Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Работа Стара Загора

Go down 
АвторСъобщение
a38
Водещ
Водещ
a38


ПисанеЗаглавие: Работа Стара Загора   Пон 12 Авг 2013, 03:13

Върнете се в началото Go down
Зарков48
ГостПисанеЗаглавие: Бюро по труда - град Ст. Загора   Съб 07 Сеп 2013, 00:49

Дирекция "Бюро по труда"
Адрес: гр. Стара Загора,
ул. "Стефан Караджа" 8,
тел.: 042/604-101,
Работно време: 8.30 - 17.00 ч.
Върнете се в началото Go down
zlatko93
ГостПисанеЗаглавие: Re: Работа Стара Загора   Пет 13 Сеп 2013, 02:13

Стара Загора надомна работа с jobs.bg - помощ с примерни документи
jobs.bg/front_job_search.php?first=1&str_regions=&str_locations=&tab=jobs&old_country=26&country=26®ion=24&location[]=21&l_category[]=0&position_level[]=1&position_level[]=3&position_level[]=4&position_level[]=5&is_student=1&job_type=1&company_type[]=1&company_type[]=2&company_type[]=3&job_hours=1&keyword=%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0+%D0%97%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B0
Върнете се в началото Go down
g8lamb9j
ГостПисанеЗаглавие: Забележителности на Ст Загора - работа с интернет   Съб 05 Окт 2013, 21:45

Като всеки друг град и Стара Загора предлага работа за по-предприемчиви и самостоятелни хора с умения по писане на теми и боравене с компютри и интернет. Как бихме могли да си осигурим онлайн заетост? Да речем, че:

 • 1. Умеем да боравим с клавиатурата по набор на текст да речем с Word или умеем да напишем и изпратим писмо по e–mail;
 • 2. Имаме интернет и редовно ползваме социалните мрежи, даже сме регистрирани в няколко от тях;
 • 3. В училище сме писали различни теми по литература, география или какво и да е;
 • 4. Имаме представа кои са главните забележителности на Стара Загора.

И какво правим? Избира ме си забележителност, пишем теми за нея, публикуваме ги в собствен сайт (блог, форум или каквото е), популяризираме ги из социалните мрежи и като наберем посещаемост, ги монетизираме, т.е. изкарваме пари от тях. Получава се нещо като влог в банка, който всеки месец ти снася лихва.
Само че, в този случай, за Ст. Загора е работа в интернет по създаване на доходоносна онлайн собственост за ежемесечни приходи. Действайте! Ако не сте съвсем на наясно как се прави или ако сте несигурни, ползвайте едно готово постъпково „ръководство 1597“. Пари за цената може да спестите от кафе по заведения за около 1 - 2 седмици, освен ако не считате заведенията за по-важни от доходите и от работата.
-------------------
© 2013 - 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
a38


ПисанеЗаглавие: Re: Работа Стара Загора   Вто 08 Окт 2013, 16:45

Стара Загора надомни доходи с рязане на подаръчни пликчета за рекламни агенции - прочетете още тук - www.nadomno.bulgarianforum.net/t85-topic#4342
Върнете се в началото Go down
st_lamb7
ГостПисанеЗаглавие: Re: Работа Стара Загора   Сря 16 Окт 2013, 16:19

В портала nadomno.bulgarianforum.net и по-специално в тази тема са представени свободни работни места за работа Стара Загора. Работа предлагана от фирми и организации от града и Старозагоракия регион. За да улесните работодателите, оставете кратко резюме и контактна информация за себе си.
Върнете се в началото Go down
bo_ench
ГостПисанеЗаглавие: Работа в Стара Загора    Съб 02 Ное 2013, 23:43

Работа в град Стара Загора – общополезни насоки и съвети за безработни и търсещи работа

