Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Работа Кюстендил

Go down 
АвторСъобщение
a38
Водещ
Водещ
a38


ПисанеЗаглавие: Работа Кюстендил   Пон 12 Авг 2013, 23:02

Как да си осигурим надомни доходи с допълнителна работа в Кюстендил?
Върнете се в началото Go down
Koceto
ГостПисанеЗаглавие: Надомна работа Кюстендил - алтернатива на трудовата заетост   Сря 21 Авг 2013, 22:13

Ако направим преглед на актуалните обяви за работа Кюстендил, ще открием неща като шофьор на такси, болногледачка, сервитьор за сезонна заетост, барман, дистрибутор, агент по недвижими имоти и горе долу, с това се изчерпват „сериозните“ възможности за работа по полу трудов договор.
От тази гледна точка, многобройните възможности за надомна работа в Кюстендил се явяват добра алтернатива за намиране на по.смислено и евентуално по доходно препитание, особено по време на криза. Но тук има някои особености, с които трябва да сте съвсем наясно, преди да започнете.

Няма надомна работа на трудов договор и юридическо такава е невъзможна. Те. във всички случаи Вие трябва да действате самостоятелно, под формата на самонаето лице, което само си е работодател - т.е. Вие сами на себе си осигурявате заетост. Това е много популярен начин за заобикаляне на английската и холандската забрани за работа на българи.

Вторият момент е нужната компетентност. Не бива да си мислите, че сте универсалния войник и от всичко разбирате (макар че не Ви спирам да опитате и от опит да се убедите, че е нужна подготовка). Например, ако никога до сега не сте произвеждали подаръчни торбички (ръководство 0205), нямате никакво основание да си мислите, че без чужда помощ или без готово и проверено ръководство, от утре ще се справяте.

Разбира се, ако сте сериозен и делови човек и от днес се заемете сериозно с производството на подаръчни торбички, след много перипетии, проби -грешки и т.н., след 1 - 2 години може и да стабилизирате един постоянен доход от тази дейност. Но разполагате ли с толкова време, а и доход Ви е нужен по-скоро, а не след години.

Затова би било добре да се доверите на нашата 18 годишна специализирана консултантска помощ и да се възползвате от готово и проверено ръководство за незабавно стартиране на самостоятелна надомна работа, като самонаето лице. Затова първата стъпка, която е за препоръчване, е час по-скоро да се сдобиете с последния брой на „Справочник за надомна работа“ гр. Кюстендил - вижте по-горе и така ще си осигурите отправна точка още от утре.
Върнете се в началото Go down
Косци
ГостПисанеЗаглавие: Ако търсите или предлагате работа в Кюстендил   Пет 23 Авг 2013, 13:55

На този форум, ако търсите работа Кюстендил, работа от фирми в кюстендилски регион, може самостоятелно да планирате своята трудова кариера, като проучвате редица съобщения за свободни работни места от вида търся/предлага. Добре е да сте наясно точно със своите предпочитания, за да формулирате по подходящ начин своите интереси и възможности и така да се насочите към възможно най-подходящите обяви, според своята квалификация, професия и професионални интереси. Но ако имате свои препоръки към работата на форума или по какъвто и да е друг въпрос, касаещ търсенето на работа в Кюстендил, може веднага да пусните запитване или нов постинг с формата по-долу.

Започвайки да търсят работа Кюстендил, работа от фирми и организации в кюстендилска област, заинтерисованите могат да намерят множество обяви и съобшения за свободни работни места от трудовия пазар за града и целия регион около него. Офертите са подходящи за хора с различни професии и професионални интереси и предлаганата информация има за цел да помага на кандидатите да търсят по конкретни оферти и по различни източници на информация, интересни насоки за това как сами могат да подготвят свое професионално представяне, което да ускори устройването им с подходяща работа по специалността.

