Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   Съб 22 Мар 2008, 22:25

В днешно време целият свет е изправен пред сериозни проблеми от социален, икономически и екологичен характер. А именно с надомна работа с интернет е в голяма степен могат да се решат, при това бързо. Става дума за такива ключови съвременни кризи като


 1. безпрецедентното замърсяване на въздуха
 2. парниковия ефект от газовите емисии на автомобилите,
 3. редовните транспортни задръствания и при отиване и при връщане от работа
 4. огромния преразход на гориво,
 5. хроничния недостиг на квалифицирана работна ръка,
като с интернет работа се спестяват по 1 - 3 часа дневно на човек продуктивно време от
времето за пътуване до и от работното място. Но тук проблемът е с отговорността на работещия в условията на липса на външен работодател, т.е. всеки сам за себе си трябва да бъде такъв
(самонаето лице).

А винаги когато се изпълняват две трудови функции и самата работа е двойна. Според различни изследвания на авторитетни печатни издания, в-к Стандарт, околи 500 хиляди хора около нас го правят постоянно - това са над половин милион българи, които изкарват пари с онлайн работа, въпреки упоритите опити натяквания на някои медии да ни вменят, че това е съмнително или порочно.

Истината е, че е незаконно е да отправяш обвинения и да раздаваш присъди, без да си Върховния съд на Р. България или даже поне обикновен съдия. Но ако оставим това настрана, има буквално хиляди начини и идеи да се изкарват допълнителни и даже за основни доходи от надомна работа с интернет, да речем по онлайн писането на теми и др. подобни. Възможностите са действително
хиляди, но само за хора, които имат очи да ги виждат.

За сега все още малко хора разбират, че съвременната финансово-икономическа криза е криза на “реалния” материалния свят, който все повече се изчерпва, в т.ч. и откъм възможности за осигуряване на работа. Причините са все по-голямата автоматизация и компютеризация в производството и изнасянето на производства зад граница и основно в Китай, Индия и други страни от далечния изток, където явно условията за това са най-подходящи.

Все пак ще трябва още доста време да мине и още доста години напред Евростат да ни обябява за най-бедните хора в Европейския съюз. Днес става все по-очевидно, че надомната работа през интернет е почти единствения реален начин за увеличаване доходите на хората в перспектива, особено в условията на все повече разрастващи се финансови и икономически кризи, на които започва да не им се вижда края.

Докато в същото време виртуалния свят в последните години преживява революционно развитие. Остава Вие да решите дали да се възползвате от възможностите за надомни доходи с интернет работа, като например онлайн писането на теми като самонаето лице (подробностите тук - http://rabota.123.st/t8-topic) или да чакате българското образование да се реформира през следващите 15 - 20 години и ако дочакате, да се сдобиете с диплома за интернет професия.


Последната промяна е направена от надомно на Нед 29 Сеп 2013, 21:12; мнението е било променяно общо 5 пъти
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Интернет работата с аукциона eBay.   Сря 22 Фев 2012, 05:26


Аукциона eBay дава добри възможности за основни или допълнителни доходи,
като се заработват пари с надомна, интернет работа, от къщи. Но за да
стане това, човек трябва доста да е на “ти” с интернет и да изучи някои
от продуктивните начини.

Разбира се, първата Ви задача е да се регистрирате на сайта на eBay,
следвайки обявените процедури. По принцип, е възможно да изложите за
продажба всякаква стока, затова не е лошо да се поровите из своя килер
или шкафове за нещо подходящо. Още за Интернет работата с аукциона eBay тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Интернет работа с компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   Нед 04 Ное 2012, 23:26

Ръководство 182(02): Интернет работа като информационен дедектив - начин да си осигурявате периодично допълнителни доходи от търсене и намиране на полезна информация за хора, които се нуждаят от такава, а не разполагат с онлайн възможности или с интернет за да търсят такава. Даже хора с опит в работата с мрежата не са наясто с тънкостите на търсенето с интернет търсачките. А в това ръководство ще научите точно такива и ще ги използвате за себе си или като полезна услуга за други потребители. Или казано по друг начин:

Как да намерите бързо (в някои случаи и буквално за секунди) "тонове" безплатна информация, по която и да е интересуваща Ви тема, без да се ровите в купища книги и даже без да посещавате библиотеките и как от това да направите сериозен, разрастващ се бизнес, от който имат нужда даже официални институции като министерства, агенции, вестници, телевизии, синдикати, партии ...?
Най-чистия надомен бизнес, без начален капитал. Днес, много често, всеки грам навреме издирена информация се равнява на килограм чисто злато!  
Такса за ръководство 0182 е: 33.57 лв
Поръчвам - тук: http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

Едно време информацията беше много кът и представляваше голям проблем да се изрови отнякъде. Беше цяла наука, подобна на реденето на пъзел или мозайка - как да я събираш, отсяваш, класифицираш, опростяваш, анализираш, синтезираш ... и накрая пак не си сигурен, че това е всичко, което ти трябва.

Днес нещата значително се промениха. И проблемът стана точно обратния - от липсата, сега има огромен излишък на информация. А дали е недостиг или излишък - повярвайте ми, е все едно. Винаги има хора, и в единия и в другия случай, на които им трябва, от днес за вчера, определена информация и на които не им е останало време да я намерят.

И точно тук е Вашия шанс да се развихрите. При това няма да ми повярвате, от едно нищо и никакво намиране на информация, колко голям бизнес може да се направи, стига да приложите бързо и продуктивно нашите указания.

