Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Съб 12 Апр 2008, 01:20

Нумерология (четете и тук - http://numerologia1.blogspot.com/) е науката за цифри, за тайните, които цифрите съдържат в себе си. Числа са се ползвали още в първобитните общества, поради което можем да си представим колко време числата са натрупвали в себе си информация. С тях са изобразявали букви и са общували на езика на числата. И днес ползваме опростена числова система, съставена и изведена от Питагор още преди новата ера.
Питагоровата систева включва в себе си цифрите от 1 до 9 и всички останали числа ги съдържат в себе си и могат да бъдат получени с тяхна помощ. Едва ли сме ние с Вас тези, които ще съдят и обсъждат тази система, но тя безусловно е удобна. Най-малкото нея изучаваме в училище, а въз основа на нея са построени и много други числови системи.

Всяко число е един вид духовна база на всичко съществуващо в света и чрез числата може да се „скрие“ всякаква информация. Помислете само за компютрите - и цялото това огромно море от информация се показва с помощта на само две цифри - 1 и 0. Цифрите съставят нашата съдба и изобразяват нашия характер. Но освен, че съставят, могат и да влияят, ако знаем техните значения. И ние можем да ги знаем, изучавайки номерология.

Ръководство 1090: Как да печелите от нумерология - конкретен план за действие. Както се казва, числата са есенцията на живота. А ако искате да печелите от тях, добре да се запознаете с номерологията - науката за влиянието на числата върху живота на човека. Това тайно знание е достигнало до нас от дълбока древност.
Днес не може точно да се установи кога, как и къде се е зародило то, но е известно, че още в древните Китай, Балхара, Египет и Вавилон съществували нумерологични системи. Нумерологията като наука, философия и психология на числата, съдържа в себе си мъдростта на живота.

Какво ще научите от ръководство 1090?

 • - Видове числа
 • - Лични числа
 • - Число на живота
 • - Значение на числата
 • - Щастливи числа
 • - Ден на успеха
 • . Дните за действие
 • - Число на името
 • - Число на партньорството
 • - Значения на съчетанията от числа
Гръцкият философ Питагор (580-500 г.пр.н.е.) е един от ранните нумеролози, чийто изследвания оказват огромно влияние върху съвременната нумерологична наука. Именно той вярвал, че числата са есенцията на целия живот. Нумерологията може да бъде чудесен бизнес за интелектуалци.  Възползвайте се!

Цена на ръководство 1090: 13,63 лв
Поръчайте си го оттук: http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Нумерология на тройката - 3 (Numerologia na troykata).   Сря 17 Авг 2011, 20:07

Нумерологичното значение на вибрациите на тройката Ви предпазва от търсенето на лесни пътища за реализиране на Вашите цели.

Хората с този номерологичен код трябва да достигат целите си изключително с личен труд. Още за нумерологичното значение на тройката четете тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Какво показват вибрациите на петицата в нумерологичен план (Numerologichno znachenie na vibraciite na peticata)?   Съб 27 Авг 2011, 11:26

Хората с код петица трябва да станат по-уравновесени и внимателни, защото вибрациите на петицата предпазват от авантюри и приключения.Те живеят в бъдещето, но не трябва нито за минута да забравят, че бъдещето се твори сега, в настоящето. Още подробности за вибрациите и нумерологичното значение на числата четете тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Номерологично значение на числото едно (1 - Numerologichno znachenie na vibraciite na edinicata).   Сря 14 Сеп 2011, 16:50


Още подробности за нумерологията на числото 1 >>>

Това помага на единиците да държат правилния курс в бурните води на живота, а всички знаем, че постоянството се възнаграждава и то най-добре.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Числов код 2 за февруари и ноември - нумерологично значение (Mesecite fevruari i noemvri - chislov kod dboyka).   Чет 06 Окт 2011, 19:16

Числовият код за месеца е равен на двойка за тези,
които са родени през месеците февруари и ноември
и носи съответните вибрации ...


