Окт 2013, 20:47

Специалността ювелир е подходяща, за да се организира като работа в къщи и е на почит сред редица хора, които имат влечение към бижутерията от скъпоценни метали и камъни. В случая не е необходимо човек да е и художник непремено. Достатъчно е добросъвестно и точно да изпълнява технологичните операции.

За работа на ювелир може да се обучите в различни курсове, но най-добре е на принципа на чиракуването при майстор, стига да е съгласен да Ви вземе на работа и да се договорите за условията. Доколкото работното място на ювелира е работна маса и малка работилница, няма никакъв проблем това да е работа в къщи.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
rrlamb34
ГостПисанеЗаглавие: Репетитор е типична работа в къщи   Съб 19 Окт 2013, 13:56

Репетитор е учител специалист по учебни предмети, с които се кандидатства някъде - за средно образование, за висше или когато ученик или студент се явява на изпити, матури и т.н. и се налага частна допълнителна подготовка по съответния предмет. Според вида на предмета и степента на преподаване, репетитора получава от 5 - 8 до 10 - 15 лв на час възнаграждение за труда си.


Най-натовареното време за един репетитор са периодите преди изпити и кандидатствания - на пролет и през лятото, но са възможни ангажименти и през други периоди на годината. Хубавото на тази работа е, че се работи в къщи, но не всеки е подходящ за нея - нужен е съответния преподавателски опит и затова тя се изпълнява преди всичко от учители.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved

Върнете се в началото Go down
la1me2mb
ГостПисанеЗаглавие: Оформяйте мемоари в къщи.   Сря 23 Окт 2013, 11:19

Ако имате хуманитарна професия, свързана с използване на словото и добри познания по български език, може да се сдобиете с работа в къщи по литературна обработка на мемоари. Започнете тази услуга за свой роднина, за да изчистите подходите и похватитете, и след това пуснете съответното съобщение или обява на подходящи места в пресата и в интернет.

Може да очаквате добро заплащане на услугата си от възрастни генерали от запаса, бивши служители в интересни и скъпоплатени професии (лекари, пилоти, архитекти, юристи и др.). С течението на времето, се постарайте да си осигурите препоръки от своите клиенти или ги помолете те да Ви препоръчат на свои бивши колеги и така с работа в къщи ще си осигурите една прилична кариера и доходи, само с един химикал в ръка..
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
I.lam78e
ГостПисанеЗаглавие: Не всеки може да се справи с работа в къщи през интернет.   Нед 27 Окт 2013, 11:33

Ако все пак искате работа в къщи през интернет, трябва да се приготвите за това, че доста ще работите, което, особено в началото, ще Ви носи малко пари, а в същото време ще е нужно и постоянно да се учите. Затова, надомна работа с интернет се започва когато имате други източници на доход, от които да се издържате, за продължителен период от време и това има смисъл при положение, че упорито и систематично се учите, без да се ръзсейвате твърде много по т.н. сърфиране из интернет. Само при тези условия може да постигнете ниво на работа в къщи, което ще Ви осигури сносен и удобен доход.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Te.Sek87
ГостПисанеЗаглавие: Секретар на домашния телефон в къщи   Сря 30 Окт 2013, 23:55

Един от начините да оползотворите с работа в къщи това, което имате (в случая - домашен телефон), е като започнете да предоставяте секретарски услуги по телефона,както за свои продукти или услуги, така и за фирми, по договор.

Телефонният маркетинг е изключително популярен метод за привличане на клиенти във всяка една област за доходи. Отгърнете който и да е вестник за обяви и ще се убедите колко много такива има с посочен телефон за връзка.

Търсенето за такива услуги периодично се подновява, необходимо е само да се запасите с нужния Стартов пакет - ръководство, указания, договор - за подробности потърсете в този форум „Ръководство 1362“ - една от най-добрите форми за надомна работа в България.

Необходими са представители с мобилен или домашен телефон за работа от къщи, като надимен секретар, за почти всички градове в страната.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Dis.Ra78
ГостПисанеЗаглавие: Дистанционна работа от къщи   Сря 06 Ное 2013, 16:52

Идеалната дистанционна работа от къщи е тази, която се върши през интернет, като тук вариантите са основно два— да работите за някой друг или да работите за себе си като самонаето лице. В първия случай ще получавате някакво договорено възнаграждение, а във втория - целия доход ще остава за Вас.