Нека повече не Ви оттегчавам с факти за ползата от тази дейност, а да действаме, че докато умните се наумуват, лудите в това време лудуват - т.е. докато ние с Вас си приказваме, другите - печелят хиляди и даже милиони от информация.

Предлагаме Ви подробно бизнес ръководство, от коеуто ето какво конкретно научавате:


 • - Коя е тайната думичка, която Ви отваря буквално пещерата на Аладин с несметни съкровища? Буквално!
 • - Може ли да се справите с тази задача или по-точно как да го направите веднага?
 • - С какво е необходимо да разполагате?
 • - Кой е ключовия фактор, без особени усилия, да се превърнете в търсен и достоверен източник на полезна и навременна информация?
 • - Кой е главният (безплатен) инструмент за Вашата работа?
 • - Как да го използвате по най-ефективния начин?
 • - Какви са правилните процедури да боравите с него, като по този начин си създадете истинско изобилие от възможности?
 • - Как да съхраните и използвате това съкровище, че то да Ви „храни“ десетилетия напред?

Или казано накратко - това е идеалния начин да си докарате напълно законно допълнителна заплата в извън работно време, особено ако сте учители или преподаватели. Обадете се веднага за да си резервирате място и да започваме. Времето е пари! За допълнителни справки: 0888/428-240 ИЛИ 042/639-239, Работно време: 10 до 12 Ч. и от 14 до 18 Ч., от понеделник до петък.

Как да поръчате това готово и проверено ръководство може да научите веднага на този адрес:
http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html


Последната промяна е направена от надомно на Пет 27 Сеп 2013, 16:28; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
businesshome
ПисанеЗаглавие: Присъединете се към наи-добрия Team за правене на пари Online   Пон 08 Юли 2013, 02:18


Здравй те !!!

Искате ли да промените живота си ?
Да работите от вашият дом,докато съфирате в Интернет.?
Много хора искат това,но незнаят как или попадат на грешна информация.
Аз също исках това и смея да твърдя,че зная как.
Ако искате можете да се присъедините кам  elite team най-добрия ONLINE бизнес.
Даващ възможност за реални доходи от 1000 до 5000лева на месец.

За повече информация:

skype:business-home
или на email:businesshometeam@gmail.com
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Работа в интернет от домашния компютър   Вто 20 Авг 2013, 16:26

Все повече хора напоследък се ориентират от потребители на мрежата, да започват една или друга работ в интернет, която да им носи реални допълнителни или основни доходи. Възможностите са много, често объркващи, но затова пък в този форум ще намерите много готови, постъпкови ръководства за незабавно започване на работа в ивнернет. Все па, не избързвайте, а внимателно се запознайте с конкретните предложения, защото те са доста различни. Посторайте се да изберете и ползвате най-подходящите за себе си възможности и така резултатите ще са най-добри.
Върнете се в началото Go down
Интеркоп
ГостПисанеЗаглавие: Имате ли мнения за надомна работа по Интернет?    Сря 21 Авг 2013, 23:06

Много често срещам в нета запитвания от рода на „имате ли мнение за надомна работа по интернет“, не е ли лъжа, не е ли измама, не ме ли зарибяват... Прави ми впечатление, че по този начин много хора поставят себе си в зависимост от някой друг и то с предварителната нагласа, че ще бъдат излъгани и измамени, и като че ли само и единствено точно това търсят.

Всъщност, виртуалния свят в интернет, много повече от реалния свят, изисква самостоятелно мислене и собствено поведение, което се диктува не от някой друг (за който непремено очакваме и да ни измами), а от нас самите под формата на лично предприемачество. Какво можем да предприемем като лична инициатива за работа в интернет?

Както в реалната работа, така и всяка работа в интернет, за да носи доходи, трябва да се основава на два основни момента:
1) Да имате интересен и полезен продукт и
2) Да имате клиенти за този продукт.

За продукта имате два варианта - да е Ваш собствен продукт (Вие нещо може да произвеждате - плетете, шиете, правите сувенири, пишите статии, и т.н.) или да ползвате метода на всичките милиони търговци по света, които наямат собствен продукт (стока), а продават продукти, които някой друг е произвел.

За клиентите основното е да направите така, че да научат, че предлагате определен продукт и да ги убедите, че точно това ги интересува или им върши работа. Например, ръчно плетете чудесни вълнени пуловери от естествена вълна - ето го Вашия продукт.

Къде са клиентите - правите страничка на своя продукт в многобройните интернет сайтове (99% от които са безплатни) и пускате всеки ден по 20 - 30 обяви в сайтовете за безплатни обяви, за да научават хората, че предлагате чудесни ръчно плетени вълнени пуловери, защото според синоптиците, ни очаква тежка и мразовита зима, а с вашите пуловери, клиента ще е защитен от сибирския студ навън и ще се чувства комфортно.

Така клиентите, научили от обявите Ви за Вашето чудесно предложение идват на Вашия сайт, разглеждат качените картинки, харесват пуловера Ви, изпращат Ви паричките за избрания от тях модел, пускат ви поръчката си по e–maila, а Вие с колет им изпращате поръчания и платен мечтан, чудесен пуловер. Е, има ли измама в тази работа. Ако пуловера е Ваш и Вие го продавате, всичко си зависи само от Вас.