В тази статия, е залегнала информация по точки и тя би могла да е полезна, за всички търсещи работа в град Стара Загора.
1.На първо място искам да посоча един интернет-сайт за работа:
rabotavstzagora.free.bg
2.Актуална информация за работа може да се види също от вестник ‘национална бизнес поща’, където всяка седмица се публикуват обяви за предлагане и търсене на работа.
3.Курсове към ‘Бюро по труда’ – Стара Загора.
4.Тук ще спомена за един фрийлансър-сайт, за хората които имат необходимата компютърна и езикова компетентности, и искат да работят от дома:
freelancemarketingtips.net
5.Oн-лайн курсове за повишаване на езиковата, компютърна и др.грамотности. Такива може да се намерят тук:
courses.bg
6.В случай на невъзможност за ползване на интернет от вкъщи, би могъл да се ползва достъпа на такъв от библиотека, като допълнение към заемането на книги и след годишно членство на символична цена.
7.Сайтове, като jobhow.org, както и други сайтове, също дават добри насоки за търсенето и намирането на работа.
8.Временната заетост/сезонната работа са също алтернатива, дори ако не са по специалността, в някои случаи и по преквалификацията, а дори и да са на по-ниска квалификация.
9.Понякога хората се чудят какво да работят(и колко да го работят) и в крайна сметка остават с празни ръце. Не става дума за случаите, когато работата не си струва и дори може да увреди здравето на човек, а във всички останали случаи.Затова работа като общ работник за мъжете и продавач-консултант за жените е една алтернатива за временна(за някои постоянна) работа.За да имат успех в тази работа(и не само), мъжете и жените задължително трябва да бъдат физически и психически здрави.В случаите когато са трайно безработни и не могат да намерят работа с години, е необходимо да отделят допълнително време за физически и умствени занимания, както и да се консултират със специалист(и) по проблемите си. В такива случаи самоиновативността и различните видове хобита и интереси, могат да имат решаващо значение за намиране и задържане на добра(понякога и най-подходящата) работа.
10.Вариант за започване на собствен бизнес. Например в сайта rabota.123.st, има много идеи за това.
11.Прочит на необходимата литература-в книжен и онлайн-формат, а също и слушане на аудио-книги, биха могли да имат допълнителна стойност или да са друга отправна точка за търсенето и намирането на работа.
12.Продаване на лични вещи онлайн, чрез prodavalnik.com.
13.Работа в чужбина чрез ‘Бюрото по труда’ и други агенции за работа.
14.Доброволческа дейност към неправителствени организации. Такава дейност е изграждаща умения, навици и т.н., и в не редки случаи е ‘старт’ в работата към същата организация, на по-късен етап.
Надявам се статията да окаже необходимата подкрепа и да послужи на всички, търсещи работа в града, а и не само в него.
Върнете се в началото Go down
bo_ench1
ГостПисанеЗаглавие: Работа в Стара Загора    Пон 04 Ное 2013, 22:54