В първия случай започвате работа наготово - всичко предварително е уточнено, работодателя казва какви са му претенциите (прави заданието си), ако се налага - обучава Ви и Вие работите по готови предварително уточнени изисквания и процедури. Във втория случай всичко си правите сами и тук въпросът е дали ще го направите или ще Ви домързи. Ако го направите, имате шанс да стигнете до доход, като между другото ще трябва да правите и още други неща (всичко зависи само от Вас).

А ако не го направите, няма на какво да се надявате и резултата предварително е ясен. Лошото на дистанционната работа от къщи за себе си е, че нямате работодател или началник на главата си който да Ви прешпорва да си вършите работата. А 96% от хора, като никой не ги подсеща да работят, така и не работят. Лошото е, че въпреки че не работят, се надяват на приходи.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Nasko_re
ГостПисанеЗаглавие: Настройчик и реставратор на музикални инструменти от къщи.   Вто 12 Ное 2013, 17:15

В зависимост от селището, в което жимеете, може да си осигурите доста работа в кощи по настройване и реставриране на различни музикални инструменти, като най-вече работите с клавишни, струнни, но и с други инструменти.

Това е добре платена, специфична работа, не изискваща цехове, транспорт и капитали, освен малка съоръженост с нужните за ремонта пособия, които могат да се съберат в неголямо сандъче за инструменти, от тези с многото кутийки и чекмеджета.

Така ще можете да се явявате и по повикване в дома на музикантите, което ще е още по-удобно за тях. А колкото по добре се чувстват клиентите Ви толокова по-добре ще Ви върви тази чудесна работа в къщи с настройване и ремонт на всичко свирещо и музикално.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Denka_Ste.95
ГостПисанеЗаглавие: Домашни пантофи за работа в къщи   Пон 18 Ное 2013, 13:52

Шиенето на домашни пантофи като възможност за работа в къщи е добра идея, особено ако се организирате така, че да работите за себе. Какво означава това - да поддържате директни контакти със своите клиенти, а не да работите за работдател или посредник.

Вярно, че установяването на преди връзки с магазини за обувки е една допълнителна работа към шиенето, но само така може да си извоювате самостоятелност и независимост, за да си остава целия доход за Вас.

Иначе, най-голямо е търсенето на евтини домашни пантофи. Това предполага в максимална степен да рационализирате процеса на тяхното ушиване и да подберете достатъчно евтини , но издръжливи материали.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Detyatev_Pav.547
ГостПисанеЗаглавие: Детска градина в къщи - работа за педагози   Вто 26 Ное 2013, 13:52

Да създадете и узаконите детска градина в къщи е една много удобна работа, стига да се договорите със съседите да не Ви притесняват или да сипят оплаквания срещу Вас. Разбира се, доста трябва да се поровите из интернет, за да се запознаете с изискванията към подобен рад детски заведение, да почетете малко педагогика, ако това не Ви е професия и да се поохарчите за подходящи детски играчки и забавления, с каквито пазара е залят.

Останалото е въпрос на маркетинг и реклама - пуснете съобщения из вестници, списания, сайтове в интернет. Разлепете обяви с телефони на ресни, разнесете листовки из търговските центрове. Винаги ще намерите млади родители, с палави деца, на които да им предложите няколко часа спокойствие из търговските обекти или в уютно кафене, без да се налага ежесекундно да са нащрек заради палавия си малчуган.

Е, палавия малчуган идва на Вашата глава, но пък родителите си плащат за това. Създавайки детска градина в къщи, освен че си осигурявате приятна работа, това е и начина да превърнете своя дом от пасив (нещо, което Ви носи само разходи) в актив (нещо, което Ви носи приходи). Уточнете с родителите условията за наглеждане на децата, вида на игрите, храненето и действайте.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Pod_Gorp.56ск
ГостПисанеЗаглавие: Възстановяване на родословно дърво с работа от къщи.   Пет 06 Дек 2013, 21:54

Ако сте предприемчива личност, винаги ще си намерите източник на допълнителни доходи с работа от къщи, като например - възстановяване на родословно дърво. Установяването на това, кои са предтечите от даден род, става все по-популярно занимание, при това за сравнително състоятелни хора, които могат да Ви поръчват тази работа и добре да Ви заплащат за нея.