Останалото е въпрос на опит и организираност. Но ако не искате да Ви боли глава какъв продукт да правите, как да го популяризирате и т.н., не е беда - поразтърсете се по-сериозно из този форум за надомна работа и със сигурност ще откриете десетки и даже стотици възможности с готови и проверени ръководства за работа. Всички са много подробно обяснени, но са дадени и телефони за допълнителни уточнения, въпроси или просто пуснете конкретно запитване във форума. И до няколко дни ще имате съвсем конкретно решение за реална надомна работа, в т.ч. и през интернет, която е точно според Вашите изисквания. Ето, това е моето мнение за надомна работа по интернет - има много възможности, но всички те са подходящи за предприемчиви и самостоятелни хора. Възползвайте се и вие (вижте отзивите на хора, които вече са го направили)
Върнете се в началото Go down
Огнян3
ГостПисанеЗаглавие: Онлайн работа в интернет, базирана в кощи.   Сря 28 Авг 2013, 17:08

Има много и различни видове онлайн работа в интернет, предимно за реализиране на самостоятелна заетост под формата на самонаето лице вм следствие на проявена лична предприемчивост за стартиране на собствен бизнес в нета. И тук правилото е като в реалния живот - за да изкаравате доходи, са Ви нужни две неща - продукт и клиенти.

Един от популярните начини за онлайн работа е писането на теми за интернет сайтове. Много ли е тази работа или малко? Огледайте се докато сърфирате в мрежата и се фокусирайте само на българоезичния нет. Според Вас много или малко са сайтовете само на български език? Според мен са милиони. Е, кой пише всички тези текстове, които четете по тях?

Последния въпрос има два отговора - 1) самите автори на сайтове и 2) наети за целта изпълнители по задание от собствениците. Вие може да се вместите и в двата варианта, т.е. да създадете и водите собствен сайт или даже няколко и / или да пишете по задание на собствениците за други такива. На каква тема межо да пишете online? Буквално на всякаква. В нета няма ограничение за дейности - за всеки има по нещо.

Просто вземете дипломата си за средно и / или висше образование и прегелайте какви предмети сте изучавали. Срещу повечето от тях ще видите едни много добри и високи оценки - отличен, много добър. Следователно сте компетентни да пишете съдържателно по поне 10 15 теми и то точно според дипломата Ви. Отделно може да имате свое хоби или да проявявате интерес и да имате допълнителни познания в други области. Всичко това е предпоставка за успешна и доходна онлайн работа в ентернет, която може да извършвате от къщи. Възползвайте се и от възможностите на проект „работа.123“.
Върнете се в началото Go down
Interen
ГостПисанеЗаглавие: Работа от интернет   Вто 03 Сеп 2013, 17:01

Всяко едно Ваше умение, което представлява интерес за други хора (потребители, клиенти), може да превърнете в работа от интернет. Как? Преди всичко трябва да сте наясно с правилото за доходна работа през интернет. А именно, че за да заработване пари онлайн се нуждаете от две неща: 1) Продукт и 2) Клиенти.

И сега да разгледаме един конкретен пример за работа от интернет въз основа на Ваше предполагаемо умение да плетете пуловери - т.е. произеждате материален продукт. Изплетете един хубав пуловер и му направете снимки (най-добре, върху хубава манекенка). Влезте в някоя от безбройните безплатни платформи в интернет и направете сайт за Вашия пуловер, като качите и снимките за него.

Това беше продукта - имате собствен продукт и рекламен сайт за него. Ако нямате продукт и не умеете да плетете, все някой ваш познат или роднина умее. Договорете се с него и продавайте неговото творение срещу процент от приходите. Ако нямате такъв познат, но държите непремено пуловери да продавате през интернет, идете на пазара и си доставете такива от жените плетачки.

Колкото и да е хубав Вашия пуловер, ако феновете на ръчно плетене пуловери, от естествена вълна, не научат че предлагате такъв, единствения вариант, който Ви остава, е да си го носите сами. Но ако искате да го продадете, пускайте обяви Къде? Естествено в стотиците безплатни сайтове за обяви. Търсете в Гугъл с двете думи „пуловер“ и „обяви“ и така ще намерите най-подходящите сайтове за обяви.

Това е работа от интернет за реален, материален продукт. Остава само да изпълнявате поръчките, след като клиентите, които са харесали Вашия пуловер, Ви преведат парите за него. Постарайте се това да става възможно най-бързо, за да не се изнервят хората и да си мислят лоши работи за Вас. Продължавайте да плетете (или купувате) пуловери и да публикувате обяви и скоро Вашия сайт ще стане популярно място да се сдобие човек с хубав вълнен, ръчно плетен пуловер, от естествена вълна.
Върнете се в началото Go down
Инка9874
ГостПисанеЗаглавие: Работа по интернет от къщи   Чет 05 Сеп 2013, 20:58

Интернет предлага доста възможности за доходи от къщи, буквално за всеки човек, който има някакъв собствен продукт или даже иска да разпродаде втора ръка някои свое уреди, машинки, книги и др. п. Имате ли такъв собствен продукт, винаги от него може да направите работа по интернет в три прости и лесни за прилагане стъпки:

1) Разгледайте внимателно своя продукт, направете му няколко снимки, подгответе му подходящо описание и обмислете Вашата оферта за неговата продажба. От тази информация направете сайт или страница в интернет за Вашия продукт или услуга, който ще представлява Вашата онлайн оферта;

2) Потърсете подходящи по тематика сайтове за обяви и форуми из мрежата и популяризирайте своя сайт с публикации в сайтовете за безплатни обяви в интернет, а също и с помощта на коментари в различни форуми, по същата тема;

3) Скоро ще забележите, че хората започват да посещават Вашия сайт и е само въпрос на време някой да направи първата покупка. Изпълнявайте в срок поръчките на своите клиенти и ги подканяйте да заповядат отново за следващата Ви партида или да Ви оставят своя e–mail за да ги уведомите когато сте готови.