Четете характеристика на нумерологичното значение на двойката за месеците февруари и ноември >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Харктеристика на числото 11 в нумерологията (Chisloto edinadeset 11 e mistichesko chislo v numerologiata).   Пет 28 Окт 2011, 19:37

Според номерологията, 11 е сложно число, съставено от две
единици (1 1), което усилва тяхното действие. Но от друга страна,
сумата на двете единици е двойка (1 1 = 2), което показва, че става
трансформация, която се отразява и върху характера на имащите 11 в
датата на своето раждане.
Освен това, 11 = 10 1, число с голяма магическа сила, символизиращо баланса и равновесието у човека, а в езотериката е известно и като полярност - висшата точка на началния път, за каквато първите християни считали ритуала за брачно тайнство. В някои теологични писания, единадесетицата е число на отрицателните предзнаменования, грешниците и наказанията. Но четете пълна характелистика на числото 11 - единадесет, според нумерологията, тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Нумерология на хората седмици (Horata sedmici spored numerologiata).   Съб 26 Ное 2011, 04:10

Хората седмици живеят като че ли в дълбока спираловидна раковина и смисъла на тяхното съществуване е познанието на живота и света.
Седмиците се подчиняват на по-висши, космически закони и затова са далеч от ежедневните стандарти и стереотипи... Още за хората седмици според нумерологията тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: В основите на нумерологията (Osnovi na numeroligiata).   Вто 06 Дек 2011, 15:19

Номерологията
се използва при анализ на човешкия характер, за да се определят
неговите особености, природни дарби, слабите и силни страни.
Някои хора се ползват от нумерологията, за да си подбират подходящ партньор в бизнеса, в работата или в живота за съвместен брак, на базата на сравняване на нумерологичните характеристики и техните съвпадения за сравняваните хора. ... Но повече за основите на нумерологията тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Роля на Питагор за нумерологията (Otkritie na Pitagor za numerologiata).   Пон 19 Дек 2011, 14:20

Питагор обединява математическите системи на арабите, друидите, финикийците и египтените с науката за природата на човека и така полога основите на съвременния западен вариант на нумерологията.
Данните за раждането на Питагор не са съвсем достоверни, но клонят да е
станало около 580 год. пр.н.е. Той е пътувал много по Халдея, Египет и
в други страни, а когато се върнал, полага основите на особено
философско общество в южна Италия... Още за ролята на Питагор в създаване на основите на западната нумерология тук >>>
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Анализ в номерологията на числото 26 - като число на раждане.   Вто 24 Яну 2012, 03:32

При анализ в номерологията на числото 26 трябва да имаме предвид значението комбинацията от Луна (числото 2) и Венера (числото 6), която заставя своите подопечни да зависят от представителите на противоположния пол.Две

е число, което зависи от другите, а такова е и шест.
Така хората, родени на двадесет и шесто число на всеки месец, имат свое
число на душата 8.

Те се управляват от Сатурн и биват материалисти и
фаталисти. Още за нумерология на числото на нараждане 26 тук ...

-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
loteria
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Нед 10 Ное 2013, 01:00

Всяка от цифрите има свое собствено значение, но значението на числото 11 не е това, което на числото 2, вероятно знаете, че за да се прояви чиста цифра, това се постига с последователно сумиране на отделните цифри от интересуващото ни число. Същото е и числото 22 - то също не винаги оказва върху човек такова влияние, като при четворката.
Върнете се в началото Go down
Asen_Gag.45
ГостПисанеЗаглавие: Астрология и нумерология   Чет 14 Ное 2013, 22:15

Какво е астрология? Тя се опира само на числа. На времето - числа, на датата - числа, на координатите - числа, на раждането на човека и на протичащите събития. И най-интересното е, че тези числа се повтарят.

Просто съществуват големи и малки кръгове на числата, като те отново и отново се повтарят. По този начин, съществува периодичност, на която сме подвластни всички ние.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Nonev_Padi.56
ГостПисанеЗаглавие: Съдържание на нумерологична информация   Пет 22 Ное 2013, 22:47

Букви и числа, цифри и знаци, ноти и цветове - всички те съдържат в себе си огромен поток нумерологична информация. Всеки знак прилича на спиралага на ДНК - той съдържа в себе си множество взаимосвързани елементи. А всяка информация е изява на определен вид енергия, а следователно и на въздействие. Именно енергията на заложената в числата нумерологична информация влияе на човека и обуславя неговия живот.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Osmev_Edin.47
ГостПисанеЗаглавие: Нумерология на числата 1 и 8 в съюз   Съб 30 Ное 2013, 00:26

Според нумерологичното тълкуване, това е по-скоро делови, отколкото любовен съюз. Такива хора са великолепни колеги или компаньони, съучредители на фирми, съавтори на съвместни проекти. И двамата партньори под знака на 1 и 8, са еднакво силни.

