Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Нед 23 Мар 2008, 17:36

Ако обмисляте варианти да си подсигурите допълнителни доходи, има една бърза възможност за реални приходи от къщи, работейки само с един телефон или GSM в ръка, с помощта на български мини франчайзинг N: 1362 - готов проект за доходи под ключ и може да стартирате от утре.

Какво е франчайзинг? - Нещо, което може да Ви помогне от утре да стартирате и да си осигурите допълнителни доходи, печелейки само с един телефон в ръка, с помощта на известна марка и готова, проверена от 12 години технология на работа, без да рискувате с метода „проби - грешки“.

Най-известният франчайзинг в света е Макдоналдс. Всеки знае тези хамбургери. Има около 15000 работещи заведения по света и всички те работят под една и съща марка и с една и съща проверена технология за работа, даже и в България. Всичко е готово, проверено и написано - само четете, изпълнявате и приходите остават за Вас.

Франчайзинг е правото срещу еднократна или месечна такса да работите под чужда марка с доказана и проверена технология. Има франчайзинги по за 100 хил. долара начална такса и по за 10 хиляди месечно и ако се огледате, ще забележите, че доста от тях работят и в момента на печалба. Това е гаранцията на готовия бизнес, под ключ.

Разбира се, за Вас подобни такси може да са непосилни, даже и на кредит, но не е необходимо да се нагърбвате с Макдоналдс. Има далеч по-достъпен български мини франчайзинг - N: 1362, който работи доказано успешно от 2001 година насам, при това само срещу скромната и еднократна такса от 98.65 лв, сега намалена антикризисно на 58.65 лв - готов мини бизнес под ключ, само с един телефон в ръка - N: 1362.
Може да се включите до 24 часа. Принципът на работа е простичък - ще Ви търсят хора по телефона (стационарен ИЛИ мобилен), ще Ви питат за оферти свързани с надомни доходи, а Вие след това, на хората, които проявяват интерес, по пощата, ще им изпращате наши готови печатни „Справочници за надомна работа в България“ (току-що излезе новия брой 97, издава се от 1995 год. насам), за да могат заинтерисованите да се запознават на спокойствие с много и различни възможности за надомни доходи и да си подбират подходящите за тях.

Ако след това клиентите имат допълнителни въпроси, те повече Вас не Ви безпокоят, а звънят на фирмените телефони за разяснения.  Доходите за Вас от този мини франчайз са два вида. Първият са таксите за Справочниците (5 лв), които пристигат директно при Вас, почти ежедневно, и остават изцяло за Вас. А вторият идва като процент (от 22 до 40%) от поръчките, които клиентите правят от  Справочниците, които са получили от Вас (те са индексирани с уникален Ваш код за разпознаване).

Отговори на множество допълнителни въпроси по предложение N: 1362, както и отзиви на участници в програмата може да прочетете по-долу.

Препоръчвам Ви да побързате, защото знаете, че „Времето е пари.“, а и за да не Ви изпреварят Ваши по-предприемчиви съграждани - знаете че първите са най-облагодетелствени. Ако са Ви нужни допълнителни справки, може да позвъните веднага на 042/639-239 или 0888/428240 - в часовете от 10 до 12 часа и от 14 до 18 часа, от понеделник до петък.

"Ползвала съм няколко пъти услугите на Агенцията и винаги съм оставала доволна. Аз съм учителка. Впечатлих се от програмата за телефона. Имам и домашен и мобилен телефон. Внимателно прочетох указанията и приемам това предизвикателство." Величка Й. гр. Бяла.
Възползвайте се и Вие, сега! Таксата за мини франчайзинг N: 1362 (само с един телефон в ръка) е минимална - 98.65 лв, но сега, антикризисно е намалена още на 58.65 лв. Процедурата за включване е проста, в две стъпки, описана е подробно на този адрес - https://easyengli6.blogspot.com/p/blog-page_98.html

Пратете заявката си сега и от утре да започваме!


Последната промяна е направена от надомно на Пон 15 Окт 2018, 21:27; мнението е било променяно общо 77 пъти (Reason for editing : готов бизнес, gotov biznes)
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Съб 14 Юни 2008, 21:37

ОЩЕ ОТЗИВИ НА УЧАСТНИЦИ В ПРОГРАМАТА ЗА ГОТОВ БИЗНЕС ПОД КЛЮЧ, С ТЕЛЕФОН:
56. „Започнах работа и съм много доволна. Разработките Ви са просто чудесни и занапред ще се възползвам от тях.“, Росена Г., Цалапица.


Последната промяна е направена от надомно на Сря 07 Юли 2010, 20:17; мнението е било променяно общо 25 пъти
Върнете се в началото Go down
Ламбов
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Вто 17 Юни 2008, 02:23

НЕЗАВИСИМОСТ:
Работейки надомно, Вие вече не зависите от капризите на бездарни или удобни някому началници, груби работодатели или нови „чорбаджии“. Сами определяте работното си време и планирате своите ангажименти. Мечтаната свобода!
Повече подробности тук:
http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f52/topic-t181.htm#198
Върнете се в началото Go down
nikolova_25
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 19 Ное 2008, 16:25

Здревейте,тази програма ме заинтересува.
Как ще мога да се включа?
Трябва ли да имам офис?

ОТГОВОР:
Достатъчно е да имате телефон - стационарен или мобилен, на който хората да могат да Ви откриват. Разговорите са кратки и са за тяхна сметка.

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)
Върнете се в началото Go down
vuzel
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Пон 23 Мар 2009, 16:51

И колко ли може да се заработва по този начин?