Ето Ви една съвсем проста и доста универсалната схема за доходна работа по интернет от къщи, която е удобна за всеки, който предлага някакъв собствен продукт или услуга. Но даже и да нямате такива, не е проблем - предлагайте чужди продукти и прибирайте търговската остъпка в джоба си, както правят търговците го правят от хилядолетия насам.
Върнете се в началото Go down
Radina90
ГостПисанеЗаглавие: Работа по интернет с пуловери   Сря 11 Сеп 2013, 20:40

Ако умеете да правите хубави, ръчно плетени пуловери от естествена вълна (повече по темата има и на този адрес - http://nadomno.bulgarianforum.net/t141-topic), това е предпоставка да заработвате директен и независим от работодатели доход с работа по интернет, като продавате своите продукти, пряко, без посредник, на потребителите, които имат нужда от тях, особено по време на зимния период. Как?

Пуснете постинг в този форум с описание на Вашия пуловер, качете негова снимка, обявете цената и начина за контакти с Вас и започнете да популяризирате своята оферта с публикации в сайтове за обяви и в социалните мрежи. Много скоро ще си осигурите заинтерисовани от предложението Ви посетители и не след дълго, някои от тях ще стана Ваши клиенти и ето Ви работа по интернет. Това важи и за всеки друг продукт, с който разполагате - да речем също стари и ненужни книги или нещо друго. Възползвайте се. Този форум ще Ви помогне със своята популярност.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Интернет работа с електронни книги - e–book - един милион долара за 24 часа работа.   Нед 22 Сеп 2013, 21:24

Съвсем наскоро, един известен писател на трилъри, продаде с работа в интернет и в тираж от 400000 екземпляра последното си творение с общ обем от 66 страници, под формата на електронна книга.

Особеното е, че това не беше обикновена, а електронна книга - e–book. При това на изключително ниската за международтия пазар цена от 2.50 долара, но в доста голям тираж, от който виждате, че по този начин той е изкарал едни един милион долара) - просто чисти пари.

И всичко това става за 24 часа (за 1 денонощие). При това без разходи за хартия, печат, транспорт, съхранение, брак, без ограничения в тиража или срокове за изпълнение, без печалби за издатели. Всичко става моментално - за часове.

А сега умножете две и две и ще разберете как само за 24 часа могат да се спечелят 1 млн долара с работа в Интернет. Това доказва, че днес вече електронните книги (e–books) имат огромен потенциал, при това без разходи по тяхното издаване. Е, Вие може би няма още утре да икарате един милион от интернет, но пък може да опитате. Търсете и „ръководство 0058“ - как да напишете собствена интересна книга.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
lamb-9u4
ГостПисанеЗаглавие: Работа с интернет информация   Нед 29 Сеп 2013, 11:49

Действително, добра работа може да си създадете със събирането и обработването на информация от интернет и предлагайки я след това като вид стока, която може да Ви носи онлайн доходи от хора, които имат нужда от нея и искат да се сдобият с нея.

Може да се каже, че информацията е една от най-ценните стоки на съвремието и който я притежава в подходящ и обработен вин, държи в ръцете си истинско богатство, което лесно и безплатно може да се преобразува и разпраща, понякога на огромен брой хора - абонати, които плащат за информираност.

Поначало, хората от дълбока древност търсят, ценят и използват интересуващата ги информация, като в някои случаи тя придобива необичайно и неочаквано висока цена, от което може да очаквате и добро възнаграждение за себе си, особено ако добре сте свършили своята работа и притежавате в подходящ вид точно търсените фрагменти.

На работа с интернет информация може да се доверите, ако сте добре подготвени в сферата на търсенето и намирането на такава и знаете нужните тънкости и трикове, особено на най-популярните търсачки в интернет. В тази връзка е добре да се възползвате от „ръководство 0182“, което е точно за това, как да търсите нужната Ви информация - бързо, точно и лесно. Възползвайте се.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
klamb894
ГостПисанеЗаглавие: Предимства при работа с електронни книги в интернет   Пет 11 Окт 2013, 13:08

Работата при създаването и разпространението на електронни книги през интернет има доста предимства. Ето някои от предимствата на тази дейност:
1. Имате пълен контрол върху целия процес на създаване, издаване и дистрибуция на електронните книги. Т.е. работите без посредници. Поради това цената Ви става съвсем поносима и конкурентноспособна (в някои случаи до 10 пъти), а оттам и търсенето се увеличава.

2. Може да използвате за продажбите и собствения си сайт в интернет, като вложите в него съответната бланка за заявки.

3. Може да предлагате своята е-книга като допълнителен бонус към други Ваши продукти и по-този начин да постигнете увеличение на продажбите.

4. Може да продавате рекламно място на страниците на своята е-книга и така да печелите допълнително (особено ако я разпространявате безплатно и в голям тираж).

5. Може да продавате и авторски права с цел други хора да използват или преиздават Вашата творба.

И всичко това си е изцяло интернет работа от къщи, при която във всеки един момент нещата зависят изцяло от Вас и потенциалните Ви клиенти.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
te_lamb5
ГостПисанеЗаглавие: Въпросът е по каква тема да пишите в интернет?   Сря 16 Окт 2013, 16:30

Не се притеснявайте по каква тема да пишете в интернет. Не е необходимо да бъдете супер специалист като Стивън Кинг. Необходимо е само да имате интерес към дадена тема. А информация по нея може да събирате навсякъде - на конференции, в библиотеки, по форуми, от близки (например, старинни рецепти за готвене), от приятели ...

