Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Ръководство 0001 - надомено производство на плетени мебели от безплатни растителни материали.

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
надомно


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0001 - надомено производство на плетени мебели от безплатни растителни материали.   Чет 05 Юли 2012, 16:43

С помощта на готово Ръководство № 0001
може веднага да започнете надомна работа
за надомно производство на плетени мебели и др. изделия
от безплатни растителни материали,
които се намират свободно в природата
като вид самостоятелен надомен бизнес 

без посредник или работодател.

В най-новата история на България можем да откроим три етапа на замогване след 1989 г.:

1. Началното натрупване на капитал през 90-те, когато само с внос на едни портакали или нещо такова се правеха милиони. Пропуснахте ли го?

2. Приватизацията в края на 90-те, когато собственици на магазини, ателиета, цехове и цели предприятия станаха 13500 работници и служители само с наша помощ, а и много други. Пропуснахте ли я?

3. А сега, започна БЕЗВЪЗМЕЗДНОТО финансиране с европейските пари (Вашият дял от 12 милиарда евро). И него ли ще пропуснете?

Е, ако по някакви причини досега все сте пропускали, ДНЕС Е ВРЕМЕ ЗА РЕВАНШ И ДА ВЗЕМЕТЕ СВОЕТО! Но, възможно ли е, все пак в този си живот да се замогнете? Напоследък това се случва на все повече хора по света. Е, тук имам един от начините това да се случи и на Вас:

Готово ръководство № 0001

Чрез което може да създадете самостоятелно надомно производство на плетени мебели и други изделия за дома, без начални вложения и капитал (даже суровините са безплатни), което още за начало може да Ви носи до 480 - 2860 лв. месечно, а скоро след това и многократно повече! За първи път, съвсем навреме, тази технология за ръчна работа се разкрива извън семейните традиции,
цената: 242,78 лв сега е намалена на 72,78 лв
Поръчвам >>>

Доволен съм и не съжалявам, че се захванах с това производство. За мен то се оказа златна мина.” споделя пред вестник “Труд” Андрей М. от Мъглиж. Той произвежда, по предлагания от нас начин, чудесни изделия за износ в Холандия, превръщайки начинанието си в голям семеен бизнес с пазари и в чужбина. Пълният текст на статията е приложен към материалите, които ще Ви изпратим.
Запознаваме Ви в детайли с

 • - уникална,
 • - лека,
 • - приятна и
 • - чиста

надомна технология за изплитане на прекрасни, търсени и екологични мебели и изделия от БЕЗПЛАТНИ растителни материали, като:

 • - чанти,
 • - столове,
 • - бонбониери,
 • - маси,
 • - фруктиери,
 • - постелки,
 • - масички,
 • - шапки,
 • - столове и др.,

намиращи широко приложение в бита на всяко съвременно семейство, не само в България, но и навсякъде зад граница. При това на чудесна цена, която в Европа е до 5 - 10 пъти по-висока. Продуктът е от естествени материали, ръчна, красива изработка, не се разваля, не изисква специални сертификати, нито разрешителни или квоти за износ. Все предимства за Вас!

Досега тази технология се е предавала само от баща на син, като семейна традиция. Никой не я е изнасял извън семейния кръг. Днес обаче, ние Ви поднасяме всички тънкости на майстора и това наистина е шанс за милиони и то в евро, стига да Ви се работи сериозно.

Ръководството е изготвено на принципа “стъпка по стъпка”, подробно, на разбираем език, онагледено с рисунки. Така Ви запознаваме с всичко необходимо и в максимална степен Ви
спестяваме обичайните в такива случаи първоначални разходи. т.е. Всичко опира най-вече до ЖЕЛАНИЕ И ЛИЧЕН ТРУД. Обикновено се казва, че за да започнете самостоятелен бизнес, още
повече ако това е производство, са необходими капитал, машини, оборудване, суровини и т.н., Но не и в този случай!
Една от основните идеи прокарани през цялата ни разработка е именно как с най-малки разходи, самостоятелно, в собствения си дом, да създадете и произведете първите си образци на избраните от Вас изделия и едва след това да се разширявате и то поетапно.