ОТГОВОР:
Различно. Зависи от човека. Всъщност, винаги си зависи от човека.
Вземете за пример който и да е пазарен продукт. Да речем - безалкохолно питие. Има хора, които печелят от това милиарди долари всяка година от почти 100 години насам. Има хора, които със същия продукт, отдавна са фалирали. Има и такива, които ту печелят ту губят.
Тази констатация е валидна за всеки друг продукт, без изключение. Валидна е и за тази програма.
Определено има участници, които в някои моменти надхвърлят и 1000 лв месечно. Но има и такива, които си правят заявка за участие - ние им пращаме всичко необходимо за незабавно започване, а те даже не отварят пакета, забравят го на някоя библиотека, а на другия ден заминават да берат портакали в Гърция, ягоди в Чехия и т.н.
Моите наблюдения показват, че преуспяват хората, които си поставят ясна цел и тази цел за тях приоритет с по-голяма важност от други неща.
Иначе, ние на всички участници изпращаме едни и същи инструкции. На всеки оказваме съдействие според поисканото. Но както казах, едни печелят добре, други не вярват, трети берат ягоди или портакали.
В заключение, мога да кажа, че тази програма е подходяща за сериозни хора, със сериозни намерения. Тогава неща вървят бързо, добре и резултатите са добри.
Върнете се в началото Go down
vuzel
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Съб 28 Мар 2009, 05:55

Все пак тва хиляда лева не е ли малко мноожоко?


ОТГОВОР:
Не става дума за твърда месечна заплата, а за възможна заработка, според постигнатия резултат за месеца. При това споменах и думата "понякога" (което означава - "не винаги" - зависи и от външни фактори - инфлация, съкращения, събрани на едно почивни дни, отпускарски период, катаклизми, фудболни мачове, Олимпиади и др.).
Но като се замисля, има хиляди фирми и дейности, които по този начин си осигуряват поръчки не за стотици, а за хиляди (десетки) левове. И това не е необходимо да Ви го доказвам - просто вземете един вестник за обяви и го разгледайте - особено най-честите обяви - с посочен телефон за контакти (което си е Телефонен маркетинг - намиране на клиенти чрез телефона). След това идете в библиотеката и поискайте всички броеве на вестника за 1 година. Разгледайте ги - ще забележите, че има фирми, които публикуват (платени) обяви във всеки брой на даден вестник. Това какво Ви говори??
Определено с телефон и то надомно, могат да се изкарват и ежедневно се изкарват доста пари.
За мен това не е въпрос на съмнения, а на ежедневие.
Човек трябва да се ползва понякога и от здравата си логика.

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)
Върнете се в началото Go down
vuzel
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Съб 04 Апр 2009, 14:34

Iliya A. написа:
Относно включване в Програма № 1362.
Понеделник, 2008, Юни 16, 19:28:59


Здравейте, г-н Ламбов!

Благодаря за подробната информация, която ми изпратихте в отговор на въпросът ми към Вас!

В интерес на истината, аз никога не съм и предполагал, че е възможно да съществува организация с подобна дейност, като Вашата. Но винаги съм знаел, че ако човек е упорит и настойчив може да живее добре навсякъде, независимо от Социалната Политика на държавата.

Относно нашата страна, не бих казал, че е зле от социална гледна точка. Сигурен съм, че в България има предостатъчно финансови стредства. Но също така съм сигурен, че не всеки в страната ни знае, че всъщност притежава пълните права върху тях и трябва само да отиде и да си ги вземе.

Не искам да се отплесвам в задълбочени размисли, но мисля, че хората в България трябва да са по-отговорни, а не да обвиняват дугите (държавата, политиците) за това, че са зле. Защото Ние никога няма да станем по-добре, ако продължаваме да се залъгваме, че някой друг ще ни оправи.

Затова съм благодарен, че има такава организация като Вашата, която да помага на хората! И те трябва да са полудели, ако продължават да мрънкат и да твърдят, че няма живот в България.

И в това се уверих за пореден път, когато започнах да чета Вашите разработки. Вначалото не бях сигурен за истинността на думите, които четях, но в последствие на времето се убедих, че Вие сте сериозна компания с големи отговорности!

Затова бих искал да поръчам и Програма номер 1362. Благодаря!

Илия А., Пловдив
Върнете се в началото Go down
vuzel
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Вто 07 Апр 2009, 17:29

Nadomna rabota - dobre, no kolko mozhe da se zarabotva po tozi nachin?

OTGOVOR:

Razlichno.
Zavisi ot choveka.
Vsyshtnost, vinagi si zavisi ot choveka.

Vzemete
za primer kojto i da e pazaren produkt. Da rechem - bezalkoholno pitie.
Ima hora, koito pecheliat ot tova miliardi dolari vsiaka godina ot pochti
100 godini nasam. Ima hora, koito sys syshtiia produkt, otdavna sa
falirali. Ima i takiva, koito tu pecheliat tu gubiat.

Tazi konstataciia e validna za vseki drug produkt, bez izkliuchenie.
Validna e i za tazi programa.

Opredeleno
ima uchastnici v programi za nadomna rabota, koito v niakoi momenti nadhvyrliat i 1000 lv mesechno. No
ima i takiva, koito si praviat zaiavka za uchastie - nie im prashtame vsichko
neobhodimo za nezabavno zapochvane, a te dazhe ne otvariat paketa,
zabraviat go na niakoia biblioteka, a na drugiia den zaminavat da berat
portakali v Gyrciia, iagodi v Chehiia i t.n.

Moite nabliudeniia pokazvat,
che preuspiavat horata, koito si postaviat iasna cel i tazi cel za tiah
e prioritet s po-goliama vazhnost ot drugi neshta.

Inache, nie na vsichki
uchastnici izprashtame edni i syshti instrukcii. Na vseki okazvame
sydejstvie spored poiskanoto. No kakto kazah, edni pecheliat ot nadomna rabota dobre, drugi
ne viarvat, treti berat iagodi ili portakali.

V zakliuchenie, moga da
kazha, che tazi programa e podhodiashta za seriozni hora, sys seriozni
namereniia. Togava neshta vyrviat byrzo, dobre i rezultatite sa dobri.