Работата е свързана с търсенето в архивни документи в различни градове из страната, а понякога се налагат проверки даже и в чужбина. Понякога обема на проучваните документи, от които извличате информация, може да се окаже доста голям, а заплащането за тази библиотекарска по своето естество работа от къщи да надхвърли размера на Вашата пенсия за няколко години напред. Възползвайте се!
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Masha_Drag.9fv
ГостПисанеЗаглавие: Предлагате ли машинна бродедия от къщи?   Нед 15 Дек 2013, 17:39

По метода на машинната бродерия могат да се изработвате оригинални изделия и то изцяло с надомна работа, които да изглеждат така, сякаш са изготвени от първокласен майстор на бродериите. При това, те са доста скъпи продукти - предимно различни емблеми, знаци, фирмено лого и др. п.

Увеличаването на производителността, при нарастване на поръчките не изисква почти нищо друго, освен доставката и свързването на шевна машина с програмно управление с помощта на компютър. Останалото е въпрос на асортимент и маркетинг.

Като наберете опит и добре разгласите дейността си, много скоро ще започнат да Ви търсят шивашки фирми, за да бродирате върху техните изделия всевъзможни емблеми и знаци. Доста време ще може да изпълнявате тези бродерии като надомна работа, преди да се наложи да наемате специални помещения за целта. Възползвайте се от идеята за машинна бродерия от къщи.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Cveti_Rang.8rtui
ГостПисанеЗаглавие: Отглеждане на цветя в къщи за продажба.   Пет 27 Дек 2013, 23:26

Много жени, като хоби, се занимават с отглеждане на цветя в къщи, като някои са навлезли доста надълбоко в тънкостите на този занаят. По принцип, това не е кой знае колко сложна работа, но за да я превърнете в източник и на доходи (освен като хоби за отмора) е нужно да погледнете и по професионално на нея.

Допълнителен плюс би било ако разполагате с двор или живеете в по-малко селище, където може да ползвате подходящ участък за цветна градина и парник с нужното зимно отопление. В този случай ще сте в състояние да развъждате всевъзможни сортове и да отглеждате достатъчно количества, както за рязан цвят, така и за саксийно отглеждане в къщи.

Тогава от тази работа бихте могли да очаквате да Ви изкарва поне по още една пенсия, ако не и много повече. В крайна сметка, мащаба на дейността за виси от Вашата предприемчивост и настойчивост.
-----------------
© 2013 - 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Kamen_Zark.07fov
ГостПисанеЗаглавие: Заработка от къщи с кликане по реклами в интернет.   Вто 14 Яну 2014, 14:14

В интернет е доста популярно заработването на доход с работа от къщи чрез кликане върху реклами, връзки и банери. Идеята е, че рекламодателя, вместо да плаща на издание, за да му публикува обявата или рекламата, плаща директно на потребителя, затова че е отворил рекламата му на своя екран и тя е седяла отворена определено време.

Това е доста лесна и проста работа в интернет, поради което привлича доста участници, още повече, че е изградена на привличането на реферали - нови участници, които се привличат за участие от досегашни такива. Като за привлечените реферали има различни стимули и допълнително заплащане. Реалната заработка обаче, зависи от редица фактори и познания, с които не всеки нов участник се съобразява или познава.

Затова, преди да се впуснете в тази „лесна“ на пръв поглед работа, и скоро да се разочаровате, по-добре се възползвайте от едно подробно и постъпково ръководство за правилния начин на осъществяване на тази дейност. Иначе, по принцип, това е работа в интернет без вложения, която е подходяща за новаци, макар че в нея участват и опитни потребители на интернет.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Donka_Lyuben.076fgova
ГостПисанеЗаглавие: Развъждане на домашни животинки от къщи   Пон 03 Фев 2014, 18:37

Отглеждането на домашни животинки от къщи може, в някои случаи, да се окаже доста доходно занимание. Наскоро по телевизията водиха предаване за сиамски котки, които стрували по 5000 долара едната. Отделно за редица екзотични породи кучета също се съобщава за доста високи цени.

