Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Сборник 0036 - 50 идеи за бизнес - да печелите пари надомно

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
надомно


ПисанеЗаглавие: Сборник 0036 - 50 идеи за бизнес - да печелите пари надомно   Нед 23 Мар 2008, 16:47

Фантастичните възможности на домашния семеен бизнес за решаване на  проблеми с доходите. Сборник 0036 съдържа 50 идеи за бизнес да печелите пари надомно от собствен бизнес, които сега вече са на разположение и пред Вас, само срещу!

Това е бизнеса на 21-ви век. В САЩ, още преди десетилетие, в надомния бизнес са работят 24 млн. души, които са създавали доход за 383 млрд. $$ и са откривали всеки ден по 1800 нови работни места!
Проточилите се реформи у нас, структурните промени, постоянните съкращения, преобразувания, "оптимизации" и преобладаващата бедност, с които навлизаме в 21-ви век, са на път да превърнат и нас в страна на надомния бизнес.

Но нека да Ви попитам:

1. Осъзнавате ли, че държавата вече изцяло се е оттеглила от бизнеса?
2. Разбирате ли, че у нас никой вече не се чувства длъжен да Ви осигурява работа?
3. Смятате ли, че някой ще Ви наеме и ще Ви плаща заради диплома или  образование?
4. Осъзнавате ли, че всеки би купувал нещо от Вас, само ако му предлагате конкретен, качествен и оригинален продукт или услуга?
5. Мислите ли, че тези, които вече имат семеен бизнес, с нещо са по-добри от Вас (освен с куража си)?

Ако отговора на тези въпроси е "да",
ако думите финансова и индивидуална свобода означават нещо за Вас,
ако все още се чувствате неориентирани,
ако знаете от къде трябва да започнете,
тази разработка е точно за Вас,

Попадение в десятката.

Целта на този уникален за България сборник, плод на дългогодишния ни консултантски опит, многобройни проучвания и сериозен пазарен анализ, е да гарантираме успеха Ви като предприемач в надомния или семеен бизнес.

Доверете се на опита ни.  Няма друга работа или бизнес, които да предлагат такива шансове за придобиване на финансова независимост, допълнителни доходи и свобода, каквито дава домашния бизнес. 88% от хората, които са се насочили към надомен бизнес, повече никога не са се връщали на държавна работа.

Основните критерии на направената от нашия екип селекция са следните:

1. Изискване за минимален стартов капитал или почти никакъв такъв;
2. Покриване на специфични пазарни ниши с гарантиран пазар;
3. Подбор на дейности, подходящи едновременно за малки градчета, селски райони и големи градове;
4. Изисквания за минимален и даже никакъв предишен опит в дейността.
5. Възможност да се използват даденостите на собствения дом и неща, с които разполагате - компютър, гараж, инструменти, образование, специфични интереси ...
6. Възможност да се възползвате от Ваши умения по подходящ пазарен начин.

Този сборник е точно за Вас - търсещите. Повече не се чудете. Той ще Ви даде дълго очакваната ОТПРАВНА ТОЧКА - 50 идеи да печелите реални пари от къщи.

За допълнителни справки: 0888/428-240 или 042/639-239,
Цена на сборник 0036: 48,60 лв
Поръчайте си го оттук: http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Над 50 възможности и идеи за бизнес от къщи само срещу 97 стотинки за идея (колкото едно кафе без кола).


