Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
надомно
Admin
надомно


ПисанеЗаглавие: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Нед 23 Мар 2008, 17:36

First topic message reminder :

Ако обмисляте варианти да си подсигурите допълнителни доходи, има една бърза възможност за реални приходи от къщи, работейки само с един телефон или GSM в ръка, с помощта на български мини франчайзинг N: 1362 - готов проект за доходи под ключ и може да стартирате от утре.

Какво е франчайзинг? - Нещо, което може да Ви помогне от утре да стартирате и да си осигурите допълнителни доходи, печелейки само с един телефон в ръка, с помощта на известна марка и готова, проверена от 12 години технология на работа, без да рискувате с метода „проби - грешки“.

Най-известният франчайзинг в света е Макдоналдс. Всеки знае тези хамбургери. Има около 15000 работещи заведения по света и всички те работят под една и съща марка и с една и съща проверена технология за работа, даже и в България. Всичко е готово, проверено и написано - само четете, изпълнявате и приходите остават за Вас.

Франчайзинг е правото срещу еднократна или месечна такса да работите под чужда марка с доказана и проверена технология. Има франчайзинги по за 100 хил. долара начална такса и по за 10 хиляди месечно и ако се огледате, ще забележите, че доста от тях работят и в момента на печалба. Това е гаранцията на готовия бизнес, под ключ.

Разбира се, за Вас подобни такси може да са непосилни, даже и на кредит, но не е необходимо да се нагърбвате с Макдоналдс. Има далеч по-достъпен български мини франчайзинг - N: 1362, който работи доказано успешно от 2001 година насам, при това само срещу скромната и еднократна такса от 98.65 лв, сега намалена антикризисно на 58.65 лв - готов мини бизнес под ключ, само с един телефон в ръка - N: 1362.
Може да се включите до 24 часа. Принципът на работа е простичък - ще Ви търсят хора по телефона (стационарен ИЛИ мобилен), ще Ви питат за оферти свързани с надомни доходи, а Вие след това, на хората, които проявяват интерес, по пощата, ще им изпращате наши готови печатни „Справочници за надомна работа в България“ (току-що излезе новия брой 97, издава се от 1995 год. насам), за да могат заинтерисованите да се запознават на спокойствие с много и различни възможности за надомни доходи и да си подбират подходящите за тях.

Ако след това клиентите имат допълнителни въпроси, те повече Вас не Ви безпокоят, а звънят на фирмените телефони за разяснения.  Доходите за Вас от този мини франчайз са два вида. Първият са таксите за Справочниците (5 лв), които пристигат директно при Вас, почти ежедневно, и остават изцяло за Вас. А вторият идва като процент (от 22 до 40%) от поръчките, които клиентите правят от  Справочниците, които са получили от Вас (те са индексирани с уникален Ваш код за разпознаване).

Отговори на множество допълнителни въпроси по предложение N: 1362, както и отзиви на участници в програмата може да прочетете по-долу.

Препоръчвам Ви да побързате, защото знаете, че „Времето е пари.“, а и за да не Ви изпреварят Ваши по-предприемчиви съграждани - знаете че първите са най-облагодетелствени. Ако са Ви нужни допълнителни справки, може да позвъните веднага на 042/639-239 или 0888/428240 - в часовете от 10 до 12 часа и от 14 до 18 часа, от понеделник до петък.

"Ползвала съм няколко пъти услугите на Агенцията и винаги съм оставала доволна. Аз съм учителка. Впечатлих се от програмата за телефона. Имам и домашен и мобилен телефон. Внимателно прочетох указанията и приемам това предизвикателство." Величка Й. гр. Бяла.
Възползвайте се и Вие, сега! Таксата за мини франчайзинг N: 1362 (само с един телефон в ръка) е минимална - 98.65 лв, но сега, антикризисно е намалена още на 58.65 лв. Процедурата за включване е проста, в две стъпки, описана е подробно на този адрес - https://easyengli6.blogspot.com/p/blog-page_98.html

Пратете заявката си сега и от утре да започваме!


Последната промяна е направена от надомно на Пон 15 Окт 2018, 21:27; мнението е било променяно общо 77 пъти (Reason for editing : готов бизнес, gotov biznes)
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
Fani_File.fd7va
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Нед 19 Яну 2014, 15:09

Франшиза, другото наименование на франчайзинг, представлява пълна система за бизнес, която фрачайзингодателя продава на франчайзингополучателя. Още едно наименование на подобна система е франчайзингов пакет, който обикновено включва пособия по воденето на работа и други важни материали, принадлежащи иначе на франчайзингодателя.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Milka_Ton.8fgeva
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Чет 23 Яну 2014, 13:36

Отзив 50.
„Вие ме насърчихте и накарахте да разбера,
че тази дейност никак не е трудна.
Сърдечно Ви благодаря за търпението към мен и подкрепата.“,
Христина Й., Суворово.
Върнете се в началото Go down
arbeit123
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Съб 25 Яну 2014, 02:22

Отзив 28.