Особено във форумите винаги може да обсъдите с други хора някои тънкости и подробности по интересуващите Ви теми, така че да избегнете възможни грешки или неточности. А там винаги се намират компетентни хора по един или друг въпрос, които с готовност споделят своите знания, стига да има кой да ги попита и чуе.

Възоснова на своите проучвания си съставете план за написването на тема и постепено, но систематично започнете да запълвате нужната Ви информация. Писането в интернет предполага постепено да събирате информация по дадена тема и в един момент, когато сте събрали критична маса, да я оформите като цялостно произведение, готово за продажба.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
e9klambv
ГостПисанеЗаглавие: Създавайте е-книги и ги продавайте през интернет   Нед 20 Окт 2013, 13:31

Правилото е да пишете за това, което знаете - според своето образование или според професионалната Ви специализация или според личните Ви интереси и хоби. Не подражавайте.

След като съберете достатъчен обем информация по Вашата тема, идва ред на нейното систематизиране. Вие сте специалист в своята облас и не би следвало това да Ви затрудни. От друга страна, когато имате достатъчно информация, и внимателно се вгледате в нея, тя сама ще Ви подскаже как да я подредите.

След това оформете разделите и подразделите. Съставете възможно най-привличащите внимание заглавие и подзаглавия. Изгладете текста във всеки подраздел. Внесете корекциите, и обвържете правилно смисъла и съдържанието, като избегнете възможните разминавания и неточности.

Съберете и поставете на подходящо място подходящи фотографии, схеми, илюстрации. Напишете съдържанието. Оформете заглавната страница. Зипишете в електронен формат, готов за разпространение през интернет. И ... пускайте свирките - разгласата. Създаването на е-книги не е толкова трудно или неразбираемо, а тяхното разпространение през интернет е решението да осребрите уменията си по най-икономичния начин без разходи за печатане, съхранение, похабяване, охрана, транспорт и търговски работници.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
tiende
ПисанеЗаглавие: Re: Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   Чет 24 Окт 2013, 02:57

Добре е да се захващаме с Интернет работа и то час по-скоро. Ето тук някои подробности - http://ibox.bg/users/vuzell/blog/view/61969/
Върнете се в началото Go down
tiende
ПисанеЗаглавие: Re: Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   Чет 24 Окт 2013, 03:00

Може да следите подробности за възможностите за де осигурява работа в интернет от публикациите във Фейсбук на този адрес - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10151943050064349&id=59243899348
Върнете се в началото Go down
tiende
ПисанеЗаглавие: Re: Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   Чет 24 Окт 2013, 03:02

Следете за интернет възможности за работа в Гугъл+ на този адрес - https://plus.google.com/u/0/100458017810468151733/posts/L3JL91Xzpse
Върнете се в началото Go down
tiende
ПисанеЗаглавие: Re: Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   Чет 24 Окт 2013, 03:05

Идеи от професионалната социална мрежа Ксинг за работа в интернет има на този адрес - 
Върнете се в началото Go down
tiende
ПисанеЗаглавие: Re: Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   Чет 24 Окт 2013, 03:17

В Лайф-журнал ще намерите публикации за възможности за интернет доходи - http://jenyna.livejournal.com/33570.html

Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Как да продавате своя е-книга?   Чет 24 Окт 2013, 11:35

Ако имате своя книга, превърнете я в електронен формат и се опитайте да я продавате през интернет. Така ще избегнете всички разходи по напечатване, тираж, подвързии, транспортиране, съхранение, похабяване и др.п. А от електронния вариант ще продавате колкото поръчки има, без складирате излишни количества.

Как да популяризирате своята е-книга? Напишете статия за Вашата книга и я публикувайте в различни форуми. Свържете се със собствениците на посещавани сайтове и им предложете сътрудничество по разпространение на информация за Вашето издание срещу определена комисионна.

Публикувайте кратки, мотивиращи обяви с препращане към сайта Ви (това предполага да сте направили сайт за своята книга с описание на нейното съдържание, мнения на клиенти, дискусии и др). Използвайте вестниците за безплатни обяви по телефона или през Интернет. Разпространявайте визитки, листовки, афиши на ресни. Давайте интервюта за пресата.

Водете интересни предавания по радиа и телевизии по темата си (и току виж сте спечелили поредните избори). И скоро Вашата е-книга ще започне да се продава. Важното в този момент е да не спирате.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Ir>Lenc8
ГостПисанеЗаглавие: С какво започват доходите от работа в интернет?   Пон 28 Окт 2013, 19:09

Ако сте решили да смените своята сфера на дейност или просто да започнете да печелите пари от работа в интернет, трябва да започнете с това, че да сте в състояние да предложите на потенциалните си клиенти нещо полезно в замяна на парите им. Далеч не всеки вид дейност се радва на голямо търсене в интернет.