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 15 Апр 2009, 20:42

ИНФОРМИРАНОСТ:
Нашата политика е клиентите ни винаги да са подробно информирани за възможностите, които им предлагаме и се радваме, когато хиляди от тях се включват в програмите, подобряват материалното си благосъстояние и ни търсят отново.

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)


Последната промяна е направена от надомно на Сря 15 Апр 2009, 20:53; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 15 Апр 2009, 20:42

ПРОГРАМИ И РАЗРАБОТКИ:
В ежедневната си работа ние постоянно се натъкваме на все нови идеи и възможности за доходи, които проучваме внимателно за тяхната финансова, технологична, пазарна и юридическа пригодност, след което ги подготвяме под формата на детайлно разработени програми и ръководства от типа „стъпка по стъпка“. Постоянно ги проверяваме, актуализираме, развиваме, усъвършенстваме и допълваме.

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)


Последната промяна е направена от надомно на Сря 15 Апр 2009, 20:52; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 15 Апр 2009, 20:42

ДОСТЪПНО:
Правим редовни тестове и проверки, докато стигнем до заключението, че съответната програма, курс или разработка е златна мина за доходи и е по силите на най-обикновени хора (служители, учители, пенсионери, домакини, студенти, работещи, безработни, даже инвалиди...)! Т.е. всичко да е в максимално „смлян“ и достъпен вид.

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)


Последната промяна е направена от надомно на Сря 15 Апр 2009, 20:52; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 15 Апр 2009, 20:43

НАДОМНО:
Наш основен принцип е да залагаме в основата на нашите програми дадености, с които повечето хора у нас разполагат - собствено жилище, гараж, мазе, таван, двор, компютър, интернет, стари вестници, календари или рекламни каталози, отпадни конци, кожи и платове от шивашкото, а също отпадъци от дърводелското производства, празни стъклени бутилки, безплатни растителни материали от природата и т.н. и т.н.

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)


Последната промяна е направена от надомно на Сря 15 Апр 2009, 20:52; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 15 Апр 2009, 20:43

КАПИТАЛ:
Истината е, че ако не сте в състояние да започнете дадена дейност без капитал (както ние обикновено предлагаме), то сигурния начин да се провалите с гръм и трясък е да я започнете с кредит. Затова принципа при нас е: възможно най-малко разходи, самостоятелно, от собствения дом, без да напускате работа, с подръчни средства и материали (с каквито всяко семейство разполага), без да се обричате предварително с непогасими заеми, срещу които Ви вземат всичко. Или казано направо - „От нищо, нещо!“

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)


Последната промяна е направена от надомно на Сря 15 Апр 2009, 20:52; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 15 Апр 2009, 20:43

СТЪПКА ПО СТЪПКА:
Болшинството от нашите програми са подготвени така, че да Ви водят стъпка по стъпка към Ваше собствено, доходно, приятно и достъпно начинание, без да Ви боли глава какво и как да правите, а буквално да изпълнявате ясни указания.

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)


Последната промяна е направена от надомно на Сря 15 Апр 2009, 20:51; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 15 Апр 2009, 20:46

РАВЕН ДОСТЪП:
Нито една от нашите програми не изисква от Вас някакво специално образование или квалификация. Всички те са подготвени на достъпен и разбираем език, като често са придружени от прости и ясни схеми и указания. Винаги даваме равен достъп за всеки желаещ, без значение от пол, възраст, образование, убеждения.

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)


Последната промяна е направена от надомно на Сря 15 Апр 2009, 20:51; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 15 Апр 2009, 20:46

ПОДБОР:
Нашите разработки не се намират в свободна продажба, а се предоставят само по заявка чрез приложения Формуляр за поръчка. Всеки сам за себе си решава към какво да се насочи. Програмите са сериозни и ние оказваме пълно съдействие на кандидатите за правилен подбор. Всички участници и програми се регистрират и така избягваме незаконно разпространение или злоупотреби с авторските права. Още една защита на Вашите интереси!

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)


Последната промяна е направена от надомно на Сря 15 Апр 2009, 20:51; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 15 Апр 2009, 20:46

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ:
Нашата дейност е частна и не се спонсорира. Единствения начин да търсим, откриваме, проверяваме и подготвяме за Вас все нови, актуални и полезни предложения за надомни доходи, кариера и печалби, е като определяме такси за нашите услуги. Но включвайки се в нашите програми Вие не правите разход, а си осигурявате мощен източник на допълнителни доходи, който много често Ви носи 2, 5 или даже 10 кратна възвръщаемост за години напред.

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)


Последната промяна е направена от надомно на Сря 15 Апр 2009, 20:50; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 15 Апр 2009, 20:47

ОГРАНИЧЕНИЯ:
Често в нашите предложения има ограничения за броя на участниците, за да избегнем прекомерната конкуренция. Ние твърдо се придържаме към квотите, за да създадем условия и да запазим възможността за бърз и значителен растеж на участниците, ограничаван само от тяхната предприемчивост. Не пропускайте квотите!

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)


Последната промяна е направена от надомно на Сря 15 Апр 2009, 20:50; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 15 Апр 2009, 20:47

ПОДДРЪЖКА И СЪДЕЙСТВИЕ.
За всеки участник в програмите сме осигурили възможност за допълнителни БЕЗПЛАТНИ справки, указания и помощ. Така нашия 14-годишен опит застава зад Вас, подпомагайки Ви по пътя към успеха!

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)


Последната промяна е направена от надомно на Сря 15 Апр 2009, 20:50; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 15 Апр 2009, 20:47

ЗАКОННОСТ:
ТРАКИ „Женина“ ООД е регистрирано в Старозагорския съд по ф.д. № 1991/95, Булстат: 833171792. Но отчитайки все пак в какви времена живеем, държим да заявим, че нашите предложения нямат нищо общо с пирамидите, сектите, верижните писма и фирми фантоми. Това е 100% законна дейност, с която помагаме на хиляди хора, вече 14-та година. Затова и списъка с отзиви в наша полза расте непрекъснато - прочетете го!