“Бих желала да стана част от Вашия екип

и поради тази причина Ви изпращам

заявка за включване.”

Вилианна Л.
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

Zlatotyrsach


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Пон 27 Яну 2014, 17:34

Отзив 0066.
„Преди известно време получих вашата разработка. След като обмислих нещата, реших, че предложението е добро.“
Валентина А.
гр. Пещера.
Върнете се в началото Go down
arbeit123
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Пон 27 Яну 2014, 18:51

93. „Жена ми работи с Вас. А аз имам офис в центъра на града и Ви правя делово предложение, да работим съвместно по разкриването на регионален офис на Агенцията.“ Марио М., Бургас.
95. „Получих вашия пакет - надомно, доход, печалби, в който открих предложението, което ме интересува“, Живко П., Шумен.
100. „Имам вашия вестник - преглеждам го и го харесвам. Особено ми допада № 20, защото много обичам цветята и предложението за телефона - смятам, че е много подходящо за мен.“, Инка Д., Русе.
102. „На човек с 42 години трудов стаж вие. откривате нова страница към света. Ръководил съм 80 - 100 човека, но сега научавам неща, които са ми били непознати и далечни.“ Парашкев С., София.
125. „Гордея се, че работя за ТРАКИ Женина ООД.“, Расим К., с. Скалак.
134. „Наскоро получих от Вас бюлетина. Много ми харесаха предложенията за телефона и интернет.“ Йордан Х., К-л.
141. „С телефон, с интернет - Радвам се, че ги имам!“ Таня Т., Г. Делчев.
142. Тая работа е добра и много ми харесва. Но добре осъзнавам, че все още съм в началото. По-късно ще Ви изпратя и Споразумението. Веселин К., Хасково.
143. При мен всичко върви добре, вече 3-ти месец. Така получавам един допълнителен доход, който има тенденцията да се повишава. Мария Т., Пловдив
178. Благодаря Ви, че ми дадохте работа. Веселин К., с. Труд.
190. Много се вълнувам само при мисълта, че има възможност да се реализирам без шефове ва главата си. Милена К.
191. Благодаря, че ми изпратихте разработката за надомния телефонен маркетинг. Стела К., с. Царски извор.
192. Получих вашето писмо и пратка. Много се учидих. Просто неочаквах. Наистина срещнах много логични съвети и това ми даде много кураж. Гюнай С., с. Величково.
194. Уверих се, че работата е много сериозна. Темите за курса са разработени по възможно най-добрия начин. Светла А., Казанлък.
198. Вече цял месец работя по Вашите инструкции. Много съм доволна. Благодаря Ви за всичко! Мария Т. , Раковски.
Върнете се в началото Go down
Ganko_Ganc.89ev
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Чет 06 Фев 2014, 17:36

Фирма или лице, което работи по договор за франчайзинг, има юридическа самостоятелност, макар че е звено от мрежата предприятия на франчайзинго дателя. Ако сключите франчайзингов договор, Вие оставате независим собственик на бизнес и работите според изискванията на франчайзингодателя.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Jeko_DAn.76ev
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Съб 15 Фев 2014, 21:44

Всеки франчайзинг дава възможност да се подбира дейност предварително, без да се налага предварително да имате опит, знание или разбиране за съответната дейност. Например, може би цял живот стеси мечтали, от пиенето на кафе, което всеки ден Ви лишава от известни суми, които плащате на кафеджиите, най-после и Вие да си отворите заведение, така че най-после Вие да започнете да предлагате тази услуга и така да получавате възвръщаемост от посещението на клиентите, без да се наясно предварително с технологията на работа.

Ето, тук използването на готов франчайзинг, със своята технология и организация може да Ви е от полза. Или сте мечтали да работите в туристическия бранш (и миналата година имаме 5% увеличение на чуждестранните туристи и 2.5 млрд евро приход в този бранш), но и до днес все още не сте наясно кое е туристически агент и кое туроператор. Или имате за мечта да разкриете собствен бутик за известна модна марка.

Точно франчайзинговия модел за воденето на готов бизнес може да Ви позволи с успех да усвоите интересен, макар и все още непознат за Вас бизнес подход, който за години напред да Ви носи доходи. И в случая не е необходимо кой знае колко много да търсите - ако Ви е приятно да контактувате с различни хора по телефона, погледнете в началото на тази тема и се възползвайте от готовия модел за мини франчайзинг № 1362, само с един телефон в ръка, даже и ако сте в движение по улиците (стига GSM-а да е с Вас). Възползвайте се!
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
tiande

tiande


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 19 Фев 2014, 20:48

Отзив 0203.

