Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Работа със стикери, по договор, веднага!

Go down 
АвторСъобщение
Marian66
ПисанеЗаглавие: Работа със стикери, по договор, веднага!   Нед 30 Дек 2012, 03:57

Заглавие: № 76882/0061: Работа със стикери, по договор, веднага!
Инструкция и каталог за представители № 76882/0061:

ПЕЧЕЛЕТЕ ОТ СТИКЕРИ,
С РАБОТА ПО ДОГОВОР
като представител на фирма за производство на стикери
-до 420 лева месечно


Такса: 25,85 лв

Вид на дейността: - представителство.

Осигурен
договор,
ръковдство,
каталог,
мостри,
указания,
формуляри,
ценоразписи.

А) Кратко описание:

Известен производител на стикери (самозалепващи етикети от хартиено фолио) разширява дейността си и търси независими представители от цялата страна за набиране на поръчки с каталог, и инструкция.

След няколко месеца усилена работа дейността Ви може да се сведе само до дежурство край телефона в къщи, а дохо-дите Ви да се запазят постоянни и стабилни за години!

Нашата практика го доказва.

Б) Дълго описание:

РАБОТЕТЕ КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ИЗВЕСТЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ НА СТИКЕРИ, който от 8 години е директен производител на широко използваните в производството и търговията стикери (самозалепващи етикети) - от бяло и цветно хартиено фолио, за български и вносни хранителни стоки, за бяла и черна техника, за сервизи, тетрадки, пощ. кутии, врати и т.н.

За работата си ще получавате стимулиращо процентно възнаграждение (до 40%)по прогресивно нарастваща схема. Частично или на пълно работно време ще се ангажирате с тази дейност - зависи изцяло от Вас.

Няма да изискваме от Вас никакви предварителни молби, автобиографии, медицински свидетелства и др.п. Ще дадем възможност на всеки кандидат да се изяви и само практик-ата и обективните резултати да покажат дали сте подходящи за предлаганата работа.

Така, че единствения праг за Вас остава встъпителната такса от 25,85 лв., предназначена да покрие разходите по Вашето картотекиране и най- вече по изготвянето на собствения Ви работен комплект (подробен мострен каталог, ръководство, инструкции, формуляри и др.)

Но продуктите ни са широко използвани във всекидневната делова активност на фирмите и затова ние сме убедени, че бързо ще покриете първоначалните си разходи и много скоро ще си осигурите постоянни и нарастващи доходи.

Или казано на кратко:

1. Ще работите директно с утвърден производител;
2. Ще разполагате с богата гама от търсени продукти на добри цени за потребителя;
3. Ще получавате стимулиращо възнаграждение по нарастваща схема до 40%;
4. Ще работите на ненормирано работно време, според собственото си желание.
5. Количествата постоянно ще се изчерпват и Вие на всеки 2 - 5 седмици ще получавате повторни поръчки, без никакви допълнителни усилия.

Затова се възползвайте от тази възможност веднага и нека заедно да успеем.

Ето Ви един много интересен пример от нашата практика:

Производител на мляно кафе поиска преди 3 години да му изготвим стикер (самозалепващ етикет). И си поръча 1000 бр. за 38 лв (от 22% до 40% - според обема на заявките са за Вас или в случая при 25% от 38 лв ще получите 9,50 лв). След 2 седмици ги свърши, вдигна телефона и каза "още 1000 от моите (т.е. за един месец за Вас стават 19 лв). Този клиент продължи да си поръчва етикетите при нас на всеки 2 - 3 седмици (според сезона) вече 5-та година.

Намирайте на седмица по един такъв клиент (производители на кафе, бельо, конфекция, машини; магазини за дрехи, обувки, техника; аптеки - ветеринарни и хуманни; строитени фирми ...) и за 1 година ще имате 52 такива клиенти, които на всеки 2 - 3 - 4 седмици ще вдигат телефона, като ще Ви казват "още 1000 (500, 2000) от моите".

Вие ще вдигате нашия телефон и ще казвате "още 1000 бр. за еди кой си". Ние произвеждаме, опаковаме и Ви ги изпращаме. Вие ги носите на клиента си и в края на месеца получавате Вашия % от всички поръчки. Колко в пари ще получавате - пресметнете Вие.

Втори пример:

Бай Христо от Стара Загора, (електротехник - пенсионер, на 72 години) се регистрира като представител. Около 1 седмица изучаваше каталога и инструкциите и задаваше въпроси. След това започна да прилага предоставените му инструкции и 7 дни подред носеше по една поръчка дневно, осигурявайки си заявки за 135 лв. Това му донесе начален доход 32 лв. (без да е имал какъвто и да е опит преди това).

С други думи - за 1 седмица си възстанови двойно първоначалната такса. Какво Ви пречи и Вие да сте като него, а и по-добре??
Заявете веднага своето участие.

Такса: 25,85 лв

Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

[b]ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ, МНЕНИЯ И ДОПЪЛНЕНИЯ ПО ТЕМАТА МОЖЕ ДА ДОБАВЯТЕ КАТО ЩРАКНЕТЕ В БУТОНА "POSTRETLY" ПОД ИЛИ НАД ТЕМАТА, ВЛЯВО, АКО ВЕЧЕ СТЕ РЕГИСТРИРАНИ КАТО ЧЛЕН НА ФОРУМА. АКО НЕ СТЕ, НАПРАВЕТЕ ГО СЕГА И ТУК:
http://nadomno.bulgarianforum.net/profile.forum?mode=register

ЗА СПЕШНИ ЗАПИТВАНИЯ МОЖЕ ДА ЗВЪНИТЕ И НА 0888/428-240 ИЛИ 042/639-239,НО САМО ВЪВ ВРЕМЕТО ОТ 10 ДО 12 Ч., ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В НАШИТЕ ПРОГРАМИ, МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ВЕДНАГА НА ТОЗИ АДРЕС: https://servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365
_________________
Върнете се в началото Go down
 
Работа със стикери, по договор, веднага!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа надомно с партньори / Nadomno s partnyori :: Надомно с Marian66-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create a blog