Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 № 1602: Форум маркетинг в интернет - за успешен бизнес старт.

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: № 1602: Форум маркетинг в интернет - за успешен бизнес старт.   Пон 16 Май 2011, 17:24

Партньорска програма № 1602: За съвмество изграждане на бизнес форум за изучаване потребностите на потенциалните клиенти, с цел подобряване или стартиране на успешен собствен бизнес.

Еднократна стартова цена: 3,87 лв

Все повече хора вече знаят (или поне предполагат), че за да имат успешен собствен бизнес, трябва да се съобразят с основното правило на пазарната икономика "Намери потребност и я удовлетвори.", но като решат да се съобразят с него, не знаят от къде да започнат и какво всъщност трябва да правят.

Този проблем детайлно е решен от отдавна известните и детайлно описани процедури за маркетингово проучване. Големия проблем тук е огромния обем информация, който трябва да се събере и обработи, като не всеки може да го направи правилно, а освен това струва и безбожно скъпо.

Ако още не разбирате за какво Ви говоря, потърсете някой да Ви направи стартово маркетингово проучване и вижте каква ще е офертата му. Освен това, не си мислете, че всеки знае и може да го направи. Ако е професионално и полезно - ще Ви струва прескъпо. Ако е евтино - ще си останете с една папка текст и таблички, без реална полза.

Къде тогава е решението? Хем евтино, хем правилно, хем съдържателно и от първа ръка. Че даже и да имате стартов списък с имена и адреси на конкретни потенциални клиенти, чакащи само да им предложите жадувания от тях продукт. Помислете! Кое маркетингово проучване, освен всичко останало, ще Ви предложи и списък с имената на реални потенциални клиенти?

Е, всичко това може да постигнете с т.н. Форум маркетинг в интернет - най-евтиния (всъщност - безплатен) и адекватен начин да проучите потребителските интереси и да стартирате успешен бизнес, като изцяло се съобразите с тях.

Познавам един напреднал бизнесмен, който оперира няколко успешни бизнеса и всеки един от тях го е започнал с форум в интернет. Прави форум. Започва да публикува в него информация, куриози, мнения, впечатления по интересуващата го тема. Всичко останало го правят посетителите - опонират, подиграват се, спорят, допълват, предлагат ... Всичко си казват! Е, не е ли това, което ни трябва? От първа ръка!

И... след 5 - 6 месеца грамотна работа той има съвсем ясна концепция за своя бизнес, точно както я виждат потенциалните му клиенти. И на всичкото отгоре, още преди да е започнал самия бизнес, той вече си има готови, регистрирани на форума КЛИЕНТИ! Т.е. постига и другия принцип на успешния бизнес: „Продай преди да купиш.“

Хубава работа, нали. Сега вече не трябва да гадаете - какви машини, какъв продукт, кой ще купува, а само действате по предварително съставен и проверен план.

Сигурно вече се питате: Как да си направя форум? Кой ще ми го поддържа (администрира)? Как ще научават хората за форума, че да го посещават и да си дават мнението?...

Споко! Има три начина да научите отговорите:

1. Труден - запрятате ръкави и започвате от „а“ - „б“ - четете, учите се, пробвате, грешите, пишете, санкционират Ви, популяризирате, банват Ви, и ... след 5 - 10 години яко блъскане, ако още Ви е останал ентусиазъм, ще имате отговорите и нещата ще потръгнат.

2. Скъп - наемате си уеб дизайнер, обяснявате му какво искате, плащате му доста и след 1 - 2 години, ако сте се разбрали правилно и ако имате късмет, ще имате и добро решение.

3. Бърз и евтин - спирате се на моето евтино и взаимноизгодно предложение (което четете в момента) и от утре имате готов собствен форум като част от този форум (на който сте в момента) - разработено и посещавано от години място в интернет, който освен нищожната начална стартова такса, понататък няма да Ви струва нищо допълнително - безплатен!

А освен това, ще получите и конкретна, постъпкова инструкция как да използвате и развивате своя форум, така че да имате полза от него. А и постоянно (партньорско) съдействие, ако възникват въпроси или нещо не Ви е ясно.

Всъщност, ако разгледате внимателно този целия форум, ще забележите, че имаме доста развита секция с партньорски форуми. Също такъв собствен форум може да имате и Вие от утре. При това:

1. Веднага се появявате на разработено и посещавано място, вместо месеци и години да разработвате собствено място (нали знаете, че потребителите няма как автоматично да научат за Вас и ще Ви отнеме месеци и години да разработите добра посещаемост?).

2. Всяка Ваша нова публикация във Вашия форум веднага застава на челно място в секцията "Latest topics" (Последни заглавия) на челната страница на целия форум.
- виждате я отляво, и така веднага, на деня привличате нови посетители. А Вие може всеки ден да публикувате нови теми и съобщения във Вашата област.

3. Спестявате си сложните административни неуредици и организационна работа, ако си правите собствен и независим форум.

4. Спестявате си всевъзможни разходи - домейн, хостинг, администрация, трафик ... и освен първоначалната стартова такса от 3,87 лв, всичко останало Ви е беплатно.

Мен ако питате, стартирайте веднага! Поръчайте си тази партньорска програма № 1602 оттук и от утре имате собствен форум и инструкция за неговото използване.

Поръчайте сега!
http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Върнете се в началото Go down
 
№ 1602: Форум маркетинг в интернет - за успешен бизнес старт.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Препоръки за стартиране на бизнес в България. :: Препоръки за маркетинг и PR при работа с конкурентен пазар.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Have a free blog with Sosblogs