Търсенето на хубави котки и кучета за домашни любимци постоянно е на високо ниво, поради което е изгодно човек да се специализира в отглеждането и развъждането им, като работа от къщи. Някои професионални кучевъди, например известни семейства, от дълги години се занимават с тази работа в дома си и даже не помислят за друго занимание.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Radi_DAn.8976ev
ГостПисанеЗаглавие: Отглеждане на аквариумни рибки.   Чет 13 Фев 2014, 14:05

Както с всички останали домашни любимци, така и отглеждането на аквариумни рибки като работа от къщи, си има своите особености и най-очевидната от тях е да залагате на редки породи. В този случай труда Ви ще бъде добре възнаграждаван с добра доходност.

Даже ако все още не сте се занимавали с такава дейност, не е късно да се консултирате със специалисти, да се поразровите и из интернет и скоро да знаете с какво да започнете и дали може да очаквате търсене и за кои видове.

Продажбите на отглежданите с работа в къщи аквариумни рибки може да осъществявате по раблични канали - чрез интернет, с обяви в пресата, на комисионен принцип в зоомагазините или да го правите директно на специализираните пазари в страната.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Toshka_Todork0.67va
ГостПисанеЗаглавие: Отглеждане на разсад като идея за работа в къщи.   Пон 24 Фев 2014, 17:26

Отглеждането на разсад е добра идея за работа в къщи или в градина, ако разполагате с такава. Голяма част от зеленчуковите култури у нас се отглеждат от разсад, най-вече заради възможността по този начин да се предложи по-ранна продукция на пазара, когато цените са по-високи и производителите по-малко.

Отглеждането на разсад е доста ефективна дейност, защото не изисква големи площи, растенията прорастват сравнително нагъсно, което допълнително пести площи, а се продават сравнително скъпо, заради голямото предимство, което осигуряват. Разбира се, ако искате тази дейност да я вършите на професионално ниво, задължително ед да имате дворен парник или мини оранжерия.

Но даже да не разполагате със собствена земеделска площ - поогледайте се наоколо и даже в големите градове може да намерите доста пустеещи и буренясващи дворове и площи, притежавани както от частни лица, така и големи предприятия. Договорете се за използването на такъв парцел и сте в бизнеса с изготвянето на разсад. Разбира се, това вече няма да е работа в къщи, но не е много далеч от идеята, а и началото може да е съвсем надомно.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Seltick_Tan.9876ev
ГостПисанеЗаглавие: Счетоводител за работа от къщи.   Съб 08 Мар 2014, 23:31

Идеята за работа от къщи като счетоводител намира все повече потвърждение и потвърждения, като при това търсенето на счетоводители не намалява, а напротив със значителните и постоянни промени в данъчно облагателното законодателство, се създават предпоставки за завишено търсене на специалисти, които могат да следят за неговата актуалност и адекватно да реагират на възможностите на счетоводно обслужване.

Доста малки и микро семейни фирми правят не малка икономия, като се абонират за услуги именно при работещи надомно счетоводители, още повече, че обема на счетоводната документация не е голяма. Да не говорим, че по този начмин се пести от наемането и поддържането на офисни площи и свързаните с това разходи (ток, телефон, интернет, почистване...)
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Nachko_Kan.876ev
ГостПисанеЗаглавие: Работа от къщи без началник, за пенсионери.   Пет 21 Мар 2014, 15:08

Ако преди пенсионирането си сте работили определена професия, да речем - счетоводител, може и след това да го правите, но вече като самостоятелна надомна работа. За целта обаче ще е необходимо в значителна степен да промените манталитета си - от това да чакате някой друг да Ви организира работата, да Ви „поставя задачи“ и да изисква срокове за изпълнение, сега вече всичко това Вие трябва да го правите. Когато човек започне да работи работа от къщи и се сбълска с тези проблеми, разбира колко положителна е била ролята на началника, който сме мразели в службата си. Но сега вече е друго, и ще се наложи да изкарате допълнителни курсове за административна организация, тайм мениджмънт, управление на малък бизнес и към всичко това да подходите с необходимия ентусиазъм и лично предприемачество иначе ще спрете ощ при възникването на първия въпрос. Защото сега вече Вашата роля е не да задавате въпроси, а да отговаряте.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Stefan_Kol.3w45ev
ГостПисанеЗаглавие: Дистанционна работа от къщи.   Пет 11 Апр 2014, 13:27