Работа в град Стара Загора – общополезни насоки и съвети за безработни и търсещи работа
В тази статия, е залегнала информация по точки и тя би могла да е полезна, за всички търсещи работа в град Стара Загора.
1. На първо място искам да посоча един интернет-сайт за работа:
rabotavstzagora.free.bg
2. Актуална информация за работа може да се види също от вестник ‘национална бизнес поща’, където всяка седмица се публикуват обяви за предлагане и търсене на работа.
3. Курсове към ‘Бюро по труда’ – Стара Загора.
4. Тук ще спомена за един фрийлансър-сайт, за хората които имат необходимата компютърна и езикова компетентности, и искат да работят от дома:
freelancemarketingtips.net
5. Oн-лайн курсове за повишаване на езиковата, компютърна и др.грамотности. Такива може да се намерят тук:
courses.bg
6. В случай на невъзможност за ползване на интернет от вкъщи, би могъл да се ползва достъпа на такъв от библиотека, като допълнение към заемането на книги и след годишно членство на символична цена.
7. Сайтове, като jobhow.org], както и други сайтове, също дават добри насоки за търсенето и намирането на работа.
8. Временната заетост/сезонната работа са също алтернатива, дори ако не са по специалността, в някои случаи и по преквалификацията, а дори и да са на по-ниска квалификация.
9. Понякога хората се чудят какво да работят(и колко да го работят) и в крайна сметка остават с празни ръце. Не става дума за случаите, когато работата не си струва и дори може да увреди здравето на човек, а във всички останали случаи.Затова работа като общ работник за мъжете и продавач-консултант за жените е една алтернатива за временна(за някои постоянна) работа.За да имат успех в тази работа(и не само), мъжете и жените задължително трябва да бъдат физически и психически здрави.В случаите когато са трайно безработни и не могат да намерят работа с години, е необходимо да отделят допълнително време за физически и умствени занимания, както и да се консултират със специалист(и) по проблемите си. В такива случаи самоиновативността и различните видове хобита и интереси, могат да имат решаващо значение за намиране и задържане на добра(понякога и най-подходящата) работа.
10. Вариант за започване на собствен бизнес. Например в сайта rabota.123.st, има много идеи за това.
11. Прочит на необходимата литература-в книжен и онлайн-формат, а също и слушане на аудио-книги, биха могли да имат допълнителна стойност или да са друга отправна точка за търсенето и намирането на работа.
12. Продаване на лични вещи онлайн, чрез prodavalnik.com.
13. Работа в чужбина чрез ‘Бюрото по труда’ и други агенции за работа.
14. Доброволческа дейност към неправителствени организации. Такава дейност е изграждаща умения, навици и т.н., и в не редки случаи е ‘старт’ в работата към същата организация, на по-късен етап.
15. Афилиейт-маркетинг с blog.2leva.bg, както и с други сайтове.
16. Безплатни курсове през Интернет. Сайтове, като changetheworldwork.com и други дават информация за това.
17. Курс по разговорен английски безплатно, към клон на Църквата на Мормоните.
18. Доквалификация или преквалификация, с възможност за обучение на кредит към isps-college.com/bg/pages/Credits/ и други учебни заведения.
Надявам се статията да окаже необходимата подкрепа и да послужи на всички, търсещи работа в града, а и не само в него.


------------------------------------------------------------
© 2013 Енчо Бонев - автор,
All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
bo_ench2
ГостПисанеЗаглавие: Работа в Стара Загора – насоки и съвети за безработни и търсещи работа   Сря 06 Ное 2013, 01:02

Искам да посоча един много интересен Интернет - сайт за работа, в който са поместени връзки към много други сайтове, с актуални обяви за свободни работни места в град Стара Загора. Сайтът има и Фейсбук - страница, чрез която може да се контактува с други хора, търсещи, a също така и предлагащи работа: rabotavstzagora.free.bg
-----------------------------------------------------------
© 2013 Енчо Бонев - автор,
All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
a38


ПисанеЗаглавие: Re: Работа Стара Загора   Сря 06 Ное 2013, 17:14

Спечели малко пари с домашна дейност от интернет по набор на теми в Стара Загора.
Върнете се в началото Go down
bo_ench3
ГостПисанеЗаглавие: Работа в Стара Загора – насоки и съвети за безработни и търсещи работа   Сря 06 Ное 2013, 21:29

Работа в Стара Загора - основни насоки за търсещи и предлагащи свободни работни места и други възможности за трудова заетост и работа като самонаето лице:

 • - Борси за работа
 • - Бюро по труда
 • - Агенции за подбор на персонал
 • - Сайтове за обяви
 • - Работа в чужбина
 • - Работа за студенти
 • - Документи за кандидатстване
 • - Работа в сферата на информационните технологии
 • - Повишаване на квалификацията
 • - Интернет - работа (фрийланс)
 • - Предприемачество
 -----------------------------------------------------------
© 2013 Енчо Бонев - автор, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
bo_ench4
ГостПисанеЗаглавие: Работа в Стара Загора – насоки и съвети за безработни и търсещи работа   Чет 07 Ное 2013, 21:07

По-долу е поместен списък на четири от най-големите трудови борси за работа. Чрез клик върху линковете на тези сайтове, поместени по-долу, ще видите актуалните свободни работни места в града.
1. Водещият сайт, e този на Джобс.бг:
2. Друг подобен сайт, е ДжобТайгър.бг:
3. Сайтът Заплата.бг:
4. Една от най-големите борси за работа, е също Работа.бг:

Използвани източници:
1. jobs.bg
2. jobtiger.bg
3. zaplata.bg
4. rabota.bg
-----------------------------------------------------------
© 2013 Енчо Бонев - автор, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
bo_ench5
ГостПисанеЗаглавие: Бюро по труда - град Стара Загора:   Съб 09 Ное 2013, 22:31

В Старозагорското Бюро по труда може да търсите информация за актуални свободни работни места с посещение на място, през интернет, по телефона или по електронната поща.