Колкото по-малко проява на чувства изискват те един от друг, толкова по-добре. Постоянната жажда за обновление, свойствена на 8-ките, с течение на времето може да „умори“ 1-цата, ако става дума за личен живот. Но това, според нумерологията, в деловия съюз е по-скоро плюс, отколкото минус.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Viza_Trayan.8eu
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Сря 11 Дек 2013, 03:59

По отношение нумерологично въздействие, на нас ни влияят преди всичко числата в датата, времето и мястото на раждане. Но тези даденост не бива да се считат за „фатални“ или непроменими. Именно в това се изразява ролята на нумерологията - в показването на начини, средства и пътища за уравновесяване и балансиране на различните предопределености с противоположни на тях.
Върнете се в началото Go down
Sasha_Bon.4keva
ГостПисанеЗаглавие: Какъв е смисъла на нумерологията?   Чет 19 Дек 2013, 15:07

Нима не е възможно човек да се избави от негативното въздействие на числата, след като те вече веднъж са влезли в живота ни? Като например - датата на раждане? Възможно е. И точно затова се търсят нумерологични хороскопи и познания за въздействието и значенията на числата, за да се компенсират или избягват техните негативни въздействия - това е смисъла на нумерологията.

Но за целта или човек трябва лично да се заеме с изучаване на нумерология или да се довери на услугите на опитен и авторитетен нумеролог. Обикновено се започва с общата информация за значението на числата, след това се прави обработка на рожденната дата и се тълтуват нейните значения, след това цифрите от име, през име и фамилия.

Влиянието на числата, които ни заобикалят по един или друг повод. И възоснова на цялата тази информация, могат да се правят препоръки за поведение, целящи подсилване на позитивните и подтискане на негативните въздействия. По този начин се постига смисъла на нумерологията.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Neno_Geor.1eb
ГостПисанеЗаглавие: За какво става дума в нумерологията?   Нед 05 Яну 2014, 23:10

Когато познаваме всички влияния върху себе си, ние бихме могли правилно да подбираме числата, които са ни необходимо в живота, така че да живеем по-уверено и по-хармонично, да направим едни или други ритуали, неутрализиращи дисхармоничното съчетание на числата или да предприемем други действия, изглаждащи вредното значение на някаква цифра или число, които не сме в състояние да променим. Казано по този начин, става по-ясно за какво става дума в нумерологията. И то не е празното любопитство, а това да съумеем в бъдеще практически да приложим тези знания и за извлечем максимална полза от живота си.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Denko_Pete.78rgv
ГостПисанеЗаглавие: Нумерология на съчетанието на числата 2 + 5   Съб 11 Яну 2014, 19:09

Съчетаването на числата 2 и 5 в партньорски отношения, според тълкуванията на нумерологията, създава усложнения. Между партньорите моментално възниква и се съхранява за продължителен период от време, взаимно притегляне, но „двойката“ мечтае за стабилност, докато предпочитащата преди всичко друго на света - свобода, „петицатата“ не й дава никаква увереност за здравина на отношенията. Така че, според нумерологията, съчетанието на числата 2 и 5 в партньорските отношения, винаги вещае полети и падения.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Neno_Edinik.0udfhov
ГостПисанеЗаглавие: Човек единица (1) според нумерологията.   Нед 19 Яну 2014, 15:46

Съгласно принципите на нумерологията, човекът единица е природен лидер. Той е пълен с амбиции и оригинални идеи. Той обикновено е ръководител или мениджър на предприятие, бизнесмен. Той е човек, който разчита само на себе си и на собствените си сили. Не се страхува да рискува, не се поддава на чуждо влияние и по-скоро сам той влияе на другите.

Човекът единица чувства в себе си огромни сили и е уверен, че може много да постигне. Той е победител, чупещ правилата, за да установи собствени правила и закони, без да следва общо признати авторитети, тъй като самият той е авторитет.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Elena_Sendika.06fva
ГостПисанеЗаглавие: Нумерологично значение на съчетанието между 1 и 7.   Пет 31 Яну 2014, 20:25

Партньорското съчетание между хора подвластни на 1 ина 7, според нумерологията се отличава със значително взаимно допълване. Тези отношения един страничен наблюдател би нарекъл по-скоро дружески, отколкото любовни, но тази дружба може да продължава цял живот. Тук не „кипят“ страсти, но затова пък има щастие от съвместния живот и разумен подход подход към партньора и разумно разделение на отговорностите.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Sami_Derkan.0jiev
ГостПисанеЗаглавие: Родените с код 7 (седем)...   Пон 10 Фев 2014, 23:11

Според нумерологията, тези които са се родили с код 7 постигат на първо време интуиция, а след това и разум. От това не си струва да се отказват. Интуицията действа доста по-бързо от логиката и често икономисва време в решаването на проблеми. С код седем се раждат хора на интелектуалния труд.