Затова първата стъпка и в мрежата, както и в реалния живот е „Продай, преди да купиш.“. Т.е. проучете потребностите - кой, от какво се нуждае, какви са изискванията, количествата, какво трябва да е качеството, има ли срокове на доставка, специфични изисквания, пазарни ниши. Когато свършите тази работа, ще имате съвсем ясна представа от какво точно ще печелите с работа в интернет.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
In.RaLam
ГостПисанеЗаглавие: Re: Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   Пет 01 Ное 2013, 15:11

За да е продуктивна Вашата интернет работа, е добре да се погрижите Вашето работно място да отговаря на изискванията на интернет - офис. За това Ви е необходимо достатъчно добра скорост на интернет, програми за оперативни контакти като ICQ, Skype с нужните микрофони и слушалки, а също и уеб камера. Към този хардуеър е добре да добавите различни програмни приложения, електронна поща, форум, блог, е-магазин и всичко нужно, според Вашата специализация за интернет работа.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Razbigor
ГостПисанеЗаглавие: Системи за онлайн разплащания за извършената от Вас работа.   Пет 08 Ное 2013, 13:07

Ако ще започвате работа в интернет, трябва да имате предвид, че в повечето случаи запалщането се извършва посредством различни разплащателни системи в интернет. Това налага да си направите регистрации в няколко от най-популярните такива сметки, за да не затруднявате излишно този, който иска да Ви плати да добре свършената от Вас онлайн работа. Запознайте се внимателно с условията за обслужване и с точните процедури на работа на всяка отделна система за онлайн разплащания.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Intantenf_74
ГостПисанеЗаглавие: Портфолио за интернет работа   Чет 14 Ное 2013, 02:32

Колкото и да си търсите работа в интернет, не е лесно да убедите хора, които не Ви познават в своите умения и навици, преди да им предоставите потвърждение за това. Затова е нужно да си съставите професионално резюме (вид автобиография или cv), където да дадете нужната информация за себе си и контактни данни.

Освен това, много важно за работа в интернет е да си подготвите добро порфолио с примери от Ваша работа, които ще е удобно да бъдат изпратени при поискване, а още по-удобно и резонно е да посочите връзки в интернет, където те са публикувани с Вашия подпис като автор.

Така Вашият собствен сайт, с Ваши работи публикувани на него, може да се превърне във Ваша онлайн реклама за привличане на бъдещи възложители за авторско съставяне на текстове. Ако не сте сигурно точно какви са изискванията за продуктивно и доходно писане в интернет, може да се възползвате от един безплатен в момента е-курс „работа.123“ - лесно ще го намерите по този израз. Възползвайте се, докато е още безплатен.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Temelko_TAn.57
ГостПисанеЗаглавие: Предлагайте свои услуги за работа в интернет   Чет 21 Ное 2013, 14:00

Един от начините да си намирате периодично работа в интернет е като си създадете профил в интернет и в него посочите точно каква полезна работа може да вършите за собственици на сайтове.

Разбирасе, да чакате някой да Ви открие, не е най-продуктивния метод. Още по добре е Вие също да се оглеждате за подходящивъзложители и периодично да им правите оферти, според своята специализация. Но преди това си изяснете съвсем точно какви услуги предлагате.

След това за всяка отделна услуга изгответе подробно описание и няколко кратки рекламни съобщения. Периодично публикувайте рекламите в сайтове за обяви, а при запитване - изпращайте подробното обяснение. Останалото е въпрос на време за да си намерите работа в интернет.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
6i6kov_89Go6
ГостПисанеЗаглавие: Интернет работа с шиене   Чет 28 Ное 2013, 14:30

Ако имате шивашки умения, остава да откриете добра пазарна ниша за тяхната реализация и така те ще Ви носят доход с години напред. Ако нямате идеи с какво да се заемете, поогледайте се в този форум и ще намерите доста идеи, в т.ч. и за шиене.

Къде обаче тук е интернет.? Много просто. Може да ползвате интернет за маркетинг, а пощенските услуги - за доставка на продукта си до всяка точка на страната. И така може да имате национален бизнес, благодарение на своите шивашки умения и работа с интернет.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Adnan_Asen.457
ГостПисанеЗаглавие: Колко пари може да изкарате в интернет с adsense?   Чет 05 Дек 2013, 13:28

Възможностите да се изкарат пари в интернет с помощта на програмата адсенс се обсъждат на редица форуми и той върнува най-вече новаците в тази дейност. Винаги е интересно да правиш нещо, което ти е по вкуса и от това да печелищ. Точно това е случая и с AdSense.

Принципът е следния - ако на Вас Ви е интересно да правите нещо в интернет, то със сигурност ще бъде интересно и за други хора със сходни на Вашите интереси. За това има много психологически предпоставки, които сега няма да обсъждаме, а по-скоро ще го пприемем за даденост.

И така. Да правите нещо в интернет не означава да го правите веднъж в годината или в месеца. Това предполага, че сте запалени по нещото и ежедневно се интересувате, проучвате, споделяте и от ден на ден Ви става все по интересно. Ако е така, това означава, че и на останалите хора, които се интересуват от същото, ще им става все по-интересно.

Ето, това е ключовия момент за да печелите от адсенс в мрежата - интерес към нещо. Къкво да е „нещото“? - Няма значение, защото в случая е важно не „нещото“, а интереса към него. А има ли интерес, той може да бъде капитализиран и осребрен в пари. Как? Чрез реклама - пред очите на посетителите се експонират реклами, подходящи и съотносими с разглежданата тема и щом някой се заинтересува от рекламата, адсенс Ви плаща за това.

Колко? Колкото е по-интересна Вашата тема, колкото е по-посещаема, толкова поче реклами ще се експонират, толкова повече хора ще проявяват интерес към тях, толкова повечепари ще изкарвате в интернет с адсенс. Виждам слетки с по 2 - 3 долара на месец, но също виждам и такив с по 200 - 300 долара на ден. Всъщност, всичко е въпрос на количество и проценти. Колкото повече, по-добре. Още за интернет работа тук - http://internetrabotta.blogspot.com
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
CZV_Otgov.8f
ГостПисанеЗаглавие: Как да автоматизирате своята работа в интернет с често задавани въпроси от клиенти?   Пет 13 Дек 2013, 14:09

Когато развивате свой бизнес в интернет, се налага да вършите доста работа с e–mail като ежедневно получавате и отговаряте на запитвания от свои клиенти. На един етап забелязвате, че повечето запитвания на Вашите клиенти са едни и същи или подобни и се изчерпват до 10 20 често задавани въпроси и започвате да мислите как да автоматизирате този процес.

