Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Нещо не ми е ясно

Go down 
АвторСъобщение
biba71
ПисанеЗаглавие: Нещо не ми е ясно   Пет 15 Май 2009, 19:38

От това, което прочетох досега, разбирам че трябва всеки да си намира клиенти сам. Да си направи ценоразпис и други подобни. Аз ако имах възможност да си търся клиенти сама нямаше въобще да си правя регистрация тук. Какъв е смисъла. Вески, който си търси работа на компютър, предполагам, че иска да му се даде определена работа, която той да изпълнява.


ОТГОВОР:
В света има два основни принципа на работа:
1. Конвеерният.
Слагат Ви на един дълъг конвеер и Вие изпълнявате само една малка част от целия процес - работна операция. И за това Ви плащат заплата. Като настъпи някакво бедствие (криза, некадърно управление ...) първо съкръщават тези хора. По този начин почти нищо не зависи от Вас (колкото и да се стараете). Ако това търсите, регистрирайте се в Бюрата по труда и търсете позиция по Вашата специалност.
2. Самостоятелният.
Вие се обучавате и изцяло самостоятелно осъществявате целия процес. Например, производството на визитки, или стикери, или етикети, или некролози, или бланки ...
В този случай, всичко зависи изцяло от Вас и съответно целия доход си остава за Вас.
Например, ако сте фризьорка. Защо трябва да работите за някой друг, а за Вас да остава нищожна част от прихода? По добре научете още някои неща, така че да сте в състояние да работите за себе си и в този случай целия приход ще остава 100% за Вас.
Има и един трети вариант
3. Партньорство. Ако нямате никаква квалификация или собствен продукт - работете в партньорство с някой, който има такива продукти и може да Ви обучи в кратки срокове на всичко необходимо за да печелите % от реализацията. Такива са Аква сорс, Ейвън, Херба лайф, рекламните и застрахователните агенти .... Такива са и част от нашите програми - № 1362, 0004, 0061, и др.
Ако Ви интересуват начините 2 и 3, правилно сте се регистрирала тук и може да намерите много такива предложения.
Надомно заработнавите доходи са една от най-съвременните концепци за развитие на обществото, особено по време и след световната финансова и икономическа криза.
Всичко това е въпрос на избор, който Вие правите.
Ние предлагаме добри и проверени възможности - Вие преценявате и избирате.
От Вашия избор сега зависи Вашето бъдеще.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Нещо не ми е ясно   Вто 18 Авг 2009, 21:43

Съгласна съм с коментара на потребителката.Аз също се регистрирах тук,защото си търся работа.Ако можех сама да си намирам клиенти,било със стикери,визитки,чертежи или друго,изобщо нямаше да се възползвам от услугите ви и да плащам такси при това!
Вие имате обява в Позвънете"Надомна работа",посочили сте телефон за връзка,което предполага,че осигурявате РАБОТА.Човек като започне работа очаква да му се плати според изработеното,а не сам да си търси клиенти за готовата продукция.Предполага се,че щом предлагате такава услуга,значи вие имате клиенти!
Некоректно е да ви се плаща такса и после сами да си търсим клиенти!
Повечето хора са наясно с офис пакета,така,че ако имаха собствени клиенти,нямаше изобщо да ви потърсят!
Предлагате некоректни обяви за работа,и не ми теглете локуми какви са концепциите за работа по света,всички ги знаем!

ОТГОВОР:
1. Твоа не е сайт за работа и това личи от всякъде. Просто чукнете в гугъл "сайт работа" и ще попаднете където искате.
2. Този форум не е публикувал в Позвънете обяви за работа - това е най-малкото невярно.
3. Вие не сте платили никаква такса за този форум, защото той е безплатен.
4. Регистрацията на този форум не е задължителна и всеки новорегистриран посетител получава встъпително писмо, в което изрично му се казва за какво става дума и това встъпително писмо ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕ СА ТЪЛКУВА КАТО "САЙТ ЗА РАБОТА"
5. Ако по някакъв начин сте се заблудили в предмета на дейност на форума, сега го напуснете.

Ако пордължите да водите свободни съчинения, ще прекратя достъпа Ви, най-мабкото с мотива, че информацията тук е безполезна за Вас.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Нещо не ми е ясно   Нед 06 Сеп 2009, 21:53

Господине, Ще отговоря точка по точка на вашите твърдения,че изпълнявате законна дейсност.Чудя се дали да не сигнализирам в инспекцията по труда и как ли ще реагират там на вашите твърдения.Ще си помисля,може директно в прокуратурата да подам жалба срещу вас.
1.Това личи че не е сайт за работа,след като човек се регистрира и го види.