За незабавно включване в Програма № 1362
се обадете веднага на GSM: 0888/42-82-40
(от 10 до 12 ч. и от 14 до 16,30 ч.)
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Съб 25 Апр 2009, 19:02

ivalina_en написа:
[b]kak se sklyu4va dogovora?

ОТГОВОР:
Заедно с инструкциите, указанията и материалите, които ще Ви изпратим, прилагаме и договора в 2 екземпляра. След като получите пратката, ще ги попълните и подпишете, като единия екземпляр ще запазите за себе си, а другия ще ни го изпратите за регистрация с писмо. Щом го получим и заверим, договора влиза в сила.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Съб 25 Апр 2009, 19:04

ivalina_en написа:
[b]za kakav period e dogovora?

ОТГОВОР:
За 1 година, с клауза че може автоматично да се продължава за още по 1 година.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Нед 26 Апр 2009, 03:52

ivo dic. написа:

Дата: Четвъртък, 2008, Декември 11 20:55:31 EET
Здравейте Г-н Ламбов,
пише ви един ваш "стар работник, казвам се Ивайло Дичев. Миналата година бях започнал да се занимавам с вашите надомни работи и по-конкретно с телефонен маркетинг. Работих около 2 месеца /нищо не е/, но бях доволен. Но в началото на Януари ме повикаха за чужбина и аз се полъгах да отида и така 10 месеца.
При вас бях под номер 65ххххх.
Но сега такова не такова, искам отново да започна да се занимавам с вашите надомни работи, тъй като ми допадат и то много, надявам се да се занимавате още, ако може да ми обясните как мога да започна отново, каква такса е необходимо да заплатя за каталози. Искам отново да се занимавам с телефонен маркетинг и със интернет най-вече.

Надявам се да успея да си варна старото "работно място" при вас,

Предварително ви благодаря
ivo dic.
Върнете се в началото Go down
Усмивка
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Пон 05 Окт 2009, 03:32

Здравейте,
искама да ми обясните след регистрация в "Женина", регистриран ли съм в НАП, плащам ли данъци и осигуровки? Ако да - кога и как става това?

ОТГОВОР:
По договор с нас може да осъществявате съвместната ни дейност. Няма начин това да се тълкува като регистрация в НАП. Но в инструкцията даваме ясни указания как да го направите за около половин час. Всеки в България е длъжен да плаща данъци и осигуровки. Тво атрябва да правите и Вие.
Върнете се в началото Go down
Усмивка
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Пон 05 Окт 2009, 18:26

Именно защото зная, че нещо като безплатен обяд няма, затова задавам всички тези въпроси. Аз съм държавен служител и нямам право на втори трудов договор дори и на граждански. Ако обаче лъсна в НОИ, НАП или другаде мога да загубя работата си, а имам нужда от допълнителен доход. Искам да съм на ясно ако се включа по някоя от програмите какво и на кого ще дължа като данъци и др. такси.

ОТГОВОР:
Правилният въпрос е с какво може да бъдете полезен за обществото? Защо хората трябва да Ви плащат? За какво? С какво може да облекчите живота им? Да ги улесните? Оттам ще дойдат и допълнителните доходи.
На този форум даваме стотици отговори на тези въпроси. Останалото е въпрос на избор.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Франчайзинг е форма на готов бизнес, под ключ за незабавно стартиране (Biznes izlojenie v Bulgaria za franchayzing).   Пет 11 Ное 2011, 02:04

Под франчайзинг разбираме такава организация на бизнеса, при която фирмата (франчайзер) предава на независим човек (който не е неин работник или служител) или друга фирма (франчайзи) правото да продава продукт или услуга под търговския знак на франчайзодателя.
Франчайзингът е форма на водене на бизнес, която в много отношения е удобна и за двете страни. Франчайзодателя получава възможност да разшири неимоверно много дейността си, без да влага допълнителни пари в това. Още за Франчайзинга като вид бизнес тук ...
-------------------------------------------------


Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Франчайзинг в България - бизнес изложение (Biznes izlojenie v Bulgaria za franchayzing).   Пет 02 Мар 2012, 22:20

На специална церемония ще бъдат връчени Наградите за Нови бизнес идеи, ап ще може да се запознаете с ключови фигури за бизнеса в България.

Според запорното съобщение, Фирма на Васил Божков запорира активите на БДЖ защото Холдинг "Български държавни железници" ЕАД дължи на "Трансимпекс" АД 7 464 892,23 лв. към 17 декември 2009 г. Натрупани са и лихви за 1 523 231,37 лв., а дължимите такси са в размер на над 232 хил. лв. Четете още новини от бизнеса в България тук >>>
Върнете се в началото Go down
vaniaiblago
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Нед 11 Мар 2012, 21:31

Относно работата с телефона, въпросът ми е: аз ли определям времето, през което да вдигам телефота- т.е. когато имам свободно време, отговарям на обажданията на конкретния телефон, а когато съм заета с друга важна работа, може да го изключа, нали така?

ОТГОВОР:
Да така е. Но пък от друга страна, така се губят потенциални клиенти. Но пък от трета страна, разговора е съвсем кратък - около 40 - 50 секунди. Все пак, преценете с какво време разполагате. Ако постоянно имате друг важен ангажимент, ще Ви бъде трудно да отговаряте и на телефонни запитвания.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: как точно ще правя пари ползвайки моя GSM   Пон 26 Мар 2012, 18:07

-------- Оригинално писмо --------
От: Roumen Ianev
Относно: Подробности за правенето на пари с мобилен телефон GSM
Изпратено на: Понеделник, 2012, Март 26 12:54:27 EEST

Здравейте,
Ако може да дадете някакви подробности как точно ще правя пари ползвайки моя GSM (мобилен
телефон) Първо трябва ли да имам достъп до Интернет ? Ако нямам достъп през 3G мрежа мога ли да ползвам достъп през WIFI ? Какво точно ще правя -- ще се обаждам ли на някой и т. н . ? Кога и как ще си получавам парите и т. н. ?