При това положение е добре след определен период на постоянно отговаряне, да си създадете готов текст, и при следващи запитвания по същата тема, вместо отново и отново да губите време в отговаряне, като понякога, поради недостиг на време или липса на настроение, може отговора Ви да не е най-добър. Тогава съберете всичките си досегашни отговори по един и същ въпрос и въз основа на тях съставете един одробен и изчерпателене отговор, който удовлетворява всички нюанси по темата.

Съхранете този супер отговор и следващия път, когато клиенти Ви зададат същия въпрос - просто изкопирайте текста и им го изпратете. Направете същото и с останалите 10 - 15 често задавани въпроси и ги съхранете в отделна папка „Отговори“ Така ще сте в състояние да отговаряте буквално за секунди на стотици запитвания дневно и да автоматизирате в значителна степен своята работа в интернет с постоянните запитвания от страна на клиенти.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Adi_Ivan.0fghva
ГостПисанеЗаглавие: Работа с Adsense в интернет   Сря 15 Яну 2014, 13:24

Работата с Adsense в интернет не означава само да имате сайт, да получите кодовете за инсталиране на рекламната програма Adsense и да чакате големите пари да се появят по сметката Ви. Казано така, веднага подбужда съмненията, че така могат да се заработват сериозни пари. Въщност, системата е доста проста - имаш сайт, имаш посетители, имаш рекламодатели и печелиш.

Следователно, работа на Adsense е да докара адекватните работодатели и да уреди те да си плащат. Но наша работа е да докараме посетителите на сайта си, а това с чакане не става, а с полезно и интересно съдържание. Иначе защо да идват посетители в сайта ни? Така че, с работа с Adsense може да печелите, само ако имате посещаван т.е. интересен и полезен сайт и спазвате правилата за честност.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Ivan_Inko.78dfv
ГостПисанеЗаглавие: Лесно ли се печели с работа в интернет?   Нед 26 Яну 2014, 17:25

Изкарването на пари с работа в интернет е лесно да се каже, но не толкова лесно да се направи. То е нещо подобно като да ремонтираш един гараж, да го заредиш със стока и окачиш табелката „Отворено“ - тогава статистиката започва да показва кое е илюзорно и кое действително и че реалността може и да е далеч от очакванията. Защо се получава така?

Защото работата в интернет, като всяка друга професия, си има тънкости и закономерности, които трябва да се знаят. Кой е най-големия проблем пред хората, желаещи да заработват онлайн доходи? - Потребителския манталитет. Един потребител не влага никакви усилия когато използва интернет. Но да се направи сайт, който да бъде посещаван от много потребители, се изискват доста усилия.

Затова се чести случаите, човек с потребителски манталитет да се навие за доходи от интернет, с доста усилия и лутане - да направи сайт и даже успява да направи първата си публикация и до тук. След седи и гледа статистиката и се чуди защо нищо не става, защо никой не посещава сайта му. Отговор - защото със седене не става.

Такива, започнати и изоставени заради разочарование сайтове в интернет може да намерите колкоти си пожелаете. Ако искате реално да печелите с работа в интернет, е нужно да смените потребителския манталитет с яка работа. Както казахме, лесно е да се каже, но трудно да се направи. Но това е единствения начин, за да се получат нещата. Тук има някои интересни указания - http://internetrabotta.blogspot.com
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Inna_Balaban.87rf0va
ГостПисанеЗаглавие: Re: Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   Чет 06 Фев 2014, 14:53

Колкото и лесно да Ви изглежда едно бизнес начинание в интеренет, когато пред Вас застане статистиката за сайта Ви, може да започнете да осъзнавате, че всичко в интернет не е толкова простои не е толкова лесно да се появят пирвите 50 - 100 евро по сметката Ви. В крайна сметка, всичко е въпрос на количество и качество.

Количество - колко посетители имате и Качество - дали тези посетите се задържат дълго на сайта Ви и дали по-късно ще се върнат отново на него? Това вече изисква сериозна и целенасочена работа над себе си и над сайта и началото й може да започне с един безплатен курс по писане в интернет, предлаган тук rabota.123.st
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Paco_Ivank.786ov
ГостПисанеЗаглавие: Парите в интернет не идват лесно.   Съб 15 Фев 2014, 13:52

Работата в интернет е статистика и само след известно време, като я преглеждаш за пореден път, разбираш до колко добре или зле се справяш. Едва тогава човек започва да осъзнава, че да се работи в интернет не е толкова просто и постигането на първите 100 долара заработка се отлага с няколко месеца.

Парите не се дават лесно, а за сериозна, професионална работа. Оказва се, че е съвсем недостатъчно човек да получи само рекламните кодове, да ги качи на сайта си и да ... чака. Определено с чакане не става.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Cvetan_Stavr.8976ev
ГостПисанеЗаглавие: 10 безценни съвета за начинаещия интернет-бизнесмен/бизнес дама.   Пет 28 Фев 2014, 13:33

Ако тепърва започвате да развивате своите умения да заработвате доходи с работа в интернет, може да се възползвате от следните десет безценни съвети за развитието на собствен онлайн бизнес:

1. Навреме определете ресурсите, които са Ви нужни за осъществяване на начинанието Ви - хора, време, пари, оборудване. Това става с питане, проучване на различни оферти и подбор на най-подходящите от тях.

