Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Как да заработим веднага, прогресивно нарастващи с времето, доходи от интернет, по договор с 25 онлайн компании.

Go down 
АвторСъобщение
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Как да заработим веднага, прогресивно нарастващи с времето, доходи от интернет, по договор с 25 онлайн компании.   Нед 28 Юли 2013, 04:25

 
Ръководство №77062/0514 (05 версия) Ви предоставя златен шанс, срещу еднократната такса от  29.14 лв;                                                               Практически "стъпка по стъпка“ да започнете за няколко часа модерна, изцяло надомна работа, при която повече от 25  Интернет - компании Ви плащат още на деня, за четене (преглеждане) на рекламни писма, изпращани по e-mail. Даже не е нужно да се владее английски език, тъй като всичко е  подробно обяснено на български език. С всяка от компаниите се сключва официален договор през интернет. Ръководството е толкова детайлно, че е достъпно даже за начинаещите, от което могат да печелят още по- лесно и опитните. Тъй като въэможностите за работа в Интернет се увеличават все повече, заедно с разрастването на мрежата, даже и експертите обмислят с какво по- конкретно да се заемат. Поради тази естествена причина интересът към Програмата се увеличава. Затова сега я разпространяваме без квоти и ограничения. Но Вие, все пак побързайте! Перспективите са отлични, пазарът нараства! Хванете гребена на вълната, за да не дойде ден когато ще се питаме един друг вече не “кога ще ги стигнем американците”, ами “кога ще ги стигнем африканците”!!! Това съвсем не изглежда преувеличено, защото Евростат констатира,че сме най-бедните европейски граждани. От тази констатация се поражда и следния логичен въпрос: А дали, ако бъдем включени в статистиката за най-бедните африкански граждани, няма да се окажем на последно място и там? Изискванията са съвсем реалистични: 
Да имате връзка с Интернет (от къщи или от работата си) и да имате сериозни намерения, като отделяте по 2 - 3 часа дневно за работа. По всяко удобно за Вас време на денонощието, каквото и да работите в момента. Ако самите вие не си поставяте ограничения и изявите предприемачески дух, работата ще започне да ви изглежда проста, практична и с незабавен ефект,благодарение на постоянното съдействие от наша страна.                                                                                Във всяка от компаниите, в които ще се регистрирате според нашите инструкции, Ви се води точна сметка. Вие имате постоянен достъп до нея и лично контролирате всеки цент в нея. Обикновено, всеки сайт има определен минимум, при който прави изплащане - 2, 5 8, 10 долара. Когато достигнете този минимум, по всяко време може да поискате да Ви бъде направено изплащане.
Плащането става  чрез електронни процесори, като pay-pal, e–gold и др. подобни. Регистрацията в тези сметки е безплатна. След като получите средствата си по тях, те вече са Ваши. Може да ги ползвате за пазаруване в интернет, да ги изтеглите в брой - чрез Western Union, например, или да ги преведете на Ваша валутна банкова сметка.   Главната цел на Програма №77062/ 0514 е да се абонирате именно в сайтове, 
които ежедневно ще Ви изпращат различни рекламни предложения - да купите едно, да се включите в друго и т.н.
 Това ще Ви отвори един нов прозорец към света на огромните възможности - англоезичния свят.  Ако не се получава желания резултат, това означава че има още доста да се учите. Поради тази причина се налага да купувате готови разработки, които значително могат да съкратят времето за обучение.
За да разберете принципа, ще разгледаме следния безплатен пример:       Някъде по света има софтуерна фирма, която е разработила полезна програма за сигурността на компютрите и го продава. Продукта е депозиран като файл в КликБанк-https://www.clickbank.com/. Ако на някой му трябва такава програма, плаща таксата (20 - 50 - 80 долара) и си тегли програмата. Инсталира я и се предпазва от различни проблеми със сигурността на компютъра - вируси, червеи, кражби... Ако се регистрирате в КликБанк, Вие може да рекламирате тази програма по специален начин на хиляди безплатни места в интернет. По този начин, нови клиенти научават чрез Вас за полезната програма, отиват в КликВанк, плащат за нея, а Клик Банк от своя стпана ви изплаща  хонорар за добрата работа, често пъти до 75% от продажната цена. Това може да го направите с 1, 20 или хиляда продукта от КликБанк - въпрос на амбиция и организация. Това в момента, по данни на КликБанк, го правят около 100000 участници от цял свят. А Клик банк ежемесечно изплаща