Форума е достъпен за четене и преглеждане и без регистрация за цял свят. А и самата регистрация е безплатна и става 1 - 2 минути. Освен ако някой много го мързи.

Преди това на телефона,който сте посочили в позвънете,една л'безна госпожа дава инструкции как да се регистрирам и как след регистрацията си ще ми бъде обяснено каква работа ще получа.

Форумът е безплатен и се чете без регистрация (но и тя е безплатна)


2.Вие сте публикували обява в позвънете ,която гласи "надомна работа" и е посочен телефон за връзка.На този телефон аз получих инструкции да се регистрирам в сайта ви,а след това ще ми бъде обяснено за какво става въпрос.

Форумът (сайтът) е безплатен и се чете без регистрация.

3.Вярно е,че форума ви е безплатен,но не става въпрос за това,не се изплъзвайте ако обичате.Става въпрос за това,че трябва да се плати определена немалка такса,за да изпратите на наивниците,които все още не са наясно ,вашите каталози!

Такса и то по свое желание, за доста дебел печатен каталог, заплащат само тези клиенти, които не ползват или не могат да ползват интернет. Информацията на този форум е безплатна и много по подробна от всеки каталог + безплатните разработки в блога.

4.Естествено,че не е задължителна регистрацията във форума,но за да разбере човек за каква надомна работа става въпрос.то трябва да се регистрира.

Не е вярно. Сайта е безплатен и всеки, който може да чете, може да разбере за какво става дума и без да се регистрира. А регистрацията също е безплатна и става за 1 - 2 минути!!!

На посочения от вас телефон служителката дава точни инструкции за регистрация,без да пояснява за каква работа става въпрос.За да разбереш,трябва да се регистрираш!!Т.е.вкарвате в заблуда хората,които попадат на вашата обява!!!

Не! Дава инструкции само за да Ви улесни. Някои хора срещат затруднения даже да се регистрират в един сайт, макар и безплатно. Сайтът е безплатен и за да разбереш за какво става дума не е необходимо да се регистрираш!!!

5.Не са мо мен сте заблудили,а заблуждавате всички,които са заинтересовани от вашата обява в позвънете!!!

Вие сте първия заблуден на този форум от 2 години насам.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Множество възможности за самостоятелни доходи.   Пон 07 Сеп 2009, 12:52

ОТГОВОР:
Не става ясно какъв Ви е проблема.
Форумът действително е безплатен - може да се регистрирате, а може и да не се регистрирате.
Както Вие прецените, по свое желание.

Стотици наши разработки за надомни доходи са показани напълно безплатно на блога ни:
http://nadomnarabota.blogspot.com
Ще Ви е необходим поне месец да го изчетете.

Разбира се, че имаме и платени консултантски програми. Офертите за тях са 100% съобразени с изискванията на Търговския закон. Дали ще се възползвате от тях или не, пак зависи от Вас.

Също обърнете внимание, че на този форум обсъждаме начините да се изкарва надомен доход, а не милиардите причини това да не бъде правено.

Ако идеите тук не Ви интересуват, потърсете си подходящо място, според Вашите изисквания.

Но когато отправяте заплахи за злепоставяне или че ще направите това или онова (явно с цел сплашване), не забравяйте, че и ние можем да подадем срещу Вас жалба за изнудване и заплахи.

По-добре се възползвайте от стотиците безплатни инструкции. От тях определено може да имате полза и то не малка.

Според изследване на вестник Стандарт, цитирано от 24 часа и други медии, 500000 души в България заработват от години надомни доходи, очевидно със съвсем работещи идеи.

Има хиляди начини това да стане. Но не всеки ги знае. Затова са и нашите консултации, за хора които искат да са в течение без да губят повече време в лутане, защото са осъзнали, че Времето е пари!
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Нещо не ми е ясно   Вто 08 Сеп 2009, 16:04

Нищо безплатно няма тук,имате такси навсякъде,за каквото и да е!
Само форума и регистрацията е безплатна.То щеше да е върха и тук такса да искате!!!

ОТГОВОР:
Безплатното е на този адрес:
http://nadomnarabota.blogspot.com/
Тук всичко е безплатно - повече от 130 теми.

Съвсем определено, има закрити форуми и сайтове, до които се получава достъп само срещу периодична такса, понякога - доста солена.