Инструкциите за производството, както и цялостната организация на дейността са подготвени от специализиран консултантски екип на Агенцията, възоснова на богат 18 годишен опит. Проверките за пазарна, технологична и финансова пригодност са успешни. Заключенията показват, че предлаганото производство:

 • -) може да се усвои от ВСЕКИ, при това е леко и интересно (достъпно за Вас);
 • -) осигурява неограничен собствен асортимент, различен от този на другите производители (избягвате излишното съревнование с тях);
 • -) позволява да започнете от НИЩО - с подръчни средства и още в началото да се стигне до ежедневна заработка до 22 и 130 лв., което е до 480 - 2860 лв. месечно!
 • -) след усвояване на цялата технология (например на стола, посочен в заглавието), дохода Ви може и двойно да нарасне (кой би бил против това).
 • -) а с помощта на Европейското финансиране (давам Ви начина за кандидатстване), може да си осигури приходи буквално за милиони, защото в Европа ръчните изделия от естествени материали се ценят и плащат десетократно повече, при това в евро.

В инструкциите за работа е всичко необходимо за усвояване на технологията, а и по организацията, като по-важното е следното:

1) Суровините за работа са естествени, на растителна основа, намират се свободно в природата и си ги доставяте напълно БЕЗПЛАТНО, според годишните сезони.

2) Материалите са евтини и достъпни, като с повечето от тях разполагате в къщи.

3) Инструментите, доколкото са Ви необходими такива, са прости и си ги подготвяте по етапно, с минимални разходи, по наши прости скици и схеми.

4) Цехове и складове за начало не са Ви необходими. Цялото производство може да се осъществява върху маса 60х80 см. в гараж, в мазе, на тераса или даже в къщи.

5) Фото каталог на мостри от готови изделия Ви ориентира най-пълно за възможностите на технологията, а също Ви дава доста идеи, за Вашия собствен асортимент.

5) Цени и ценоразпис
- всичко на разбираем език, за да определите правилно цените, по които Вашите изделия могат да се продават на българския пазар, така че да не губите.

6) Времето си за работа и почивка определяте сами, според собственото си настроение и желание, без да зависите от капризите на началници, от срокове за изпълнение и т.н. Можете да работите при частична или пълна заетост, а също да привлечете и други членове от семейството си или приятели, които за половината, а даже и за 1/3 от споменатия по-горе доход ще Ви помагат в свободното си време, без да напускат постоянната си работа!

7) Реализацията на произвежданите изделия върви от само себе си. Те са красиви и
намират широко приложение за лично ползване в бита на всяко съвременно семейство, не само в България, но и Европа. А там, освен че изделията са модни, съществува и строго екологично законодателство, ограничаващо използването на изкуствени материали в бита на населението, което дава зелена улица на екологичните изделия от натурални суровини.
Вашите образци се реализират на пазара най-малко по следните начини:

 • -) с тях обзавеждате собствения си дом (като изложбена зала!);
 • -) директно ги продавате на свои приятели и познати (на които им прималява само като ги видят);
 • -) във всеки магазин с удоволствие ги излагат и продават;
 • -) чрез подарък № 3 може да продавате своите продукти на територията на цялата страна, директно на заинтересовани клиенти, без да се налага да пътувате - от къщи!
 • -) чрез подарък № 4 може да продавате своите продукти от къщи, през Интернет, на целия свят, без да е задължително да имате компютър и връзка с Интернет (научавате как).

От значение е и факта, че при износ няма да се сблъскате с обичайните митнически квоти, сертификати и ограничения за износ, както е при текстила, храните, вината и др. Евентуалното съревнование с други производители е слабо, защото:

 • - Технологията е универсална и с нея Вие имате свой оригинален асортимент изделия, различен от асортимента на останалите производители.
 • - Екипировката е елементарна, но специфична - не се предлага никъде в готов вид, което Ви предпазва от навлизането на нови производители на Вашия пазар.
 • - Разработката се разпространява под строг контрол, така че само тези, които са я закупили официално от нас, са защитени от Закона и имат правото да произвеждат по нея.

9) Законността на предлаганата дейност не подлежи на съмнение и се гарантира от факта, че не съществуват никакви забрани и ограничения за развитието й. За начало даже не Ви се налага да имате собствена фирма. Едва по-късно, като наберете опит, реализирате първите продажби и се почувствате в “свои води”, ще Ви помогнем да го направите, така, че без излишно лутане, да узаконите на по-високо ниво набралия вече скорост Ваш бизнес.