2. Определете критериите за оценка успешността на Вашия бизнес в интернет. Препоръчвам Ви основния критерий да бъде печалбата.

3. Определете кои са Вашите клиенти - какво, на кого и как. Изучете конкуренцията. Оформете своето делово предложение (бизнес оферта). Подгответе маркетингов план. Създайте асортиментен избор за клиентите си. Оформете ценова листа с отстъпки за количества.

4. Създайте инфраструктура за своевременно приемане и изпълнение на поръчките. Не подценявайте този въпрос, защото съм имал случаи да чакам за изпълнението на една поръчка по 5 - 6 месеца! (колкото и да не Ви се вярва).

5. Създайте съдържателен сайт - практична структура, привлекателен дизайн, добра програмна част. Или се възползвайте от нашата програма № 911.

6. Разработете прост и функционален интерфейс - ясни и логични правила за ползване на сайта Ви, точни правила за приемане на заявките и срокове за тяхното изпълнение. Подробна информация за стоките/услугите, които предлагате.

7. Разположете сайта си на надежден сървер с бърз канал за връзка, който е в състояние да обезпечи сигурен и бърз трафик и надежно функциониране на програмата Ви. Обърнете внимание на безопастността. Безплатните сървери не винаги са най-доброто решение.

8. Създайте поддържащ офис, който ще отговаря на запитванията, ще приема и обработва заявките. Обучете хората си.

9. Създайте си проверена система за своевременно попълване наличностите на склада, доставяне на поръчките и разглеждане на рекламациите.

10. Подгответе си процедури за обработка на запитванията, оперативно отговаряна на въпросите и своевременна техническа поддръжка при използването на Ваши продукти.

11. Развивайте дейността си.
Проучвайте търсенето, работете със старите си клиенти, привличайте нови клиенти. Анкетирайте и анализирайте мненията на своите клиенти. Водете статистика на продажбите и я анализирайте. Водете активна маркетингова политика.

12. Обновявайте информацията, публикувайте статии и новости. Развивайте своята марка.

Е, излюзоха повече от 10 ценни съвети, но двата са като допълнителен бонус и дано са Ви полезни в развитието на собствен печеливш бизнес с работа в интернет.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Penyo_Gen.987ov
ГостПисанеЗаглавие: Ако печелите в интернет, трябва да Ви плащат - PayPal   Пет 28 Мар 2014, 14:05

Когато имате работа в интернет (виртуалния свят) всичко е по различно в сравнение с това, когато имате работа в реалния свят. Различно и при плащане на възнаграждение за вършената от Вас онлайн работа. Обикновено в интернет, за да Ви плащат, ще се използват различни интернет разплащателни системи, като една от най-популярните такива е PayPal поне съдейки по броя на използващите я потребители.

Освен тази система, има и други, някои от които са доста сложни за разбиране и употртакова, затова препоръката е, ако очаквате някой да Ви плаща за работа в интернет, да се възползвате от PayPal на първо място. Това е платежна система, която активно работи, развива се, набира обороти и е една от най-сигурните онлайн разплащателни системи, най-малко заради това, че скрива номера и данните на Вашата кредитна или дебитна карта, като така не позволява с тях да се злоупотребява.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Дани-Да
ГостПисанеЗаглавие: Re: Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   Сря 08 Окт 2014, 18:51

Английски език се говори и използва от 3 милиарда души по Земята и порад итова дава огромно предимство за работа на хората, които го владеят.


Помислете си само. Вашите доходи са в пряка зависимост от размера на пазара, на който работите.
Едно е да работите за пазар от 7 милиона българоговорящи клиенти, а съвсем друго е да работите за 3 милиарда. - Повече тук - pabota1.blogspot.com/2014/10/rabota-s-angliiski-ezik.html
Върнете се в началото Go down
Хенрие-76
ГостПисанеЗаглавие: Re: Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   Съб 11 Окт 2014, 21:27

Не е случайно, че познавам хора, които и до днес ги е страх (или им е неудобно) да пипнат клавиатурата на компютъра, камо ли да влязат в интернет. Ако е така, престанете веднага да се правите на възрастни и вземете пример от децата.
Влезте в Интернет клубовете, гледайте ги как играят и се включвайте и Вие. Играта е най-лесния начин да се харесате с компютрите. -
Върнете се в началото Go down
Коринда-63
ГостПисанеЗаглавие: Re: Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   Чет 16 Окт 2014, 18:48

Знаете ли какво е компютър (компютърна система)?
Не е задължително да имате собствен компютър. Компютри днес има навсякъде - в службата, в домовете, в компютърните и интернет залите ..., но компютър - това е онази (обикновено) сива кутия, от която излизат и влизат разни кабели и без която не може да ползвате интернет (но не го бъркайте с монитора, освен ако са вгладени в един модул, както е при мак - компютрите))
Върнете се в началото Go down
dinkoigergano54
ГостПисанеЗаглавие: Re: Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   Чет 13 Ное 2014, 14:01

Обикновено браузерите имат всичко необходимо за работа и с електронна поща (е-mail), но специално за българските условия си потърсете програмата Еudora - тя може да се изтегли безплатно и от Интернет и осигурява истинска, а не уеб поща. -
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).   

Върнете се в началото Go down
 
Интернет работа по онлайн писане на теми от домашния компютър в къщи, като самонаето лице (Internet rabota s kompyutar ot kasti kato samonaeto lice).
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа в България и чужбина - 2015, труд и заетост. :: Работа и кариера за предприемчиви хора през 2015.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Sosblog