Но и нас вече е така - социализъма свърши преди 20 години. Както е по цял свят, така вече и у нас сиренето е с пари.

Където може, ползвате безплатна информация. Но ако нещо много Ви интересува, но е платено - или плащате и го ползвате или не плащате и не го ползвате.

Не можете да задължавате никого да Ви дава безплатна информация. Това може да бъде само доброволен процес или по заслуги.


Господине,прав сте за по-горе написаното,но това не касае темата,която започнах да коментирам с вас в този сайт.А именно,че ИМАТЕ ОБЯВА ЗА НАДОМНА РАБОТА,А НЕ ЗА САЙТ ИЛИ ФОРУМ,КЪДЕТО МОЖЕ ВСЕКИ ДА СЕ ИНФОРМИРА какво в същност предлагате..

Възможностите за надомни доходи са буквално хиляди и с една обява нищо не може да се обясни. Затова са тези форуми, блогове - за да обясним изчерпателно. Всяка една от дейностите, платени или безплатни, е надомна работа - осъществява се надомно, носи надомни доходи.
Надомната работа не може да се осъществява в България по начина, по който Вие си представяте. Ако имате търпението да изчетете информацията във форума и в блога, ще разберете защо.

Ако бяхте коректен работодател и предлагахте надомна работа,то вие щяхте да сте в състояние да заплатите определен труд за свършена работа.

Ако бяхме работодатели, може би точно така щяхме да направим. Но ние сме консултанти и много подробно, даже разточително сме описали какви са нашите оферти + многобройната безплатна информация, за да се информерани хората по всички аспекти на надомната дейност и да хранят неверни очаквания.

Ако Вас ви интересува работодател, обърнете се към посредническите сайтове - с търсачката става за няколко секунди. До сега със сигурност щяхте да си намерите нещо.
А вие не сте. Вие предлагате идеи за работа,някои от тях са безплатни,други не.

Всички идеи в блога ни са безплатни - над 140 на брой. Това не е малко и никъде другаде не може да го намерите. Четете - ползвайте.

Това е идеята,която съм сигурна,че още в самото начало разбрахте.
ЦЕЛТА МИ Е ДА ИНФОРМИРАМ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАТ,защото вие не го правите,а шикалкавите.
Досега никой не е повдигнал въпрос, че не е на ясно какво обясняваме. Вие сте първата. Благодарим Ви, че ни давате възможност да го направим. И така да е още по-сигурно, че никой няма да се заблуди. На този форум обсъждаме начините да се заработват доходи надомни, а не причините, поради които това може и да не стане. Ако правите разликата, със сигурност ще разберете и информацията.
Ако държите на безплатни услуги, ползвайте БТ.
Върнете се в началото Go down
valery11
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо не ми е ясно   Пет 25 Сеп 2009, 19:28

Поправете си обявата във вестник позванете от 'Надомна работа' на 'идеи за самостоятелна надомна работа'.Много хора имат такива идеи но нямат възможност да ги осъществят.

ОТГОВОР:
Когато една работа се осъществява от къщи, тя е надомна работа.
Имаме много голяма секция с "идеи" за самостоятелна надомна работа (надомната работа винаги е "самостоятелна" и няма начин да не бъде самостоятелна).
Но също имаме десетки подробни Консултантски програми (постъпкови ръководства) за множество конкретни дейности за надомни доходи.
Откакто преди няколко дни Евробарометър ни обяви аргументирано за най-мързеливите хора в Европа, изглежда доста хора се стреснаха и забелязваме повишена активност в търсенето на възможности за допълнителни доходи от къщи.
Възползвайте се и Вие.
Върнете се в началото Go down
madlen
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо не ми е ясно   Сря 30 Мар 2011, 18:00

predi 10 dni se obadix na obiava za nadomna rabota.Otgovorixa mi 4e triabva da platia 24lv v smetka....i da im se obadia za da si poly4a materialite za izrabotka na stikeri.4akam ve4e 14dni.Ni6o ako vidite obiava za stikeri s telefon 0876074003 palna izmama.dolni malki bybole4ki.kradci i ....

ОТГОВОР:
Случва се постоянно. И аз веднъж пътувах с влака и като слязох на гарата, разбрах, че портфейла ми е паднал от джоба. Върнах се да го потърся, но прибрани хора вече се бяха погрижили. Други хора, както си вървят, изведнъж установяват, че чантата им е отворена и портомонето липсва и т.н. и т.н. Добре е човек да внимава кога, къде и какво прави.