Отговор:

Ще Ви търсят хора по телефона (мобилен или стационарен) и ще Ви питат за нашите програми и предложения, свързани с получаването на надомни доходи. А Вие след това ще изпращате на хората, които проявяват сериозен интерес, наши готови печатни каталози, за да могат хората на спокойствие да се запознават с нашите оферти и да си избират готови ръководства за стартиране на различни дейности, осигуряващи им надомни доходи.

Таксите за каталозите ще идват директно при Вас и изцяло ще остават за Вас. В края на месеца Ви изпращаме и фиш за постъпилите при нас поръчки по разпространените от Вас каталози и върху тях, до 10-то число на следващия месец Ви изплащаме още от 22 до 40% и от самите поръчки на клиентите.

За да печелите по този начин е необходимо да имате телефон (мобилен или стационарен). Не е необходимо да разполагате с интернет.

Повече подробности прочетете тук:
https://easyengli6.blogspot.com/p/blog-page_98.html


Последната промяна е направена от надомно на Пон 15 Окт 2018, 21:30; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
lamb88-r
ГостПисанеЗаглавие: Примерен договор за франчайзинг - образец за попълване за таксиметров превоз   Сря 02 Окт 2013, 22:23

Ето тук един примерен договор за франчайзинг, който може да ползвате като образец за попълване при осъществяване на таксиметров превоз, според клаузите за които сте се споразумели във Вашия случай:

Договор за франчайзинг

Днес, .....20----- г. в гр. .................. се сключи настоящия франчайз-договор между:

Фирма  .................., със седалище   .................., съдебна регистрация ф.д. №  ..................г. по описа на  .................. Окръжен съд, БУЛСТАТ  .................. , представляван от  .................., с лична карта №   .................. изд. на  .................. 20  .................. г. от МВР .................., ЕГН:  .................., от една страна като фирма, предоставяща франчайз, наричана в този договор франчайзоиздател и

Лицето  .................., адрес: гр.  .................., ул. .................., л.к. №  .................. изд. на  ..................20...... г. от МВР  .................. ЕГН  .................., действащ като физическо лице, от друга страна като получател на франчайз, наричан в този договор франчайзополучател, при следните договорни условия:

I. ПРЕДМЕТ НА ДОГОВОРА

1. Фирма  .................. като франчайзодател, в качеството си на лицензиран превозвач с право да извършва таксиметров превоз на пътници, предоставя на  .................. като франчайзополучател, при извършване на таксиметровата му дейност: правото и задължението да използва търговското име и фирмените знаци на фирма  ...................
2. Лицето  .................. се задължава да прикрепи трайно, на видно място върху повърхността на своя автомобил фирмените обозначения и маркировки на франчайзоиздателя и да извършва таксиметрови превози, срещу което да заплаща уговорената по-долу в този договор франчайз-вноска.
3. Лицето  ................. при извършване на таксиметров превоз на пътници ще управлява своя личен автомобил марка ..........., рег. № ....., рама № ........, цвят жълт. Фискалния касов апарат, монтиран в лекия автомобил е собственост на Лицето  ..................
4. Франчайзополучателят Лицето  ................. се съгласява и възлага на франчайзоиздателя  да го представлява в качеството му на лицензиран превозвач пред компетентните органи и навсякъде, където стане необходимо.
5. За целите на този договор данъчно задължено лице пред компетентните органи, включително при заплащане на патентния данък е Франчайзополучателят Лицето  ..................

II. ЦЕНА НА ДОГОВОРА

1. Франчайзната вноска е ......... лева месечно, която е дължима без оглед на обстоятелството в какъв обем се ползва франчайза.
2. Вноската се заплаща от франчайзополучателя между 1-во и 5-то число на текущия месец в счетоводството на франчайзоиздателя.
3. При закъснение се дължи дневна неустойка в размер на 10 % от дължимата вноска.

III. СРОК НА ДОГОВОРА

1. Настоящият договор се сключва за срок от 1 /една/ година, считано от датата на подписването му.
2. След изтичането на уговорения срок договорът се прекратява автоматично и франчайзополучателят следва незабавно да преустанови ползването на търговското име и да заличи фирмените знаци на фирма ...........
3. Срокът на договора може да бъде продължен по взаимно съгласие на страните, изразено писмено или под формата на анекс към настоящия, или чрез подписване на нов франчайз-договор.

IV. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ФРАНЧАЙЗОПОЛУЧАТЕЛЯ

1. При изпълнение на настоящия договор Лицето  ................. се задължава да извършва таксиметровата си дейност добросъвестно и при спазване разпоредбите на Правилника за реда и работа на франчайзоиздателя, съобразно тарифи, определени от франчайзоиздателя, съобразно неговите конкретни указания, както и съобразно нормативните актове: Наредба № 34/06.12.1999г. за таксиметров превоз на пътници, Закон за движение по пътищата. Правилник за приложението му и др.
2. Лицето  ................. се задължава да не прикрепва върху вътрешната и външната повърхност на автомобила си фирмени обозначения, маркировки, изображения и надписи на търговски марки на други превозвачи, с изключение на необходимите му за извършване на таксиметрова дейност, съобразно Наредба №34/06.12.1999г. за таксиметров превоз на пътници.
3. Лицето  ................. е длъжен да заплаща уговорената по -горе франчайзна вноска (включително неустойка при забавата й) по начина, размера и в срока, подробно указани в т.П на този договор.
4. Лицето  ................. е длъжен да поема всички текущи разходи и разноски по поддръжката и оборудването на собствения си лек автомобил, с който извършва таксиметров превоз на пътници.
5. По силата на този договор Лицето  ................. няма право при осъществяването на таксиметровата си дейност да използва под каквато и да била форма или под какъвто и да било начин, услугите на друг франчайзоиздател.
6. Лицето  ................. няма право да извършва таксиметров превоз на тарифи различни от определените от франчайзоиздателя. Всяка промяна на тарифите за таксиметров превоз се указва от франчайзоиздателя, като се внасят необходимите промени във фискалния апарат, монтиран в автомобила и подменят стикерите с информация за цените на превоза.
7. Лицето  ................. е длъжен да не разпространява станалите му известни факти, обстоятелства и търговски тайни на франчайзоиздателя, да не извършва правни и фактически действия в рамките на този договор и изобщо насочени срещу стопанските интереси на франчайзоиздателя, неговото добро търговско име и постоянните му търговски партньори и клиенти.
8. Лицето  ................. е длъжен ежемесечно да предоставя документи за получени приходи и направени разходи съгласно закона за счетоводство, необходими за оформяне на месечната документация на фирмата - франчайзодател.
9. Лицето  ................. е длъжен да носи отговорност пред данъчния орган за неспазване на нормативните актове, действащи в страната.
10.След изтичане на срока на настоящия договор , ако същият не бъде подновен, или при прекратяване превозната дейност на Лицето  ................., последният е длъжен НЕЗАБАВНО да свали от повърхността на автомобила си търговското име и фирмените знаци на франчайзодателя.