Последната промяна е направена от надомно на Чет 05 Сеп 2013, 22:47; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Ивайл895
ГостПисанеЗаглавие: Идеи за работа   Чет 05 Сеп 2013, 16:24

Основно в две направления могат да се посочет идеи за работа - по трудов договор и надомна работа, като самонаето лице - без работодател. В първия случай идеите са съвсем конкретните обяви за работа (вижте тук - http://nadomno.bulgarianforum.net/c2-category), публикувани от реални работодатели в Бюрата по труда, в специализирани рубрики за търсене на работа във вестници или сайтове из интернет. Тук идеята е в максимална степен да се придържате към обявените изисквания на работодателя и да се възползвате от указанията по подготвяне на документи за кандидатстване на този адрес - http://nadomno.bulgarianforum.net/f166-forum

Съвсем по друг начин стои въпроса с идеи за надомна работа, защото тук нещата изцяло зависят от кандидата и първото, с което той трябва да се съобрази, за собствените му способности, опит, образование и квалификация, за да може да търси реални за своята подготовка идеи за работа. Останалото е въпрос на време, което да отделите с обстойно запознаване с многобройните оферти за постъпкови ръководства за различни видове надомна работа - на този адрес - http://nadomno.bulgarianforum.net/h3-page
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
надомно


ПисанеЗаглавие: Идеи за пари   Чет 05 Сеп 2013, 22:49

Какви идеи за пари имате, при положение, че разполагате само с 5 лв за инвестиране? Ето някои интересни отговори: Ще си купя билет от лотарията или фиш от тотото и ще се надявам на късмета си да спечеля голямата печалба. Ще си купя едно хубаво кафе и за 2 - 3 часа ще потъна в размисъл за достъпните източници за доход, които мога да си осигуря.

Ще си направя сайт за пуловерите, които мога да плета и ще дам 5-те лева за реклама в AdSense - рекламната програма на Гугъл, за да си осигуря купувачи за зимата, понеже прогнозите сочат застудяване.

Разбира се, всеки би могъл да измисли подобни идеи за пари, а в някои американски университети наистина идва момент, в който раздават на студентите по 5 долара и им поставят задача за 1 седмица да съставят конкретен план за инвестирането им, така че да си осигурят реална възвръщаемост в пари.

Ето един реалистичен план. Идете с тези 5 лв на пазара и си подберете от възможно най добрите ябълки на възможно най-ниска цена. Да допуснем, ч в разгара на есенния сезон, когато годината е добра и реколтата изобилства от сортове и доставчици, се стига до един момент, в който за 5 лв ще можете да си купите 5 кг. хубави ябълки от средна големина.

При 6 ябълки на килограм, това прави 30 хубави ябълки. Измийте добре ябълките и ги подрете върху декоративни книжни подложки, каквито използват за подреждане в щайга на по-луксозни сортове плодове. Превърнете една плитка пластмасова щайга в привлекателен и хигиеничен поднос и подредете една част от ябълките върху него. Направете приспособление, с което да окачате поноса на врата си, така че той да остава в хоризонтално положение пред гърдите Ви.

И се разходете из центъра на града във времето за обедна почивка от 11.00 - 11.30 до към 14.00 - 14.30 часа и викайте силно - „Вкусни ябълки само за 1 лв“ или нещо подобно. В един средно голям град няма да е никак чудно, ако в рамките на 2 - 3 часа успеете да продадете на прегладнели бизнесмени, чиновници и офис сътрудници всичките си 30 ябълки. Ако не успеете, направете подобрения в маркетинга и със сигурност ще успеете да продадете даже двойно повече ябълки.

Това означава, че срещу 5 лв инвестиция и малко дребни консумативи (салфетки ...) за 2 -3 часа може да изкарате 25 лв. Ако организирате времето и работата си така, че всеки работен ден да си осигурявате по 2 - 3 обедни часа за бизнес (така че в останалото време да си гледате постоянната работа), това означава, че за 1 седмица ще изкарате 125 лв чиста печалба, за един месец - около 500 лева допълнителни пари (което си е почти една минимална работна заплата), а за цяла година упоритост и настойчивост, може да си осигурите 6000 лв чист начален капитал, с който следващата година да обмислите други идеи за пари, с по-голяма възвръщаемост. Успехът е на страната на упоритите, настойчивите и предприемчивите.
Върнете се в началото Go down
lamb908r
ГостПисанеЗаглавие: Една добра идея за домашен бизнес е да правите набор на текст   Чет 26 Сеп 2013, 22:09

Днес много хора разполагат с домашен компютър, от който с малко повече предприемчивост могат да направят и домашен бизнес, при това за нещо толкова травиално и търсено, като набор на текст (http://nadomnarabota.blogspot.com/2012/08/0277-nabor-na-tekst-nadomna-rabota.html)- за дипломни и курсови работи, автобиографии, стихосбирки, оформяне на документи, договори и т.н и т.н.