10) Почтеност - Надали има нещо по-морално от това човек да изкарва пари със собствените си ръце. Дано да не изпитвате неудобство - че Вие печелите, а другите - не!

11) Лечебен ефект. Накрая не бива да пропускаме и информацията от съвременната медицина, че предлаганата дейност има лечебен ефект върху широк кръг заболявания на нервна почва, които според статистиката, изобилстват в страната ни.
Цитат :
169. „Всичките Ви разработки са достъпни и изпълними.“ Светла М., Монтана.
Цитат :
191. „Благодаря, че ми изпратихте разработката за надомния телефонен маркетинг.“ Стела К., с. Царски извор.
Цитат :
192. „Получих вашето писмо и пратка. Много се учидих. Просто неочаквах. Наистина срещнах много логични съвети и това ми даде много таковааж.“ Гюнай С., с. Величково.
Цитат :
193. „Преди Коледа получих каталога Ви и се зарадвах, но го дадох на мои приятели и те така и не ми го върнаха. Изпратете ми го отново.“ П. Атанасов, Пазарджик.
Цитат :
194. „Уверих се, че работата е много сериозна. Темите за таковаса са разработени по възможно най-добрия начин.“ Светла А., Казанлък.
Цитат :
195. „Благодаря за отговора и материалите, които ми изпратихте. Честно казано, не предполагах за сериозността на обявата, но разгледах информацията чрез Интернет и се убедих, че Вие наистина работите коректно с клиентите си и развивате една интересна дейност.“ Лили И. Кричим.
Цитат :
196. „Благодарен съм за почти експресните пратки с ваши материали до мен. Като начало Ви изпращам Споразумението за сътрудничество, подписано от мен.“ Иван А., Ямбол.
Е, сигурно вече питате - щом е толкова изгодно, защо не го запазим за себе си? Защото сме консултанти. Ако следваме логиката да се захващаме лично с всичко печелившо, до което се докосваме, излиза, че трябва да станем хлтаковари, мелничари, шивачи и дърводелци, да произвеждаме майонеза и т.н. и т.н. - неща, от които практиката показва че се печелят все добри приходи. А с разпиляване на силите никой не е преуспял (над 250 000 частни фирми в България са замразени, просто защото са регистрирали в предмета си на дейност всичко, а всъщност то е . . . нищо!.
Цитат :
269. „Работите страхотно. Продължавайте все така да помагате на хората. Благодаря Ви!“ Жана Б., Велинград.
Цитат :
274. „Все още малко се знае за този вид работа. Мисля, че малко реклама няма да навреди.“ Невена М., Ракитово.
Цитат :
310. „Отново искам да направя поръчка при Вас, тъй като офертите Ви са много изгодни наистина. Благодаря Ви за бързото изпълнение.“ Светла А., Казанлък.
Цитат :
317. Поздравявам Ви за дейността Ви, от която могат да се ползват много хора. Марияна Н., Бургас.
Цитат :
313. „Вие сте най-добрите. Продължавайте все така да помагате на нуждаещите се хора.“ Мариана Д., Плевен.
Истината е, че от ден на ден интересът към тази Програма расте (не само у нас - естественото и натуралното е на мода и в цяла Европа) и вероятно някои развойни организации в България, стига да можеха, биха Ви поискали за нея хонорар от хиляди левове, с клауза, че и през следващите 3 до 5 години ще получават до 30 % от печалбата Ви.
Тогава ако Ви кажа, че става дума например за такса в размер на 3 хил лв, сигурно бихте го възприели като напълно нормално. Е, моята цел е не да Ви отказвам от тази златна възможност, а действително да Ви помогна с една наистина достъпна и печеливша възможност. Затова таксата е само 242.78 лв., но сега, антикризисно, е намалена временно и на 72,78 лв!
Поръчвам >>>

Със сигурност мога да кажа (и помнете ми думата), че само след половин - една година максимум, когато видите това предложение отново, таксата ще бъде най-малко 2 - 3 пъти по-висока, при това в евро. Но аз си мисля, че това ще стане доста по-скоро.