V.ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ФРАНЧАЙЗОДАТЕЛЯ

1 .С подписването на настоящия договор франчазодателят предоставя на Лицето  ................. франчайз като съвкупност от права на индустриална и интелектуална собственост във връзка с използването на търговското име и фирмените знаци на фирмата на франчайзодателя фирма .......
2.Франчазодателят има право да получи уговорената в точка II от този договор цена.
3.Франчайзодателят се задължава своевременно да уведомява Лицето  ................. за настъпилите промени в тарифите за таксиметровия превоз.
4.Франчайзодателят е длъжен своевременно да снабдява Лицето  ................. с фирмените си обозначения и маркировки и стикерите с информация за цените на превоза.
5-Франчайзодателят има право да извършва контрол по всяко време и навсякъде, където сметне за необходимо за изпълнение на поетите от франчайзополучателя Лицето  ................. задължения.

VI.САНКЦИИ И НЕУСТОЙКИ

1.При неизпълнение на договорни или законови задължения от страна на франчайзополучателя, франчайзодателят има право да прекрати едностранно настоящия договор с едномесечно предизвестие.
2.При настъпване на застрахователно събитие, при което бъде увредено или унищожено имущество на франчайзополучателят, причинените вреди, доколкото те не бъдат покрити от стойността на застраховката, са за сметка на същия.

VII.ПРЕХОДНИ И ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ

1 .Доколкото предмета на настоящия договор е свързан с извършването на дейност, за извършването на която е необходимо получаване на съответни разрешения/лиценз/ и това се явява необходими за изпълнение на този договор, отнемането на разрешителните/лиценза/ на една от страните, подписали този договор е достатъчно основание за прекратяване на договора, считано от датата на отнемане на разрешителното/лиценза/.
2.Никоя от страните не носи отговорност за действията на другата при осъществяването на дейността таксиметров превоз на пътници, извън правата и задълженията, подробно описани в този договор.
3.Страните по този договор се споразумяха да уреждат всички спорове и разногласия по пътя на преговорите, а когато се окаже, ч е постигане на съгласие е невъзможно - съобразно законодателството на Република България.Компетентен съд е ......... Районен, съответно Окръжен съд.
4.Настоящият договор се подписа в три еднообразни екземпляра - по един за всяка една от страните и един за компетентните органи, осъществяващи контрол.

Подпис на страните по договора:

................................... ......................................

Разбира се това е примерен и общ вариант за договор за франчайзинг, до голяма степен съобразен с клаузите, които се прилагат при отдаването на право за осъществяване на таксиметров превоз. Може да го ползвате като образец за попълване, но внимавайте и за допълнителни клаузи, които може да наложи конкретната ситуация или интереси при Вас. Примера може да се ползва като шаблон или подложка и за създаване да франчайзингов договор за друг вид дейности, при съобразяване с тяхната специфика.

-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
lamber78
ГостПисанеЗаглавие: Какво е франчайзинг?   Пон 07 Окт 2013, 21:54

Франчайзинг е договор, който се сключва между притежател на правата за производство и търговия с услуга или стока от една страна и от лице, което е готово да разпространява дадената стока или услуга, като използва търговската марка и фирмената технология за работа, които водят до точно определен пазарен резултат.

По този начин, страната закупуваща франчайзин, получава готово за работа предприятие - търговска марка, стока и технология за работа + нужното обзавеждане и оборудване, заедно с поддръжка от страна на франчайзингодателя, като срещу това заплаща определена начална и последваща периодична (месечна или годишна) франчайзингова такса.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
ои-lamb9
ГостПисанеЗаглавие: Поддръжка от опитен франчайзингодател   Пон 14 Окт 2013, 16:46

Когато работите по договор за франчайзинг, едно оот основните предимства е, че работите по готова и проверена технология и винаги може да разчитате на техническа помощ и съдействие от страна на своя по-голям „брат“ - фирмата франчайзингодател. Тя не по-малко от Вас е заинтерисована от успеха Ви и затова винаги ще е готова да Ви помогне.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
frlamb-s
ГостПисанеЗаглавие: Рекламна поддръжка от франчайзигодателя   Пет 18 Окт 2013, 14:42

Когато закупувате франчайзинг, едно от допълнителите предимства е, че получавате рекламна поддръжка от страна на франчайзигодателя - той освен изградено име в своя бизнес, постоянно рекламира и това привлича клиенти за Вашия обект. По този начин, работа по схемата на франчайзинг, минимизира разходите за маркетинг (освен че получавате готов модел на бизнес), което образно казано означава, че получавате армия лоялни клиенти, които знаят за какво става и от Вас се иская само да се придържате към установения вече стандарт на обслужване.
Также франчайзи получает рекламную поддержку франчайзора в различных формах. Работа по схеме франчайзинга дает возможность минимизировать затраты на маркетинг, получая при этом армию лояльных клиентов. Ако търсите български мини франчайз по джоба ви, търсете на този форум "ръководство 1362" и от утре стартирате.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
foreks2
ПисанеЗаглавие: Плюсовете от ползване на франчайзинг са очевидни   Вто 22 Окт 2013, 13:52