За да осъществявате дистанционна работа от къщи има преди всичко останало два основни подхода - да работите с телефон (вижте „ръководство 1362“) или да работите с компютър (вижте „ръководство 1597“). Ще Ви дам един пример за колосален доход от дистанционна работа в интернет. Един известен автор на криминални романи написва поредното си творение. Но вместо да го дава на издател, да го печата на хартия, да го подвързва с корици, да го разнася по книжарници на стотици километри една от друга, той какво прави? С две клавишни команди на компютъра си превръща своята творба в електронна книга в .pdf формат, прави малък сайт с резюме и условията за поръчване на електронното копие, на цена само 2.50 долара (печатното копие се продава за 25 долара), дава интервю за един от най-посещаваните новинарски сайтове в интернет и за една седмица продава над един милион електронни копия от творбата си. Итака целия доход остава изцяло за него, без никакви разходи, с изцяло дистанционна работа през интернет (и интервюто го дал дистанционно, през нета).
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Петьо-3545
ГостПисанеЗаглавие: Re: Работа вкъщи - възможности, идеи и препоръки - дистанционна работа за допълнителни доходи   Сря 15 Окт 2014, 22:24

Какво би могло да се работи дистанционно, през интернет?

Например, направете си собствен форум и го настройте така, че да действа като сайт за обяви, но се постарайте да е нещо специфично, а не общо, за да може да си намерите своя пазарна ниша.
Например,
по отглеждането на охлюви, или на пойни птички и т.н. Администрирането на такъв вид форум си чисто дистанционна работа, за която е нужно да имате само компютър и връзка с интернет.
Върнете се в началото Go down
bl0ndi82
ГостПисанеЗаглавие: Re: Работа вкъщи - възможности, идеи и препоръки - дистанционна работа за допълнителни доходи   Пет 31 Окт 2014, 22:18

Напоследък, всяка една дистанционна работа, се свързва основно с работа в интернет, макар че все още има дейности и процедури, които могат да се осъществяват дистанционно с помощта на телефон, GSM и даже с писма.


Голяма част от административно чиновнически дейности могат да се реализират като дистанционна работа от къщи, стига човек да разполага с компютър, интернет, скайп, микрофон и слушалки. -
Върнете се в началото Go down
Дони-4
ГостПисанеЗаглавие: Re: Работа вкъщи - възможности, идеи и препоръки - дистанционна работа за допълнителни доходи   Нед 02 Ное 2014, 23:23

В по-широк смисъл, диспечър е длъжностно лице, отговарящо за координацията някакви действия в определена сфера.


Отличително свойство тук е стичането към диспечъра на голям обем информация от периферията на системата, която се структурира, преработва и по-нататък се предава в нужните направления за управленско използване.
Върнете се в началото Go down
evrostroi_85
ГостПисанеЗаглавие: Re: Работа вкъщи - възможности, идеи и препоръки - дистанционна работа за допълнителни доходи   Пет 07 Ное 2014, 02:57

Макар че дистанционните работи могат да бъдат много на брой и различни по технология на изпълнение, от гледна точка на личния интерес, можем да ги подразделим основно на два вида - работа за себе си и работа за работодател.


В първия случай това са преди всичко формите за самонаето лице и лично предприемачество. А във втория случай са различните форми за договорна ангажираност като фрилансер - независим изпълнител. -
Върнете се в началото Go down
Коко-Дан
ГостПисанеЗаглавие: Re: Работа вкъщи - възможности, идеи и препоръки - дистанционна работа за допълнителни доходи   Съб 15 Ное 2014, 14:49

Специфични качества за дистанционна работа.

Независимо от вида и принципа на изпълнение, всяка дистанционна работа изисква специфицни качества на характера, като способност за организирана работа, самостоятелност, упоритост.


Много хора струдно се организират без настойчивостта на началник над главата си, за което и го мразят. Но истината е, че такива хора, оставени сами на себе си в условията на надомна работа, са склонни към бездействие и мързелуване с дни и седмици.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Работа вкъщи - възможности, идеи и препоръки - дистанционна работа за допълнителни доходи   

Върнете се в началото Go down
 
Работа вкъщи - възможности, идеи и препоръки - дистанционна работа за допълнителни доходи
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа в България и чужбина - 2015, труд и заетост. :: Работа и кариера за предприемчиви хора през 2015.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Have a free blog with Sosblog