"Тази програма не е трудна. Отлично разбрах как се работи."

Маргарита И.,

Д. Оряховица.
Върнете се в началото Go down
Ivan_Fot.978ev
ГостПисанеЗаглавие: Икономия на разходи   Пет 28 Фев 2014, 13:56

Когато ползвате готов мини франчайзинг, като описания по-горе („ръководство 1362“), един от основните моменти е, че икономисвате ресурси - време, пари, материали. Не е необходимо да проучвате пазара, да се обучавате по метода на „проби - грешки“, да търсите и създавате успешната бизнес технология за работа, да правите маркетингови проучвания и стратегии, да търсите доставчици.

Всичко това и доста други скъпоструващи ресурси за успешна работа вече са на Ваше разположение, предоставени Ви от франчайзингодателя, под формата на готов за стартиране пакет. Нещо повече, когато закупувате франчайзинг, Вие купувате дейност, която вече се е доказала като успешна и доходна, а не започвата търсене от самото начало и така икономисвате значителни разходи, които не може да си позволите.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
FAni_Ben0.987567va
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Пет 28 Мар 2014, 22:53

Едно от ключовите понятия в системата на франчайзингови отношения е франчайзинговия пакет. Под него се разбира пълната бизнес система, включително различните пособия за водене на на съответната работа, ако се налага - програмно обезпечение, документация и други материали, които франчайзингодателя предава на франчайзингополучателя. Наличието на този пакет с документация позволява да се работи ефективно, даже при отсъствие на предварителен опит и знания в съответната сфера на бизнес и да се постигат бързи резултати, като метода на „проби - грешки“ се свежда до минимум.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
sam pхх
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Пон 07 Апр 2014, 22:56

-------- Оригинално писмо --------
Здравейте ...! Нека бъдем коректни да ми дадете адрес на който да се срещнем и да сключим договора за надомната работа и условията за доставката на материалите и за въэнаграждението по изработката им. Предварителната такса плащам на място веднага преди сключването на договора лично на управителя или на упълномощено лице ноториално заверено....Благодаря ви предварително за коректноста от ваша страна.
От: sam pххххх
Относно: за надомната работа
Изпратено на: Сряда, 2010, Ноември 3 18:43:17 EET

Здравейте,
Искате да бъдем „конкретни“, но говорите доста неконкретно. Каква работа имате предвид, какви материали, какъв опит имате, къде и т.н. Затова, преди всичко Ви препоръчвам да се запознаете по внимателно със същността на нашата дейност на официалния ни форум - nadomno.bulgarianforum.net - регистрирайте се, форума е безплатен, дейносттите ни са разделени на раздели, подраздели, стотици разработки. Ще Ви отнеме около седмица - десетина дни. Ако в процеса на това запознаване възникнат конкретни въпроси, поставете ги там където са възникнали, за да Ви отговорим конкретно. Специално внимание обърнете, че ние не сме доставчици на материали, а бизнес консултанти и предлагаме готови ръководства за незабавно започване на съответната дейност, без ние да се превръщаме в посредници, така че директно да контактувате с клиентите, с цел целия доход да остава за Вас. Това е обстойно обяснено на форума ни, но трябва да се прочете и разбере. Не ни вменявайте действия и очаквания, каквито не предлагаме. Когато говорите за договори, възлагане, подписване ... добре е все пак да се представите. Такива предложения, отправено анонимно, нямат никаква делова стойност и даже напротив.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
rabotta56
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Вто 24 Мар 2015, 23:01

Ако имате комуникативни умения и телефон, с помощта на ръководство 1362 веднага може да станете регионален представител за разпространение на каталози и справочници за Вашия регион и да си осигурите два източника на доход - вижте внимателно това предложение, от началото.
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
a38


ПисанеЗаглавие: Работа 2016 - само с един телефон в ръка.   Чет 07 Яну 2016, 19:56

Ръководство 1362 за работа само с един телефон в ръка, като представител по договор, е актуални и валидно и за 2016 година и може да носи не по-малко доходи, отколокото е носило на представителите през 2015 г. Запознайте се с предложението и се възползвайте.
Върнете се в началото Go down
еdelvais
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 16 Авг 2017, 18:39

Здравейте,интересува ме предлагате ли надомна работа за учители,завършила съм история и психология
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
надомно


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Пон 21 Авг 2017, 17:51

еdelvais написа:
Здравейте,интересува ме предлагате ли надомна работа за учители,завършила съм история и психология
Вижте за писане на теми в интернет, на този адрес
http://nadomno.bulgarianforum.net/t2100-topic

а също прегледайте внимателно и това предложение:
http://nadomno.bulgarianforum.net/t63-topic
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Надомна работа по договор за мини франчайзинг, от утре.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Безплатен блог