Някои преимущества и плюсове за купувача на франчайзинг са очевидни и произлизат от самото определение за бизнеса, но други не са толкова явни. Всички бонуси, които носи в себе си един франчайзинг, трябва да се имат предвид при избор на бизнес и преди всичко готовата схема за действие, съществуващата и утвърдена търговска марка, рекламната поддръжка и постоянното експертно съдействие в текущата дейност.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
fra.la87
ГостПисанеЗаглавие: Определение   Съб 26 Окт 2013, 04:05

Франчайзинг е системата и начина за организация и развитие на бизнес, при което една фирма (франчайзингодател) предава на друга независима фирма или индивидуален предприемач (ЕТ) - франчайзингополучател, правото да води бизнес, използвайки марката и готова технология за работа, за един и същи продукт, по един и същи начин.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Ro.Fra89
ГостПисанеЗаглавие: Роялти   Сря 30 Окт 2013, 13:43

Роялти е редовно, най-често месечно плащане към франчайзингодателя, за правото да се ползва неговата технология на работа и име. В случаите на ресторанти или кафенета, той обикновено се движи в границите на 2 - 7% от оборота на заведението.

Доколкото собственика на франчайзинг за ресторант сам не продава стоки, то неговия основен доход е от роялти. Именно поради това франчайзингодателя ще бъде заинтерисован още от самото начало на сътрудничеството си с Вас, Вие да изкарвате колкото е възможно повече. Звучи логично, нали?
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Fr.Dim82
ГостПисанеЗаглавие: Достъпност до иновации и нови технологии за работа   Вто 05 Ное 2013, 13:16

Всички най-нови технологични и организационни решетия и разработки на франчайзингодателя са на разположение на франчайзингополучателя, без той да е влагал средства, труд и време за тяхното проучване, разработване и внедряване. По този начин, действайки самостоятелно, Вие винаги оставате в течение на събитията на последните иновации и технологии в своя бранш.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Fratev_7
ГостПисанеЗаглавие: Минифранчайзинг   Пон 11 Ное 2013, 13:03

Използване на известна и завоювала лоялността на потребителите марка е една от характерните и типични особености на и ползи от закупуването на франчайзинг. Всъщност, по този начин закупувате име, имидж ш рипутация на фирмата - майка, франчайзингодателя.

По този начин, Вие не започвате нов бизнес на гола поляна, а просто откривате ново предприятие на на отдавна съществуваща и утвърдила се мрежа. Възползвайте се от български минифранчайзинг с помощта на ръководство 1362 - тук
http://nadomno.bulgarianforum.net/t181-topic
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Karolina
ГостПисанеЗаглавие: Дали предлагаме по телефона някакви бързо оборотни стоки?   Вто 12 Ное 2013, 14:11

Здравейте! Въпрос: Дали предлагаме по телефона някакви бързо оборотни стоки или пък са някакви дейности на ваши представители. Благодаря предварително!
Подател: Каролина Бххххх
До: krasi filcheva
Относно: Re:бизнес с телефон, адресници, регионален представител
Дата: Понеделник, 2010, Октомври 18 18:33:03 EEST

Нито едното, нито другото - както вече уточних - става дума за нашите консултантстки програми за надомни доходи, облас която представлява значителен интерес за по-предприемчивите и амбициозни хора, особено по време на криза. С една час от тези програми и Вие се запознавайки, четейки съдържателната информация, която Ви е изпратила нашата представителка.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Kocev_Ma.3245
ГостПисанеЗаглавие: Търговска концесия   Съб 16 Ное 2013, 13:32

Търговска концесия е по-български звучащото понятие франчайзинг, като така става и малко по-явен смисъла на отдаване за ползване на готово търговско ноу-хау, заедно с търговската марка, под която е градено. Договорът за търговска концесия е доста солиден документ, на който може да се направи и нотариална заверка.

Създаването на нов франчайзинг е доста сериозен вид бизнес, с влагането на пари „на сигурно“ и проверено вложение, което е проработвало не един или два пъти, при различни условия и е давало резултати. Това го прави търсен вариан за бизнес, за онези предприемачи, които могат да си го позволят и са готови точно да се съобразяват с установения начин на работа.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Tenka_Ste.4567
ГостПисанеЗаглавие: Какво трябва да се предлага при работа с телефон?   Пон 18 Ное 2013, 13:32

Здравейте! Въпрос: Какво трябва да се предлага при работа с телефон? Благодаря предварително!
Подател: Каролина Бххххх
До: krasi filcheva
Относно: Re:бизнес с телефон, адресници, регионален представител
Дата: Понеделник, 2010, Октомври 18 18:33:03 EEST

Вашата работа не е да предлагате, понеже е невъзможно да Ви обучим за хилядите оферти, които имаме. Но затова пък ние сме подготвили много детайлни оферти. Вашата задача е като получите заявка за по-подробна информация, да изпращете тези информационни оферти. Веднъж изпратени, те започват да работят за Вас и вместо Вас. А когато клиента има допълнителни въпроси, той повече не занимава Вас, а звъни на нашите телефони и ние му даваме допълнителните разяснения.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Fani_Topal.57
ГостПисанеЗаглавие: Сътрудничество чрез франчайзинг   Пон 25 Ное 2013, 14:03

Франчайзинг е начинът на сътрудничество, при който едната страна (франчайзингодателя) предлага на другата страна (франчайзингополучателя) правото да осъществява определен вид бизнес със съпътстващата го технология за работа, фирмен знак и наименование и съответстващия на всичко това бизнес модел за функциониране на целия франчайзинг.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
FAni_Kole.5467
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Вто 03 Дек 2013, 15:17