Техните интереси в по-голяма степен принадлежат на духовната сфера, отколокото на материалната. Те прекрасно се справят със сложни философски и религиозни въпроси, а също и в изкуството. Тайните и загадките на живота са предмет на ежедневни разсъждения от страна на седморките.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
4endo_Nane.iogev
ГостПисанеЗаглавие: Числов код седем (7).   Сря 19 Фев 2014, 17:54

Хората „седморки“, живеещи под числовия код седем (7), трудно се понасят с други хора, защото не се интересуват от празнословци, а от равни на себе си партньори в обуването. А като се има предвид техния интелект, такива не е лесно да се намерят. Но самотата не притеснява седморките.

Напротив, те даже се радват на уединението, тъй като то им позволява пълноценно да се концентрират върху темата, която в момента занимава техния ум. Търговията е най-добрата сфера за изява таланта на хората седморки, които са вдъхновители на умовете и владетели на душите. Числовият код седем често се в датите на раждане на писатели и учители.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Rodni_Cenk.8976ov
ГостПисанеЗаглавие: Родените на 13-то число.   Сря 05 Мар 2014, 22:40

Родените на 13-то число от месеца нямат никакво отношение към суеверията, свързани с числото 13. Те са доста амбициозни и практични. Не се случва да започнат нещо и да не го завършат. И при това, всичките им дела завършват с успех. Благодарение на своя ум и напористост, те често правят добра кариера. Главното за тях е да не се боят да рискуват.

Но ако преживеят даже и един неуспех, има опастност да изпаднат в песимизъм и да се откажат от борбата, провокирайки по този начин цяла поредица от неуспехи. Пречи им и това, че умеят да се радват на това, което вече имат. Колкото и да имат, винаги им се иска повече. Най-основния и главен недостатък на родените на 13-то число на месеца е тяхната ревност.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Nenko_Padk.1234ov
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Вто 08 Апр 2014, 23:51

Нумерология е древната езотерична наука за числата и тяхното значение в живота на хората. Не рядко я наричат магия на числата, но всъщност тя е по-близо до астрологията, отколкото до магията. В основата й лежи следния принцип: всички многоразрядни числа могат да бъдат сведени към едноразрядни прости числа от 1 до 9, които съответстват на определени окултни характеристики, влияещи на живота на хората. Зад всяко еднозначно число има определени понятия, свойства и образи. Доколкото буквите от азбуката могат да имат числово изражение чрез своя пореден номер, всяка дума или име могат да бъдат подложени на същите нумерологични операции, както и числата.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Хорос-ри
ГостПисанеЗаглавие: Данни за зодия риби, използвани в хороскопи и съставяне на съвместимости   Вто 23 Сеп 2014, 01:30

По-долу са посочени основните данни за зодия Риби, които намират приложение при съставянето на хороскопи и проверка на партньорска съвместимост... - още тук http://horoskopi1.blogspot.com/2014/09/zodia-ribi-v-horoskopi-i-savmestimost.html
Върнете се в началото Go down
Даванда
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Нед 28 Сеп 2014, 03:03

Нумерологичното значение на числото 12 се формира от съставната комбинация на числата на Слънцето (1) и на Луната (2), които са пълни противоположности. Като съв-местимост 1 и 2 не са идеалната двойка. Това поражда много умствени безпокойства (вълнения)... И макар че тройките са успешни, готови за сътрудничество и постигат успех в живота, то родените с дванадесетка никога не се отървават от безспокойството. И на всичко отгоре, страдат, че по този начин засягат близките си хора.
Върнете се в началото Go down
Дони-456
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Пон 29 Сеп 2014, 00:20

В нумерологията числото 11 (единадесет) е мистическо число. То се управлява от фиктивната планета Прозерпина. В римската митология Прозерпина е богиня на плодородието и подземното царство. - 11 от гледна точка на номерологията е сложно число, съставено то две единици (1) което усилва тяхното действие.