сериозни комисионни и го прави безотказно вече около 10 години. За достоверността може да проверите и във форумите. Вижте например как се печелят пари с Clickbank в едно от безплатните видео-указания за начинаещи:                                                               Всичко това все пак изисква да бъде изучено до достигане необходимото ниво на компетентност и практически опит в работата с иновационните технологии, за да се адаптирате към непрестанно усъвършенстващите се пазарни условия. В това направление можем доста да Ви помогнем, включително със самоучител по английски език. Подробности ще намерите на този адрес:       Самоучител по английски език  Easy English            ЕТО ЗА КАКВО КОНКРЕТНО ЩЕ ВИ ПЛАЩАТ по 8 различни начина, даже ако сте съвсем начинаещи: 
1. Да се регистрирате към съответната компания - Sign up bonus (но не винаги). 
2. Да четете рекламни писма или сайтове, които Ви изпращат по e–mail-а. 
3. За да привличате нови абонати - Ваши познати (най-убедителната реклама). 
4. За това, че привлечените от Вас хора работят по същия начин - % от техния доход. 
5. За преференциално (златно, бронзово, платинено) членство с допълнителни екстри.
6. За Ваши собствени продукти или услуги, които рекламирате чрез програмата. 
7. За организирането на цялата тази дейност от Ваше име - още пари за Вас.
8. За други оферти, които постоянно се появяват през цялото време - бъдете будни за да не пропускате чудесни възможности и после дълго да ги оплаквате, 
 като например: 
- да Ви плащат за вашето мнение за различни нови стоки и услуги, 
- да пробвате безплатно нови продукти на известни компании, 
- да получавате безплатни каталози за какво ли не, 
- да шофирате пробно съвременни автомобили
- да пазарите в известни магазини, за да дадете мнение и т.н.
Срещу еднократната такса от 29.14 лв, вие конкретно научавате:
Урок 1) Всичко това реално ли е?
Урок 2) Въведение в дейността и мотивация.
Урок 3) Подготовка за регистрациите Ви.
Урок 4) Процедура за регистрацията Ви.
Урок 5) Адреси на Интернет компании, които 
ще Ви плащат за да „четете“ рекламни писма.
Урок 6) Как да „четете“ рекламните писма?
Урок 7) Оптимизации на работата Ви.
Урок Удвоете досегашните си доходи.
Урок 9) Удесеторете своя доход?
Урок 10) Взаимопомощ и съдействие.
Урок 11) Разчистване на натрупаната поща?
Урок 12) In box Ви улеснява двойно.
Урок 13) Заплащането в тази дейност.
Урок 14) Превърнете работата в бизнес
 Освен казаното до тук, постигате и 4 допълнителни ефекта от дейността:
1) Програмата е подходяща за напълно начинаещи, най-бързия и лесен начин да навлезете и само за няколко седмици да усвоите основите на работата с Интернет.
 2) Английският език не е задължителен, но нищо не пречи да се възползвате от възможността и само за 2 - 3 седмици да навлезете, а за 2 - 3 месеца да усвоите основите му - основният език в Европейския съюз, в Интернет и по света.
 3) Получавате авангардна, съвременна информация за многобройни, интересни допълнителни възможности за доход.
 4) Научавате специален, но лесен начин да отсявате некоректни компании в Интернет.
 А СЕГА ПОЛУЧАВАТЕ И ДВА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОДАРЪКА: 
№ 1) Най-добрият Курс по Интернет (за абсолютно начинаещи), че Интернет е много по-лесен и по-достъпен за работа, отколкото го представят в дебелите  книги.
 №2) Договор с нас за директни допълнителни доходи с необходимите ясни инструкции за незабавно започване. 
 Побързайте!
Попълнете и изпратете своята заявка още сега за ръководство №77062/0514 
...и да започваме. 
ЗА СПЕШНИ ЗАПИТВАНИЯ, МОЖЕ ДА ЗВЪНИТЕ НА 0888/428-240 ИЛИ 042/639-239,
НО САМО ВЪВ ВРЕМЕТО ОТ 10 ДО 12 Ч. И ОТ 14 ДО 18 Ч., ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК.
 
КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В НАШИТЕ ПРОГРАМИ,
МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ВЕДНАГА НА ТОЗИ АДРЕС:
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365
   Практическите умения, които се придобиват в работата с тези онлайн компании са незаменима предпоставка за по-нататъшно развитие на дейността ви от равнището на комисионните доходи към самостоятелен международен бизнес, за който става въпрос в следващата тема: http://nadomno.bulgarianforum.net/t3179-topic
Върнете се в началото Go down
 
Как да заработим веднага, прогресивно нарастващи с времето, доходи от интернет, по договор с 25 онлайн компании.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа надомно с партньори / Nadomno s partnyori :: Надомно с Playmates-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Have a free blog with Sosblogs