Но дори реалната европейска цена в момента по тази Програма от 1427.80 лв се избива само за няколко седмици и даже и за няколко дни (след като напреднете)! Затова, когато в края на 90-те години предложихме за пръв път открит достъп само до част от технологията (работата с ленти), хората я разграбваха като топъл хляб.

Веднага след това, още напролет, се появиха прословутите крайпътни изложби от чудесни плетени изделия, особено по международните пътища. Днес вече перспективите за реализация са не 10, а 100-кратно по-добри, но въпросът е дали Вие ще се възползвате?

Включете се и то сега! Ние реагираме веднага и още на деня и с препоръчана поща Вие получавате:

 • - Детайлната технология за надомно производство на плетени мебели;
 • - Цялостната организация на дейността;

И всичко това само срещу 242.78 лв, а сега антикризисно само за 72,78 лв, които може да избиете само за ден работа, след усвояване на производството!


Със сигурност тази оферта е най-изгодна за Вас сега, в този момент, Защото по този начин ПОЛУЧАВАТЕ КАТО ПОДАРЪК И ОЩЕ 4 ПОЛЕЗНИ РЪКОВОДСТВА, които иначе са на обща стойност - 98,38 лв:

Безплатен бонус № 1:
Безценни формули на успеха.
иначе на цена от 9.49 лв

Безплатен бонус № 2:
Секретна стратегия на милионерите в 6 ясни стъпки
иначе на цена от 5.48 лв

Безплатен бонус № 3:
Ако приходите до 500 лв. дневно Ви интересуват,
иначе на цена от 26.58 лв

Безплатен бонус № 4:
Мощен, безплатен метод за разгласа на дейността Ви в Интернет
иначе на цена от 56,83 лв

Всичко подаръци на обща стойност - 98,38 лв:

Е! Най-после дойде времето на производителите!


Цена: 242,78 лв, а сега антикризисно - само за 72,78 лв
Поръчвам >>>
Върнете се в началото Go down
Manch0_Panch.7fev
ГостПисанеЗаглавие: Производство на плетени мебели.   Пон 03 Фев 2014, 22:12

Да се произвеждат надомно плетени изделия от плачеща върба, не би могло да се нарече нов бизнес. Технологията е известна от дълбока древност, но тогава е било занаят, а сега му викаме бизнес. Както и да го наречем, това си е форма за надомна работа , защото може да се осъществява на една маса в къщи, мазе, на таван, в гараж или друго малко помещение или пристройка.
Повече площ ще Ви трябва само за материала, с който ще  работите и за готовата продукция, която още не сте реализирали. Иначе плетени от различни растителни материали кресла са намерени даже в египетските пирамиди. Изплитането на изделия от растителни материали е популярно и в много други страни по света.

А у нас може би сте забелязали майсторите, които подрежкат изложба от свои произведения покрай входно изходните пътища на своите селища. Общото на всички тези плетени изделия е, че те са ръчна изработка, от естествени материали и са ценени доста високо (в т.ч. и като цена) даже у нас, да не говорим са потребители от други европейски страни.

Това е чудесна надомна работа, която наистина си заслужава да обмислите сериозно, защото ако я овладеете, със сигурност ще може да Ви осигурява препитание за години напред и то с добра възвръщаемост, почти без да влагате пари в нея.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Peco_Zanaid.896ov
ГостПисанеЗаглавие: Плетените мебели се завръщат.   Чет 13 Фев 2014, 23:26

С течение на времето и на годините, голяма част от плетените мебели, които са намирали приложение в домовете на нашите предци, постепенно се забравят и биват измествани от различни промишлени и масови образци, без индивидуален облик. Но на последък, се забелязва все по засилваща се тенденция на завръщане на различни конструкции плетени мебели, с различна функционална насоченост, а също и с доста добри дизайнерски решения. Първоначално, подобти изделия се появяват и налаг у нас предимно от внос, но напоследък се наблюдава и съживяване на местните производители и умелци в плетенето на изделия от растителни материали.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Sonya_Peltek.087fva
ГостПисанеЗаглавие: Плетени столове и бизнес с тях.   Вто 25 Фев 2014, 13:37

Платежоспособното търсене на грандиозни ръчно плетени столове от естествени растителни материали, е засилено и понякога надхвърля няколко стотин лева или даже евро за брой. Това е пазарна ниша, която по редица параметри и обстоятелства съответства на възможностите на българския пазар и от която е добре да се възползваме, като търсим реализация на произвежданите плетени изделия преди всичко в западните части на континента.