От друга страна, сумата на двете единици е 2 (две, двойка). Това означава, че произтича трансформация в датата на раждане, която се отразява на характера на човека с число 11.  Хороскоп: Нумерология на числото 11 - единадесет.
Върнете се в началото Go down
Контарче-7856
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Сря 08 Окт 2014, 15:28

 Тук посочваме основните характеристики на зодия Козирог, с които тя влиза при съставянето на различни по вид и произход хороскопи, а също и в нумерологични прогнози.
Козирог - обхваща периода 22 декември - 20 януари...  - и тук ...
Върнете се в началото Go down
Пентиро-98
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Чет 09 Окт 2014, 19:30

Редица известни пирамиди има в покрайнините на Кайро - това са пирамидите на Хеопс, Хефрен и Микерина.


Специално в Египет, пирамидите доста дълго време са били скрити под пясък и преди време, случайно, от ветровете са били открити върховете им.
Още по фараонско време са започнали разкопки и реставрации на известните днес Велики пирамиди. - За още подробности тук - http://pabota1.blogspot.com/2014/07/sila-na-piramidite-v-kasti.html?showComment=1412853818810#c8388809563125699846
Върнете се в началото Go down
Хонзо-54
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Съб 11 Окт 2014, 14:58

Седмицата е Мислител.


Нумерологично значение в хороскопите на числото 7 (седем, седмица) е Мислител. Мисловна и аналитична натура.
Търсите дълбокия смисъл на нещата, а не повърхностните решения.


Върнете се в началото Go down
Ранч0па23
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Съб 11 Окт 2014, 21:49

Когато се ражда, бебето получава своя "небесна фотография" или хороскоп, където всяка планета, в т.ч. и Луната (в астрологията е прието тя бъде считана за планета), са разположени в знаците на зодиакалния кръг и под определен ъгъл една спрямо друга.
С тази звездна карта работят астролозите, получавайки от нея информация за различни области от живота на хората, а по -точно казано - за заложения от небето потенциал на човека.
Върнете се в началото Go down
Нурдане23
ГостПисанеЗаглавие: Нумерология на числото 8   Нед 12 Окт 2014, 16:49

Основно значение. Нумерологично значение в хороскопите на числото 8 (осем, осмица) е Колекционер.
Осмиците са енергични, ярко изразени организационни способности, непрекъснат стремеж към нови знания.


Рационалност, практичност. - Още тук.
Върнете се в началото Go down
Тоно-78
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Сря 15 Окт 2014, 01:32

Всеки човек е уникален (напук на теорията за равенството). Неговият живот се определя от различни фактори, като наследственост (генетика), условия за живот (социална среда, култура), космически промени (хороскоп), натрупана карма и накрая всичко това се управлява от съответно създадения ред във Вселената.
Върнете се в началото Go down
шсьхае234
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Чет 16 Окт 2014, 15:45

Препоръки за носителите на числото 6 - Ако издържите, ще разрешите всичките си проблеми в живота до 35-та си година. Здравето ви е крехко, пазете го. Не претоварвайте сърцето - то е чувствителния ви орган.
Ходете редовно пеша за здраве, плувайте, за да ви очакват приятни старини, без особени неприятности.
Върнете се в началото Go down
ivani6eva35
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Пет 17 Окт 2014, 22:30

Когато говорим за астрологията, трябва да имаме предвид, че това е древна и мъдра наука, която помага на човек, чрез съставянето на хороскопи, за да разкрие своите най-добри качества и да им намери подходящото приложение в живота.


Също е възможно да се проверят и да се извбече урок от заложените отрицателни качества - т.е. да се трансформира отрицателната, разрушителна енергия в съзидателна.


А също, от рано знаейки неблагоприятните и благоприятните периоди в своя живот, да се подготви за да не пропусне възможности или да се застрахова, за да смекчи отрицателните аспекти.
Върнете се в началото Go down
victoriq_avon456
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   Пет 31 Окт 2014, 03:22

Каква информация дава хороскопа и за какво Ви е нужен астролог? Имайки изходни данни, астролога може да построи хороскоп, който носи в себе си информация за личността на човека,

 • неговите таланти и способности да натрупва материални блага,

 • умението му за завръзва запознанства, връзки,

 • за неговото обкръжение, деца, любими хора,

 • какво е здравето му,

 • умението да служи и да изпълнява служебните си задължения,

 • уменията в съпружеската област,

 • възможностите за получаване на наследство и за управление на чужди пари,

 • въпросите по образованието, професионалната ориентация, строенето на кариера,

 • поддържане на приятелски отношения


и още други неща от живота.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 1090 - Какво е нумерология и как да печелите от нея?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Има ли 100% сигурен начин да печелите от тото?-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | www.sosblog.com