Набор на текстове на компютър е една от идеите за домашен бизнес, която беше популярна и преди 10 годи, а ще остане популярна и поне за следващите 10 години. Така че, обмислете я внимателно, защо е нужен сериозен подход, за да стигнете до сериозни и редовни доходи, от редовни и доволни клиенти. Разбира се това не може да стане за ден или седмица, но все някога трябва да се започне.

Още повече, че за реализацията на тази бизнес идея не се изискват почти никакви вложения в пари, особено ако вече разполагате с компютър и принтер, добавете към тях един пакет бяла копирна хартия за 5 - 6 лв и сте в пълна готовност. Остава само да обърнете повече внимание на маркетинга.

Решете какви точно услуги ще правите, какви текстове ще набирате на домашния си компютър (гладък текст, с формули, с картинки, с таблици и т.н.). Огледайте се за конкурентните оферти, за да се ориентирате за ценорасписите и изгответе свой такъв и пускайте обявите. Останалото е въпрос на опит и организация. Това е една от най-лесните идеи за домашен бизнес по набор на текст (вижте подробности и тук - http://nadomno.bulgarianforum.net/t3090-topic), която в последствие може да доразвиете.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
lamb2jj4
ГостПисанеЗаглавие: Метализация на различни повърхности като идея за бизнес   Пет 27 Сеп 2013, 13:59

Едва ли някой ще спори, че блестящите с металически цвят предмети винаги се хвърлят на очи и изглеждат доста ефективно. Е, това не е ли идея за бизнес с метализация на различни повърхности. Всеки знае, че да се правят различни предмети от метал е доста скъпо, но няма нищо по-лесно от това, да ги метализирате.

Погледнете в един магазин за подаръци и сувенири и със сигурност погледа Ви ще бъде привлечен от редица статуетки, поставки, принадлежности блестящи в различни металически оттенъци. Влизайки в офис, не е изключено погледа Ви отново да бъде привлечен от подобни предмети и аксесоари с метален блясък - сребрист, златист ...

Това вече трябва да е достатъчно основание за Вас, да обмислите идея за бизнес по метализиране на различни повърхности и предмети. Разбира се, добре е за начало да направите проучване за най-популярните изделия, които има смисъл да метализирате. След това се запознайте с различините технологии за нанасяне на метални покрития и си подберете онези от тях, които ще са Ви най-достъпни. След това обърнете внимание на маркетинга и много скоро ще сте на пазара със сувенири.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
lambd987
ГостПисанеЗаглавие: Метализация на различни повърхности като идея за бизнес   Пон 07 Окт 2013, 13:17

Едва ли някой ще спори, че блестящите с металически цвят предмети винаги се хвърлят на очи и изглеждат доста ефективно. Е, това не е ли идея за бизнес с метализация на различни повърхности. Всеки знае, че да се правят различни предмети от метал е доста скъпо, но няма нищо по-лесно от това, да ги метализирате.

Погледнете в един магазин за подаръци и сувенири и със сигурност погледа Ви ще бъде привлечен от редица статуетки, поставки, принадлежности блестящи в различни металически оттенъци. Влизайки в офис, не е изключено погледа Ви отново да бъде привлечен от подобни предмети и аксесоари с метален блясък - сребрист, златист ...