Франчайз е ссъщото като франчайзинг, просто друго наименование на същото. Например, казват, че ще закупят франчайз или че ще открият бизнес по франчайзинг. В някои случаи, терминът „франчайз“ се използва в застраховането със значение на сумата, която няма да бъде изплащана при настъпване на застрахователното събитие, ако увредата не надхвърля определена стойност. Но основно става дума за развитието на франчайзингови отношения на съвместен бизнес по готова схема на работа, технология и търговска марка.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
1362IЭьвсал678
ГостПисанеЗаглавие: Актуална ли е оферта 75736-1362 за телефонен маркетинг?   Сря 04 Дек 2013, 03:29

-------- Оригинално писмо --------
zdr., interesuvame dali e validna o6te obqvata № 75736 - 1362 pod tozi nomer za telefonen marketing s GSM ili telefon?
BLAGODARQ PREDVARITELNO
От: Veselin Gххххххх
Относно: null
Изпратено на: Вторник, 2013, Декември 3 17:24:07 EET

Отговор:
Посочената от Вас оферта не се поддържа от 4 години. Затова Ви насочвам към актуалната в момента оферта:

Ръководство 1362 - Готов бизнес под ключ - доходи само с един телефон в
Редица обсъждания, въпроси и отговори по същата оферта - 1362, може да прочетете и на този адрес:
http://nadomno.bulgarianforum.net/t181-topic
Върнете се в началото Go down
Popovich_Stan.5kfi
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 11 Дек 2013, 13:47

В замяна на еднократното заплащане за франчайзинг и ежемесечните франчайзингови такси (роялти), получателят на франчайзинга получава достатъчно известна търговска марка, проверен от времето метод за водене на бизнес и цял пакет с технологиите за работа, придружен с необходимото ноу-хау и постоянна поддръжка и съдействие.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Fasrol_Tasb.8h
ГостПисанеЗаглавие: Мини надомен бизнес с телефон   Чет 19 Дек 2013, 14:24

Здравейте! Благодаря за бързия и адекватен отговор ! Искам да попитам един уточняващ въпрос относно бизнес телефона , който предлагате. Въпроса ми е следния: Аз сама ли трябва да набирам клиентите си или те по обяви ме намират. Благодаря предварително!
Подател: Каролина Бххххх
До: krasi filcheva
Относно: Re:бизнес с телефон, адресници, регионален представител
Дата: Понеделник, 2010, Октомври 18 18:33:03 EEST

Вашата задача ще бъде не "да набирате клиенти", а да разгласявате чрез обяви във вестниците и интернет нашата дейност. Всъщност, Вие пращате запитване по подобна обява. За целта имаме подробни инструкции - вестници, адреси, телефони, сайтове, списък с подходящи обяви и т.н.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Nedka_Pas.9fhev
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Чет 19 Дек 2013, 19:17

Безусловно, при бизнес франчайзинга има и определени недостатъци, които следва да се отнесат към спецификата и особеностите на дейността. Затова преди да закупите франчайзинг, внимателно се запознайте с конкретните предимства и недостатъци на отправеното Ви предложение. Ако се налага, проучете и няколко различни предложения.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Karolina_B.856
ГостПисанеЗаглавие: Какви са продуктите, които се разпространяват чрез телефон?   Пон 06 Яну 2014, 13:21

Здравейте! Въпрос: какви са горе -доло продуктите, които се разпространяват чрез телефон? Благодаря предварително!
Подател: Каролина Бххххх
До: krasi filcheva
Относно: Re:бизнес с телефон, адресници, регионален представител
Дата: Понеделник, 2010, Октомври 18 18:33:03 EEST

Става дума за нашите ръководства за надомни доходи. Информация за една част от тях сте получили и Вие. А ние разполагаме още със стотици други. Върху това работим от 15 години насам.
-----------------
© 2010 - 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Obretenov_Tan.euirt7
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Пет 10 Яну 2014, 00:54

Известният производител на спортни облакла Columbia sportswear company днес изцяло преминава на продажби по франчайзинг. Усмовията за използване не са твърде тежки, като главното е наличие на търговска площ от не по-малко 100 кв.м. в самостоятелно помещение на проходима търговска улица или в търговски център + стартово закупуване на стоки за минимум 80 хиляди долара.
Върнете се в началото Go down
Iliya At.
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Съб 11 Яну 2014, 19:26

Iliya At., За: Включване по програми, Понеделник, 2008, Юни 16, 19:28:59 EEST
Здравейте! Благодаря за подробната информация, която ми изпратихте в отговор на въпросът ми към Вас! В интерес на истината, аз никога не съм и предполагал, че е възможно да съществува организация с подобна дейност, като Вашата.

Но винаги съм знаел, че ако човек е упорит и настойчив може да живее добре навсякъде, независимо от Социалната Политика на държавата. Относно нашата страна, не бих казал, че е зле от социална гледна точка. Сигурен съм, че в България има предостатъчно финансови стредства.

Но също така съм сигурен, че не всеки в страната ни знае, че всъщност притежава пълните права върху тях и трябва само да отиде и да си ги вземе. Не искам да се отплесвам в задълбочени размисли, но мисля, че хората в България трябва да са по-отговорни, а не да обвиняват други (държава, политици) за това, че са зле. Защото Ние никога няма да станем по-добре, ако продължаваме да се залъгваме, че някой друг ще ни оправи.

Затова съм благодарен, че има такава организация като Вашата, която да помага на хората! И те трябва да са полудели, ако продължават да мрънкат и да твърдят, че няма живот в България. И в това се уверих за пореден път, когато започнах да чета Вашите разработки.
Вначалото не бях сигурен за истинността на думите, които четях, но в последствие на времето се убедих, че Вие сте сериозна компания с големи отговорности! Затова бих искал да поръчам и Програма № 1362. Благодаря! Илия Х. Ат., гр. Пловдив
----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Надомна работа по договор за мини франчайзинг, от утре.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Създайте безплатен блог