Лесно е да проклинате, но е трудно да обясните защо сте си дали парите.
Освен телефона, знаете ли име? Без име, пари трудно се изпращат и получават. По правило, парите се получават срещу лична карта. Така че, започнете оттам. На кого пратихте пари и за какво. Обадете се на посочения телефон и попитайте какво става с пратката Ви. Ако не Ви отговорят или усукват нещо, случаят е ясен - пишете жалба в полицията за измама. Проблемът там е, че ще Ви попитат същотот - телефон, имена, адрес, за какво става дума. Ще искат разпечатка от телефонната компания и т.н.

Много по-лесно е човек да се пази, вместо след това да гони Михайля. Докато парите са във Вашия джоб, Вие контролирате нещата, Вие поставяте условията, Вие искате имена, адреси, оферти, потвърждения... Излязат ли парите от Вашия джоб, веднага оставате в слаба позиция - надявате се, очаквате, питате, молите се, ядосвате се...

Правилото е "Седем пъти мери, един пат режи..."

Другото правило е, че на този форум трябва да се появите преди сделката, за да я обсъдим и обмислим. А не постфактум, когато почти нищо не може да се направи.

Сега не Ви остава нищо друго, освен да сравните нашите програми за стикерите на тези адреси:
http://nadomno.bulgarianforum.net/t35-topic?highlight=0234
и
http://nadomno.bulgarianforum.net/t30-topic?highlight=0061
Това са работещите варианти за стикерите. Аз печеля от стикери по този начин вече 12-та година. Прочетете ги внимателно и кажете - има ли нещо неясно в офертите? Ясно ли е какво е предложението (офертата)? Ясно ли е кой го прави? Ясно ли е какво ще получите? Ясно ли е кога ще стане това?

Хубавото на грешките е, че така човек получава възможност да се поучи от тях. Но когато проклинате и кълнете, каква поука си изваждате. Напротив, риска си остава и много скоро пак ще пишете, че някой Ви е измамил. Има и още една приказка - за зелника, но хората трудно я разбират. А тя казва, че човек трябва да е отговорен за действията си и да внимава. Иначе няма кой да го направи вместо Вас.
Върнете се в началото Go down
madlen
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо не ми е ясно   Пет 01 Апр 2011, 17:53

Gospodine.Parvo ne viarvam na prikazki a gi razkazbam na deteto si.2.Razgovariax po telefona s vaprosnia Valeri Vasilev ot kogoto razbrax,vaprosnata bankova smetka na koiato triabvache da vnesa opredelenata takca.BG41CECB97901087235100.c.k.banka.Obadix se 4e parite sa prevedeni i o4akvam instukcii.dadox si dannite i to4en adres za dostavka na materialite.Ne poly4ix takiva i se obadix po telefona.Nai lubezno mi obiasnixa 4e e stanalo obarkvane i do krai na denia she mi gi pratiat.Az sam samotna maika i vazpitavam deteto si ne da viarva v prikazki a za galost na takiva kato Valeri Vasilev.Az se poy4ix ot grechkata si no dali tezi forymi i programi koito tolkova zashitavate ne sa porednata grechka.Prosto iskam da rabotia i da gledam deteto si.Locho li e.

ОТГОВОР:
Браво! Радваме се, че въпросния Валери Василев е признал "объркването си" и е обещал веднага да се поправи. Остава Вие да имате нужния опит в изработването на стикери и надеждата, че ще чуем добри новини от Вас расте. Успех.
Върнете се в началото Go down
arbeit123
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо не ми е ясно   Нед 20 Окт 2013, 21:52

biba71 написа:
Вески, който си търси работа на компютър, предполагам, че иска да му се даде определена работа, която той да изпълнява.
В случая грешите в търсенето. Ако искате да изкарвате пари с работа на компютър, трябва да търсите не "работа", а клиенти. Клиентите плащат за конкретни услуги - набор на текст, изготвяне на визитки, печатане на стикери, направа на некролог за починал човек, създаване на компютърни графики и т.н. Клиентите търсят и плащат за конкретни услуги. Нито един клиент не е склонен да плаща за "работа". Търсете клиенти, според уменията си, а не работа. Работете така за себе си, а не за работодател или за посредник. Така целия доход ще си остава за Вас.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо не ми е ясно   

Върнете се в началото Go down
 
Нещо не ми е ясно
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: ЗА НАС - правила, отзиви, въпроси, заблуди... :: Надомна работа - измама или горчива заблуда?-
Идете на:  
Create a forum on Forumotion | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create a blog