Това вече трябва да е достатъчно основание за Вас, да обмислите идея за бизнес по метализиране на различни повърхности и предмети. Разбира се, добре е за начало да направите проучване за най-популярните изделия, които има смисъл да метализирате. След това се запознайте с различините технологии за нанасяне на метални покрития и си подберете онези от тях, които ще са Ви най-достъпни. След това обърнете внимание на маркетинга и много скоро ще сте на пазара със сувенири.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
id5lamb6
ГостПисанеЗаглавие: Идея за бизнес с компютъреннабор на текстове   Сря 16 Окт 2013, 14:02

Има доста идеи за бизнес, които не изискват почти никакви пари, за да се стартират и една от тях е оказването на надомни услуги по компютърен набор на текст. Има хора, които си мислят, че това вече не е актуално, но те грешат, бъркайки компютърния набор с машинопис на пишеща машина (последните са извън употртакова от 15 - 20 години).

Но днес няма по-обилна и постоянна работа от компютърния набор на всевъзможни текстове за печатни издателства, рекламни агенции, и милиони сайтове в интернет и то само тези, които са на български език, да не говорим сега за останалите.

Разбира се, от това нищо няма да се получи, ако сте от категорията на хората, които щом им кажеш нещо, те веднага започват (доста компетентно) да обясняват защо не може да стане и така пропускат милиони шансове в течение на целия си живот.

Независимо, че компютър има вече в почти всеки дом, все още статистиките на Европейския съюз (на тях можем да се доверим) показват, че 50% от българите никога не са работили с компютър. Е, не са ли това потенциални клиенти за набор на писма, завещания, договори, молби, автобиографии, визитки, некролози, честитки и т.н. Така че, извършването на надомни услуги по компютърен набор на текстове си остава актуален малък и даже семеен бизнес и вероятно още дълго ще е така.
Четете по темата още тук:
http://nadomno.bulgarianforum.net/t37-topic
и тук:
http://nadomno.bulgarianforum.net/t3090-topic
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
х8ш3вьпф
ГостПисанеЗаглавие: Идея зя надомен бизнес с компютър за набор на текст   Нед 20 Окт 2013, 13:24

За да реализирате идеята за надомен бизнес с набор на текст, ще Ви трябва собствен домашен компютър, умение да боравите добре с клавиатурата и един малък бюджет за първоначална реклама и разгласа на услугите си.

Необходимо е да се популяризирате, иначе клиентите няма да знаят за Вас, нито за услугите Ви, нито как да се въмползват от тях.

Ако всичко това е налично, то може да започвате с реализацията на тази идея за надомен бизнес по набор на текст със своя ковпютър в къщи.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

Zlatotyrsach


ПисанеЗаглавие: Re: Сборник 0036 - 50 идеи за бизнес - да печелите пари надомно   Чет 24 Окт 2013, 11:28

Често като клиенти за набор на текстове се появяват студенти, за които ученето е само повод да общуват с приятели и да си организират весели купони. Те предпочитат цялата своя работа, в т.ч. и набора на текстове за курсови работи, протоколи и др. да възлагат за изпълнение на някой друг.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Id_Eld23
ГостПисанеЗаглавие: Re: Сборник 0036 - 50 идеи за бизнес - да печелите пари надомно   Пон 28 Окт 2013, 19:02

Има и друга категория клиенти по набор на текст - порядъчни хора, които не успяват на изпълнят на време някаква работа, като най-честата причина е, че или не умеят да боравят достатъчно бързо с клавиатурата или не разполагат с достатъчно време, за да си направят сами набора.
Върнете се в началото Go down
St.Tax89
ГостПисанеЗаглавие: Стоп - такси като надомен диспечър.   Пет 01 Ное 2013, 15:05

Ако разполагате с телефон, това е всичко, от което се нуждаете, за да откриете служба, която ще картотекира, собствениците на собствени автомобили, на които често им се налага да пътуват извън града, на по-далечни разстояния. Остава само да намерите пътници за съответните маршрути и да ги комбинирате (това е диспечерската работа).