Интересно услуги предлага и т.н. ателие за търсене на работа /АТР/, където се помага на безработните да усъвършенстват уменията си и да се представят успешно на интервю за работа. Залегналите теми в него са:
- Как да търсим работа? Изграждане на поведенчески план.
- Изграждане на личен професионален проект.
- Документи за кандидатстване на работа – мотивационно писмо.
- Документи за кандидатстване на работа – автобиография.
- Източници на информация за свободни работни места.
- Как да се подготвя и представя добре на интервю за работа?

Организират се също редица курсове. С днешна дата се предлагат такива към Българо-германския образувателен център /БГОЦ/, с предварително записване и изчакване за наличие на свободно място и последващо включване в курс. Курсовете са с продължителност от 1 до 6 мес, заплаща се и стипендия на курсистите в размер на 8 лева на присъствен ден. Повече за курсовете може да се прочете от:

Използвани източници:
stzagora.net
bgcpo.bg/stara-zagora
btsz.hit.bg
Върнете се в началото Go down
bo_ench6
ГостПисанеЗаглавие: Работа в Стара Загора – насоки и съвети за безработни и търсещи работа   Сря 13 Ное 2013, 17:41

III. Агенции за подбор на персонал
 
По-долу е налично кратко описание на основните агенции за подбор на персонал в града.
 
1. Solo Human Resources Consulting се занимава с:
- професионално набиране и подбор на висококвалифициран персонал
- професионално набиране и подбор на неквалифициран персонал
- одит на персонал и вътрешно фирмената реорганизация
- обучения и развитие на персонала
- вътрешно-фирмени обучения
- обучение на лица, търсещи работа и др. 
 
2. BConsult, e център за психологически изследвания и организационно развитие.
Агенцията провежда професионални консултантски услуги, специализирана е в  управлението на човешките ресурси, организационното развитие, мениджмънт и маркетинга, трудовата и организационната психология, социално - психологическите тренинги и др.
 
3. Портфолиото на Ейч Вижън - иновативна консултантска организация за управление на човешки ресурси, включва дейности свързани с подбор, обучение и консултиране, подходящи за всяка бързоразвиваща се организация, с желание за съвременен и осмислен подход към хората.
 
4. Агенция ВЕЛЕС предлага цялостни решения в сферата на управление на човешките ресурси. Кандидатите за работа могат да бъдат консултирани в тяхната специфична област на развитие и да бъдат максимално подпомогнати при техния избор.
 
Използвани източници:
 
1. http://www.solohr.biz/
 
2. http://www.b-consult.bg/
 
3. www.H-Vision.com
 
4. http://www.veles-bg.com/
 
-----------------------------------------------------------
© 2013 Енчо Бонев - автор, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
a38


ПисанеЗаглавие: Re: Работа Стара Загора   Пет 13 Дек 2013, 02:59

Появи се новия брой 98  за 2014 год. На Справката с подбрани ръководства за осигуряване на доход от къщи от Стара Загора.
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
a38


ПисанеЗаглавие: Re: Работа Стара Загора   Пон 23 Дек 2013, 03:47

Справочник за изработване на подробна автобиография за свободно работно място в Стара Загора - европейски формат.
Върнете се в началото Go down
Яtefan_Bob.rsdf789ev
ГостПисанеЗаглавие: Дирекция "Бюро по труда" - Стара Загора с интернет   Сря 08 Яну 2014, 15:31