Кюстендилския пазар на труда притежава редица специфики, които произтичат от неговото географско местоположение, манталитета на хората и историята на региона. Ако имате подходяща подготовка и настройка, със сигурност ще откриете редица възможности за работа не само в Кюстендил, а даже в Европа или в страни извън ЕС. Не е изключено да се появят възможности, подходящи и за хора от цялата страна, но преди всичко тук за заинтерисованите да си осигурят подходяща трудова заетост при търсене с понятието “работа Кюстендил”.
Върнете се в началото Go down
utej8945
ГостПисанеЗаглавие: Център Работа - град Кюстендил   Сря 04 Сеп 2013, 13:06

Център "Работа" към Бюро по труда -гр. Кюстендил
Адрес: гр. Кюстендил 2500
ул. "Демокрация" 44, ет.7, ст.5,
тел.: 078/ 55-04-84,
Работно време: 8.30 - 17.00
Върнете се в началото Go down
ааа6345
ГостПисанеЗаглавие: Лепене на торбички за работа в Кюстендил   Вто 17 Сеп 2013, 16:37

Кюстендил работа надомно за лепене на подаръчни пликове за книжарници - още четете тук - www.nadomno.bulgarianforum.net/t85-topic#4354
Върнете се в началото Go down
kocta987
ГостПисанеЗаглавие: Интернет връзка с Дирекция "Бюро по труда" град Кюстендил   Сря 18 Сеп 2013, 18:54

Възможности за пряка връзка с дирекция "Бюро по труда" - Кюстендил има и през интернет с помощта на e–mail: bt_kn@mbox.contact.bg и на вниманието на Директор: Марийца Мирева Стоянова
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
a38


ПисанеЗаглавие: Възможности за работа Кюстендил с джобс.бг   Нед 22 Сеп 2013, 14:58

Върнете се в началото Go down
lamb987r
ГостПисанеЗаглавие: Бюро по труда - град Кюстендил   Сря 25 Сеп 2013, 11:25

Услуги на Дирекция "Бюро по труда" може да ползвате на този адрес: гр. Кюстендил, ул. "Демокрация" 44, ет.7 и 8. Тук може да следите за официално обявените свободни работни места за работа в Кюстендил и региона, но също и за обяви от други региони или за работа в чужбина. За контакти може да ползвате и телефони: 078/ 55-04-84; 55-04-87; 55-16-70,
Работно време: 8.30 - 17.00 часа, от понеделник до петък.
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
a38


ПисанеЗаглавие: Re: Работа Кюстендил   Нед 29 Сеп 2013, 00:57

Кюстендил работа надомно за лепене на подаръчни пликове за книжарници - още четете тук - www.nadomno.bulgarianforum.net/t85-topic#4354
Върнете се в началото Go down
TANIA MA
ГостПисанеЗаглавие: НАДОМНА РАБОТА   Сря 09 Окт 2013, 17:39

ЗДРАВЕЙТЕ,ИНТЕРИСУВА МЕ КАК МОГА ДА КАНДИДАТСТВАМ ЗА НАДОМНА РАБОТА,ЛЕПЕНЕ НА ПЛИКЧЕТА.ПОЗДРАВИ ТАНЯ.
Върнете се в началото Go down
lamb89rt
ГостПисанеЗаглавие: Re: Работа Кюстендил   Сря 09 Окт 2013, 23:09

"ЗДРАВЕЙТЕ,ИНТЕРИСУВА МЕ КАК МОГА ДА КАНДИДАТСТВАМ ЗА НАДОМНА РАБОТА,ЛЕПЕНЕ НА ПЛИКЧЕТА.ПОЗДРАВИ ТАНЯ."

Подробната оферта и начина за поръчка е на този адрес:
http://nadomno.bulgarianforum.net/t85-topic
Върнете се в началото Go down
stlamb78
ГостПисанеЗаглавие: Работа със стикери в Къстендил   Вто 15 Окт 2013, 04:56