Естествено всеки пътник ще си заплаща пътуването, а вие ще получавате процент от таксата. И шофьорите и пътниците ще намерите като публикувате обяви в местните вестници или ако раздадете масово евтини работни листовки (последните си поръчайте при нас, на изключителни цени).
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Zako.Tr8
ГостПисанеЗаглавие: Запознанства.   Пет 08 Ное 2013, 12:56

Заемете се с тази възможност в свободното Ви време. Не ви трябва нищо повече, освен един компютър и връзка с интернет. Да тъжно е, но е факт, че има много самотни хора, които просто нямат средства да си платят “етапа на гаджетата” и имат нужда от вас като агент по запознанствата. Всичко, от което имате нужда е публичността. Пуснете малки обяви в специализираните сайтове из интернет и осъществявайте посредничесто при сериозни запознанства с цел сключване на брак. Ако се посветите сериазно на тази бизнес идея, непремено ще откриете доста пазарни нищи, които ще имат нужда от Вашите услуги и съдействие. Таксите за тези услуги са около 10 - 25 лв на клиент. Записвайте по едни нов клиент на ден и вие сте на пътя към финансовата си независмост. За да направите бизнеса си уникален, стимулирайте извънреден интерес и се насочете към определена група хора.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
РезаIЗьх892345
ГостПисанеЗаглавие: Резюмирането - идея за бизнес.   Чет 14 Ное 2013, 02:22

Можете да правите високо-качествени резюмета по най-различни теми, без да имате опит и за кратко време. Закупете за целта подходящ софтуеърен пакет, който ще организира резюмето. Предложете привлекателна цената за вашата услуга. И за да привлечете първите си клиенти поставете една семпла реклама в раздел “услуги” на местния си вестник и на повече сайтове в интернет.

Предлагайте услугата за “следващия ден” или за „след час“ и разбира се вземайте допълнителна такса за експресна услуга. Докато все още нямате клиенти за услугата си, може да започнете да правите публикации в собствен сайт и да го популяризирате сред потенциалните потребители и поситители.

Така скоро ще придобиете популярност. Но ако не знаете как се пише правилно в интернет, възползвайте се от един безплатен е-курс „работа.123“ - ще го намерите с търсачката и това може да се окаже най-добрата бизнес идея, на която сте попадали през последните години.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Metin_Kaza.56
ГостПисанеЗаглавие: Метализирани сувенири   Сря 20 Ное 2013, 22:53

Ето Ви една оригинална идея за бизнес, при това не кой знае колко технологично. Влизайки в магазин за подаръци и сувенири, вероятно се спирате за по-дълго пред металните и бронзовите статуетки. Ако имате представа как от гипс могат да се изработват различни декоративни предмети, възползвайте се от технологията за позлатявани и посребряване, описана в ръководство 0079.

По този начин може да станете производител от къщи на метализирани сувенири и ги разпространявайте чрез мрежата от магазини за сувенири. Това не е лоша идея, при това може да Ви донесе не малко доходи и то за години напред. Но има едно предварително условие за това - и то се нарича - предприемчивост. опитайте!
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Zlatev_Uyto.978
ГостПисанеЗаглавие: Златни табелки за врата.   Чет 28 Ное 2013, 14:08

Влизайки в някакъв офис, не е изключено да видите различни сребърни или златисти табелки на вратите. Не е ли това идея за бизнес? Хайде да го помислим заедно. Намерете някакъв традиционен начин - дърворезба, пирография или друго подобно, с който да създавате различни фирмени или лични табелки и след това ги метализирайте.

Как? Със златен или сребърен спрей. Като направите табелката, почистете я добре от прах и стърготини (в железарските магазини има всевъзможни грентове и почистители за тази цел) и след това нанесете със спрей равномерен слой с цвят „злато“ или „сребро“. Това и носете табелките на своите клиенти.

Ако искате още повече да разгорите страстите, наемете си 1 - 2 квадратни метра търговска площ в някой търговски център или МОЛ, сложете там една маса, подредете си инструментите за гравиране на надписи и ... започвайте. Правете табелки с най-популярните имена - „Иванови“, „Тодорови“, „Петрови“. Направете такива да има повечко и в различни изпълнения и стилове. И ги подреждайте като за изложба.

