Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Как и с кого може да печелите от дома по няколко хиляди долара на месец чрез арбитражни търговски сделки в интернет.

Go down 
АвторСъобщение
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Как и с кого може да печелите от дома по няколко хиляди долара на месец чрез арбитражни търговски сделки в интернет.    Пет 16 Авг 2013, 15:37

                                                                                                                                      
Ръководство №77062/0486
Дали е възможно да изкарвате по няколко хиляди долара на месец, ако започнете надомна търговия с китайски фирми? Възможно е да изкарвате дори до 10 000 US$ (десет хиляди долара) по точно определени начини, без да се налага да изучавате китайски език и без да пътувате до Китай, но  все пак, за това е нужно известно време и проверено ръководство, за да се специализирате добре в правилните процедури.
Цената на това ръководство е  139,26 лв , но в условията на перманентна   криза - 49,26 лв
И в този случай ще ви бъде изпратена точна, ясна и практически осъществима инструкция за действие, изпитана  от началото до края в агенцията. Тази дейност няма нищо общо с MLM и др. подобни верижни схеми и пирамидални структури,  рекламирани из интернет от години. Напротив, става дума за съвсем реална арбитражна търговска дейност през интернет. Арбитражните търговски операции имат голям потенциал за доходи, но изискват сериозна мотивация за работа, да ползвате добре интернет пространството и да владеете сносно английски език, поне писмено и четимо. В случай че се усъвършенствате само в това направление и го изучите из основи, може така да преуспеете, че операции само от един вид  да ви носят доходи за милиони, особено ако сте предприемчива личност, имате собствена самостоятелна дейност и амбиции да я развивате. Ако развивате дейността като чист арбитраж, не би следвало да имате разходи по закупуване на стоката, застраховане, транспорт, складиране, данъци, мита, такси …, но ако извършвате внос за своя сметка, с цел цялата печалба да остава за Вас, няма как да минете без всички тези разходи. Интересното в случая е, че през Интернет може да избегнете посредниците и така целия доход да остава за Вас чрез нещо като дирижиране, без да се включвате със собствени разходи. Да дирижирате сделките, но трябва да знаете как!
Заслужава си да опитате това с ръководство №77062
/0486   Побързайте и си го поръчайте, оттук сега!                                Из този форум, може да се намерят не един или два, а стотици положителни отзиви на наши досегашни клиенти -надяваме се след време и Вие да сте сред тях
Ето и конкретното мнение на един от тях:                                                                   „Здравейте, Тази разработка е направо върха. Всичко е така ясно и подробно обяснено, че просто нямам думи, за да я похваля. Браво на вас. Аз имам едната от посочените литератури, а и уча точно такива работи в момента и лека по-лека всичко ми се изяснява. Сега малко съм зает заради някакви рехабилитации (след катастрофа), но веднъж да се окаже, че всичко е наред, се залавям за работа. Благодаря отново и ще се радвам да продължавате да ме информирате за новите разработки.                                                                                            Поздрави.
Станислав М. София“.                                                                     Това писмо се пази в архива на Агенцията. Естествено във форума има и скептични становища. Някои  питат дали може да им се гарантира успеха, което едва ли е възможно, защото  в действителност има многобройни примери за това, как от едни и същи продукти или услуги, някои хора печелят, а други се провалят в самостоятелния си бизнес. Ръководство №77062/0486 е именно от раздела на самостоятелните дейности, които може да осъществявате, следвайки нашите указания. Обърнете внимание, че посочения по-горе възможен доход действително е постижим за няколко седмици, но определено не бива да очаквате, че това ще стане още през първия месец. Необходимо е определено време за да разучите метода, да усвоите процедурите, да придобиете опит и рутина, да се специализирате съгласно инструкцията ни и тогава вече да разчитате на редовни и постоянни доходи. Накрая в резюме може да се изложат следните 4 важни пункта, без които е невъзможно да се постигнат доходи от такъв порядък:
1. След като се запознаете с описаните техники, ще ви е необходим определен период от време за тяхното усвояване и превръщането им в рутинни операции.
2. Осъществяването на самостоятелни АРБИТРАЖНИ търговски операции в интернет е международна дейност, която задължително изисква сравнително добро ползване на английски език.
3. Добрият предварителен опит с интернет - регистрация в различни сайтове, кореспонденция по електронната поща, търсене на необходимата Ви информация, отсяване на предложения, четене на  оферти и съставяне на оферти, задания, търговски запитвания, заедно с ползването на английски език,
за да разбирате офертите и да може да съставяте грамотни отговори и запитвания, също са необходими предпоставки за по-бърз напредък.
4.  В самата разработка  ще бъдете насочени към някои други конкретни умения и знания, както и проверените вече начини за тяхното изпълнение. В инструкциите е описан подробно един  пример с модни мъжки вратовръзки. Следвайте тази схема за работа  и влезте по описания там начин- не чрез сайтове за обяви, а директно с онлайн магазините.     
                    Цена на ръководство №77062/0486: 139,26 лв - а сега антикризисно само за 49,26 лв.                                                                                 Побързайте и си го поръчайте, оттук сега!   ЗА СПЕШНИ ЗАПИТВАНИЯ, МОЖЕ ДА ЗВЪНИТЕ НА 0888/428-240 ИЛИ 042/639-239,НО САМО ВЪВ ВРЕМЕТО ОТ 10 ДО 12 Ч. И ОТ 14 ДО 18 Ч., ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК.
 
                                                                                                                                                                                                                             

Върнете се в началото Go down
 
Как и с кого може да печелите от дома по няколко хиляди долара на месец чрез арбитражни търговски сделки в интернет.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа надомно с партньори / Nadomno s partnyori :: Надомно с Playmates-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create a free blog