Дирекция "Бюро по труда" - Стара Загора
ползвайте интернет с този
e–mail: btstzag@gmail.com
Директор: Георги Янчев Гьоков
Върнете се в началото Go down
Ceko_Karafjo.sdaf879
ГостПисанеЗаглавие: Център "Работа" - град Стара Загора   Съб 11 Яну 2014, 01:08

Може да ползвате услугите на Център "Работа" към Бюро по труда -гр. Стара Загора
Адрес: гр. Стара Загора,
ул. “Стефан Караджа” 8 , стая 202,
тел.: 042/697-542 ; 697-560,
Работно време: 8.30 - 17.00 ч. без събота и неделя
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
надомно


ПисанеЗаглавие: Служби за трудова медицина в град Стара Загора   Пет 14 Фев 2014, 03:15

В тази тема може да проследите връзки към  Службите за трудова медицина, които са със седалище или действат като изнесен офис за територията на град Стара Загора.

Списък на Службите за трудова медицина в град Стара Загора:
 "СТМ - експерт" ООД
 "СТМ - експерт" ООД - офис
 "Лайф- 04" ООД 
 "Служба трудова медицина" ЕООД
 "Служба трудова медицина" ЕООД - офис
 "Гео - кам" ООД
 "СТМ - Валжан" ЕООД
 "СТМ - Валжан" ЕООД - офис
 "Сага" ЕООД


Последната промяна е направена от надомно на Пет 14 Фев 2014, 03:19; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
надомно


ПисанеЗаглавие: Служба по трудова медицина - "СТМ - експерт" ООД   Пет 14 Фев 2014, 03:17

Служба по трудова медицина с Удостоверение № 038-1 - от дата на издаване: 01.04.08 год.
"СТМ - експерт" ООД
бул. „Митрополит Методи Кусев" № 37, ет. 7, ап. 34
гр. Стара Загора

телефони за връзка:

 • 042 620 427
 • 0888 935 345


e–mail:
stm_ekspert@mail.bg

Списък на минималния състав:

 • д-р Феодора Хирш Максимова
 • Десислава Калчева Иванова
 • Калина Константинова Герджикова
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
надомно


ПисанеЗаглавие: Служба по трудова медицина - "СТМ - експерт" ООД - офис   Пет 14 Фев 2014, 03:18

Служба по трудова медицина с Удостоверение № 038-1 - от дата на издаване: 01.04.08 год.
"СТМ - експерт" ООД - офис
бул. „Митрополит Методи Кусев" № 35, ет.1, ап.2
гр. Стара Загора
телефони за връзка:
042 620 427
0888 935 345
stm_ekspert@mail.bg
Списък на минималния състав:
д-р Феодора Хирш Максимова
Десислава Калчева Иванова
Калина Константинова Герджикова
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

Zlatotyrsach


ПисанеЗаглавие: Служба по трудова медицина - "Лайф- 04" ООД   Вто 18 Фев 2014, 03:17

Служба по трудова медицина с Удостоверение № 052-2 - от дата на издаване: 26.02.09 год.
"Лайф- 04" ООД
кв. „Три чучура", бл. 50, вх. юг, ет. 8, ап. 24
гр. Стара Загора

телефони за връзка:

 • 042 86 70 69
 • 0897 932 200Списък на минималния състав:

 • д-р Людмила Иванова Тенева
 • инж. Дочка Колева Топчиева
 • Татяна Тенчева Тенева


Настъпили промени по вписаните обстоятелства: Промяна в наименованието на юридическото лице и в минималния състав
Върнете се в началото Go down
arbeit123
ПисанеЗаглавие: "Служба трудова медицина" ЕООД   Чет 20 Фев 2014, 18:55

Служба по трудова медицина с Удостоверение № 064-2 - от дата на издаване: 31.07.08 год.
"Служба трудова медицина" ЕООД
ул. „Генерал Гурко" № 67, ет. 4, ап. 7
гр. Стара Загора

телефони за връзка:

 • 042 60 20 93
 • 0885 140 258
 • 0898 218 208

stm.stz@abv.bg

Списък на минималния състав:

 • д-р Лидия Янкова Михайлова
 • Невена Димитрова Димитрова
 • Янислав Емилов Михайлов

Настъпили промени по вписаните обстоятелства: Промяна в минималния състав
Върнете се в началото Go down
arbeit123
ПисанеЗаглавие: "Служба трудова медицина" ЕООД - офис   Чет 20 Фев 2014, 18:56

Служба по трудова медицина с Удостоверение № 064-2 - от дата на издаване: 31.07.08 год.
"Служба трудова медицина" ЕООД - офис
ул. "Гладстон" 41
гр. Стара Загора
телефони за връзка:
042 60 20 93
0885 140 258
0898 218 208
e–mail: stm.stz@abv.bg
Списък на минималния състав:
д-р Лидия Янкова Михайлова
Невена Димитрова Димитрова
Янислав Емилов Михайлов

Настъпили промени по вписаните обстоятелства: Промяна в минималния състав
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

Zlatotyrsach


ПисанеЗаглавие: Служба по трудова медицина - "Гео - кам" ООД   Сря 05 Мар 2014, 03:45

Служба по трудова медицина с Удостоверение № 084-2 - от дата на издаване: 26.02.09 год.
"Гео - кам" ООД
ул. "П. Р. Славейков" 58
гр. Стара Загора

телефони за връзка:

 • 042 60 11 47
 • 0887 608 982

e-mail: geocam@abv.bg

Списък на минималния състав:

 • д-р Светлана Ганчева Нонева
 • инж. Соня Георгиева Славова
 • Николина Димитрова Тошева

Настъпили промени по вписаните обстоятелства: Промяна в наименованието, седалището и адреса на юридическото лице
Върнете се в началото Go down
foreks2
ПисанеЗаглавие: Служба по трудова медицина - "СТМ - Валжан" ЕООД   Вто 18 Мар 2014, 21:56

Служба по трудова медицина с Удостоверение № 102-1 - от дата на издаване: 17.04.08 год.
"СТМ - Валжан" ЕООД
ул. „Хаджи Димитър Асенов" № 59, вх. А, ет. 6, ап. 15
гр. Стара Загора
телефони за връзка:

 • 042 91 94 93
 • 0888 736 535

e–mail: velev@sz.inetg.bg

Списък на минималния състав:

 1. д-р Жанета Димитрова Велева
 2. инж. Илко Димитров Юнкеров
 3. Ивелина Стойчева Иванова
Върнете се в началото Go down
Radi_Stan.5ev
ГостПисанеЗаглавие: Служба по трудова медицина - "СТМ - Валжан" ЕООД - офис   Съб 22 Мар 2014, 03:22

Служба по трудова медицина с Удостоверение № 102-1 - от дата на издаване: 17.04.08 год.
"СТМ - Валжан" ЕООД - офис
гр. Стара Загора
бул. "Цар Симеон Велики" 84, ет. 1, ап. 1
телефони за връзка:

 • 042 60 20 23
 • 0888 736 535

e–mail: valzhan@sz.inetg.bg

Списък на минималния състав:

 • д-р Жанета Димитрова Велева
 • инж. Илко Димитров Юнкеров
 • Ивелина Стойчева Иванова
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
a38


ПисанеЗаглавие: Служба по трудова медицина - "Сага" ЕООД   Пон 31 Мар 2014, 16:33

Служба по трудова медицина с Удостоверение № 114-2 - от дата на издаване: 28.05.10 год.
"Сага" ЕООД
бул. „Славянски" № 8, ап. 14
гр. Стара Загора
телефони за връзка:

 • 042 60 12 16
 • 0888 202 666

Списък на минималния състав:

 1. д-р Стоянка Александрова Моллова-Гарилова
 2. инж. Цветан Методиев Гарилов
 3. Динка Стоянова Кехайова

Настъпили промени по вписаните обстоятелства: Промяна в минималния състав
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Работа Стара Загора   

Върнете се в началото Go down
 
Работа Стара Загора
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа в България и чужбина - 2015, труд и заетост. :: Форум работа бг - 2015 г.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Безплатен блог