Скоро хората ще започната да се тълпят за да ги разглеждат (златото привлича). Продавайте диретно популярните имена. А за такива, за които нямате мостри, приемайте поръчки за изработка - за половин час. Докато клиента се разходи из МОЛ-а, на тръгване минава край Вас и си плаща готовата табелка за врата. Остава само да определети тарифата си. Ето това е идея за бизнес от почти нищото.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Sundaray_Brasm.956u
ГостПисанеЗаглавие: Магазин за метализирани сувенири се прави от нищото   Пон 09 Дек 2013, 14:37

Разхождайки се из магазините за санитарна техника, не е изключено погледа Ви да бъде привлечен от предмети и детайли, изпълнени от бронз, никел или месинг. Това не са нищо повече от пластмасови детайли, които са покрити с метално покритие, за да придобият метален вид и лъскавина. Това е добра идея за надомна работа и даже самостоятелен бизнес по метализиране на различни предмети и сувенири, да речем - такива, които са със някаква сантиментална стойност за хората.

Ако погледнете сериозно на тази възможност за доходи, много скоро може да окриете цял магазин за сувенири на принципа „от нищо - нещо“. Защо? Защото може да го направите изцяло на основата на стари вещи. Един магазин, за да печели, преди това трябва да купува стоката от дистрибуторите или от производителите, след което да постави надценка и да я продаде. Но в нашие случай не е необходимо нищо да купувате - просто събирайте стари ненужни вещи, почиствайте ги и след това ги метализирайте.

И така с почти нулеви първоначални разходи, ще имате значителен пазарен потенциял. При това обикновените вещи, превърнати по този начин в сувенири, могат да ппридобият пазарна стойност, понякога по-голяма от тази на самите вещи като нови. Е, това е идеята - магазин за метализирани сувенири. Ако искате да научите повече за технологията за метализиране на предмети, възпозвайте се от „ръководство 0079“, но ще Ви е нужна и известна доза предприемчивост.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Metin_Popo.8ov
ГостПисанеЗаглавие: Метализация на повърхности - добра идея за бизнес   Сря 18 Дек 2013, 18:25

Технологичният процес по метализация на повърхности може да носи не малко доходи, понеже идеята за този вид бизнес намира широко приложение, и метализираните повърхности са привлекателни за много потребители и за редица предмети като:
- Букви;
- Табелки;
- Рекламни надписи;
- Санитарна техника - кранове, смесители, тапи, вани и др.;
- Художествени пана и стенни панели;
- Интериорни елементи - врати, прозорци, арки, корнизи;
- Различни елементи от мебели за всички помещения на дома и за офиси;
- Широк асортимент от сувенири;
- Офис принадлежности и др. п.
Метализиране повърхността на различни предмети и дейтайли може да Ви носи доходи под формата на надомен бизнес и е добра идея да се възползвате.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
ШанКо-6т
ГостПисанеЗаглавие: Re: Сборник 0036 - 50 идеи за бизнес - да печелите пари надомно   Сря 20 Май 2015, 00:26

Ако сте загубили ориентирите за бизнес при съвременната криза, може да потърсите нови идеи за прилагане на натрупания организационен опит. Упоритите успяват рано или късно.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Сборник 0036 - 50 идеи за бизнес - да печелите пари надомно   Вто 23 Фев 2016, 03:55

Ако се нуждаете спешно от пари !!! Сборник0036 е на разположение само за вас  отделяите по някой друг час за парите си....!!! пожелавам ви успех и много пари
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Сборник 0036 - 50 идеи за бизнес - да печелите пари надомно   

Върнете се в началото Go down
 
Сборник 0036 - 50 идеи за бизнес - да печелите пари надомно
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Печелете пари от инвестиции - без работа и труд.-
Идете на:  
Un forum gratuit | Economy, Law, Finance | Economy | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Създайте блог