Определено търсенето превишава предлагането в момента и действително си заслужава човек на усвои тази технология за изплитане и да се специализира в производствотон на най-търсените продукти, предимно за обзавеждане на домове. Казаното означава, че сега е точното време за създаването на собствен и перспективен бизнес по изплитане на естествени и красиви столове за един доста гладен пазар.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Ivan_Pen.8976ev
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0001 - надомено производство на плетени мебели от безплатни растителни материали.   Нед 09 Мар 2014, 16:25

Надомното производство на плетени мебели от безплатни растителни материали идеално подхожда за надомна работа при хора, които не разполагат с голям стартов капитал, имат сръчни ръце и не очакват някой друг да свърши работата вместо тях.

В случая не са нужни скъпи машини или сложни технологии. Процесът на работа с изплитането на практика не се е променял през последните няколко хиляди години и днес е същия, както и в началото на новата ера.

Това е интересен занаят, основаващ се изцяло на ръчен труд в къщи и не се поддава на автоматизация, поради което изделията от него се търся и високо оценяват с добро заплащане - ръчна изработка, естествени материали, домашен уют и чудесен дизайн.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Plamen_Venk.876ov
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0001 - надомено производство на плетени мебели от безплатни растителни материали.   Съб 22 Мар 2014, 23:22

За изработването на плетени мебели, естествено са нужни клонки от плачеща върба или ракита, което се препоръчва от специалисти и майстори в занаята. Тези пръчки лесно се поддават на обработка и могат да се съхраняват и използват в продължение на дълго време, което е важно за да може да се осигури суровина за „мъртвия“ зимен период, когато не е възможно да се събира и зарежда суровина от природата. Има нужната естетическа привлекателност и здравина, показатели, които са доста важни при плетенето именно на мебели от върба, на които се предполага, че хората ще седят и е нужно да притежават нужната здравина и естетичев външен вид на естествен дървен материал. За радост, плачеща върба расте повсеместно по цялата територия на страната, а освен това, при познаване технологията за отглеждането й, не е трудно човек да си я завъди, размножи и да си направи собствена плантация, от която да се снабдява с необходимото за работа количество.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Tanco_Haral.35ev
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0001 - надомено производство на плетени мебели от безплатни растителни материали.   Пет 11 Апр 2014, 19:28

Когато се събира материал за плетене, трябва да се внимава, за да не се нанесе вреда на растенията (дървета или храсти). Пръчките трябва да се срязват с нож по ъгъл 30-50 градуса спрямо оста на клонката. Пръчките не трябва да се изрязват поголовно - например, една от три - една отрязвате и две оставяте, като след това 2 - 3 години там повече не се реже, докато не прорастнат млади клонки. Остатъка от отрязана клонка трябва да е къс до 2 см.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
бъби-34
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0001 - надомено производство на плетени мебели от безплатни растителни материали.   Вто 19 Май 2015, 15:43

идеята да се изработват плетени мебели и други изделия от къщи, е много добра и перспективна. Хората действително ценят продуктите от естествени материали и ръчна изработка и са готови добре да плащат за такива. С готово ръководство технологията по изплитане може бързо да се усвои и да Ви носи доходи.
Върнете се в началото Go down
valia vasileva68@abv.bg
ГостПисанеЗаглавие: Работила съм 6 г.тази професия плетени мебели    Чет 17 Мар 2016, 05:24

Желая да работя с ваз мога да испълнявам поръчки маса и 4стола 2 дена надомно за връзка с мен на тел 0988383209 ВАЛЯ
Върнете се в началото Go down
valia vasileva68@abv.bg
ГостПисанеЗаглавие: Работила съм 6 г.тази професия плетени мебели    Чет 17 Мар 2016, 05:27

Желая да работя с ваз мога да испълнявам поръчки маса и 4стола 2 дена надомно за връзка с мен на тел 0988383209 ВАЛЯ
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0001 - надомено производство на плетени мебели от безплатни растителни материали.   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0001 - надомено производство на плетени мебели от безплатни растителни материали.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Как да започнете собствен бизнес от къщи?-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Безплатен блог