В Кюстендил има доста потребители на стикери - самозалепващи стикери. Ръководство 0234 дава подробната технология за тяхното производство. В тази работа има две очевидни предимства:
1. Стикерите са задължителни по закон и който не ги ползва, го грози глоба;
2. При употртакова, постоянно се изчерпват, което кара потребителите периодично да правят все нови и нови поръчки, като се превръщат в постоянни клиенти и с години осигуряват доход за сериозните производители, които ги обслужват добре и на място.
Доста хора могат да си осигурят работа в Кюстендил с производството на такива стикери. Възползвайте се от "ръководство 0234"
Върнете се в началото Go down
kyulamb9
ГостПисанеЗаглавие: Re: Работа Кюстендил   Нед 20 Окт 2013, 18:54

Специално за Кюстендил има една добра възможност за работа само с един телефон в ръка, с помощта на "ръководсво 1362", което може да Ви осигури сравнително бързи и редовни доходи от къщи или даже ако сте в движение (с мобилен телефон). Прочетете по внимателно предложението на този форум.
Върнете се в началото Go down
izla5mb9
ГостПисанеЗаглавие: Бюро по труда" - град Кюстендил - филиал кв. Изток   Сря 23 Окт 2013, 21:39

Услуги на Дирекция "Бюро по труда" - гр. Кюстендил,
по трудово посредничество за хората, живеещи в района на кв. Изток,
могат да се ползват във Филиал на бюрото натози адрес:
Кюстендил, кв. Изток, ул. "София" 2,
телефона за контакти е: 078/ 55-04-81,
Работно време: 8.30 - 17.00 часа.
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
a38


ПисанеЗаглавие: Re: Работа Кюстендил   Сря 06 Ное 2013, 17:50

Може сами да си осигурите работа в Кюстендил, даже и ако отдавна вече не живеете в града, просто като пишете в интернет на тема "Кюстендил". Направете такъв блог или форум и ежедневно ще сте в контакт с всичките си познати от града, а в същото време ще си осигурите и малко допълнителни доходи. Как става това, може да научите безплатно от е-курс "работа.123" - търсете с търсачка и ще го намерите бързо.
Върнете се в началото Go down
Pis.K78r
ГостПисанеЗаглавие: Re: Работа Кюстендил   Чет 07 Ное 2013, 17:13

Как да печеля парични знаци с писмена работа от писане чрез интернет на теми в Кюстендил.
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
a38


ПисанеЗаглавие: Re: Работа Кюстендил   Съб 14 Дек 2013, 23:27

Излезе допълнения номер 98, 2014 година на Списъка с последните идеи за осигуряване на заработка от дома от Кюстендил.
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
a38


ПисанеЗаглавие: Re: Работа Кюстендил   Пет 27 Дек 2013, 19:47

Справочник за писане на функционална автобиография за обявено работно място в Кюстендил - europass бланка.
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

Zlatotyrsach


ПисанеЗаглавие: Служби за трудова медицина в град Кюстендил   Чет 06 Фев 2014, 18:56

В тази тема може да проследите връзки към  Службите за трудова медицина, които са със седалище или действат като изнесен офис за територията на град Кюстендил.
Списък на Службите за трудова медицина в град Кюстендил:
  "СТМ-2002" ООД


Последната промяна е направена от Zlatotyrsach на Чет 06 Фев 2014, 19:10; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

Zlatotyrsach


ПисанеЗаглавие: Служба по трудова медицина - "СТМ-2002" ООД   Чет 06 Фев 2014, 18:57

Служба по трудова медицина с Удостоверение № 011-2 - от дата на издаване: 06.10.2008 год.
"СТМ-2002" ООД
ул. „Раковски" № 22, бл. 4, ет. 14, ап. 67
гр. Кюстендил

телефони за връзка:
078 52 52 32
0887 980 531
0889 257 943

Списък на минималния състав:
д-р Деляна Дечкова Михайлова
инж. Михаил Борисов Михайлов
инж. Сашка Георгиева Димитрова
Върнете се в началото Go down
arbeit123
ПисанеЗаглавие: Справочник за надомна работа в Кюстендил.   Сря 16 Апр 2014, 12:54

Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Работа Кюстендил   

Върнете се в началото Go down
 
Работа Кюстендил
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа в България и чужбина - 2015, труд и заетост. :: Форум работа бг - 2015 г.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Създайте блог