Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Надомна работа - реалните възможности, продукти, услуги и пр

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Надомна работа - реалните възможности, продукти, услуги и пр   Съб 01 Мар 2008, 15:03

Кои са реалните надомни професии и/или продукти и какви са схемите за измама с тях, за да не се опитва повече никой да Ви заблуждава с примамливи предложения за несъществуваща надомна работа. В България се правят сериозни промени вече второ десетилетие. Променя се абсолютно всичко - и като система, и като методи, и като взаимоотношения, и като технологии.

За съжаление, обаче манталитета на хората не се променя. Ежедневно констатираме голямо безразличие у хората, а най-вече - у безработните, към промяна на своята квалификация и професия към нещо по-ново и по-съвременно (иначе всичте, без изключение се считат за идеалните надомни работници, способни да се справят с каквато и да е надомна работа).

Все още огромно мнозинство от хората разчитат на старите си професии (апаратчик в химическото производство, технолог в ковашко-пресовата промишленост, даже оператор на машини с ЦПУ и др. подобни), макар че тези и много други производства у нас отдавна се закриха, преустроиха, или ликвидираха.
В последното десетилетие огромни промени се извършват и в света като цяло. Само преди 70 - 100 год. човек можел да придобие професия (ковач, бръснар, бъчвар...), която да го храни цял живот заедно със семейството му. В средата и втората половина на 20-ти век средното време за работа на едно и също работно място се е движело от 17 до 12 години. В края на века то спадна на 8 - 6 години.

А сега, в началото на новия век то е вече под 5 и даже 3 години. В някои професии оборота е още по бърз - 8 до 7 и даже 3 - 2 месеца. Всичко това е свързано с думи като факс, компютър, GSM, интернет, глобализация, ефективност, автоматизация ... и свързаните с тях съвсем нови и често - непознати професии.

Посочените обстоятелства предизвикват огромна безработица - явна, скрита, потенциална, а от там и огромно пазарно очакване у някои хора да си намерят някаква елементарна (за да не се налага преквалификация и изискващите се при това усилия и разходи) надомна работа, като рязяне, сгъване, сглобяване, лепене и други такива първоразрядни операции върху материали, които след това се изкупуват обратно.

И тук влиза в пълна сила ЗАКОНА ЗА ТЪРСЕНЕТО И ПРЕДЛАГАНЕТО. Животът е такъв, че щом има търсене, веднага се появява предлагане - шиене на лигавници, обрязване на етикети, лепене на стикери и пликове, връзване на мартеници, запояване на платки, сглобяване на кутийки, усукване на пръстени, низане на маниста, сортиране на гранули  и т.н. огромно разнообразие.

НО понеже такова нещо (елементарно, първоразрядно надомното сглобяване, лепене, изрязване ...) НЯМА, а и не може да има, появяват се безброй схеми и вариации на нещо подобно, за да Ви вземат парите.

Пример:
Обява: „Лека надомна работа“.
Вие питате: „Каква е работата?“
Отговарят: „Връзване на мартеници. Изпратете 20 лв за мострите и указанията.“
Вие пращате 20 лв.
Получавате пратка с мостри и указания (а не е изключено и нищо да не получите).
Указанията гласят: Снабдете се с еди - какви си конци от еди - къде си. Изработете 5 бр. от 1-ви модел, 10 бр. от 2-ри модел, 20 бр. от 3-ти модел. Изпратете ни моделите за одобрение. Ако нашата комисия по качеството ги одобри,  ще изкупим цялото количество, което можете да произведете за 1 месец, както следва: 1-ви модел по 0,57 лв; 2-ри модел по 0,63 лв, 3-ти модел по 0,43 лв.
Вие изпълнявате указанията, купувате (за своя сметка) конци, изработвате моделите, като много се стараете (ще Ви одобрява комисия), и ги изпращате.

Оттук нататък следват няколко варинта, според интелигентността на предложителя:

Вариант 1: Повече не получавате никакъв отговор. Мострите не Ви връщат.

Вариант 2: Отговарят Ви: „Нашата комисия намира следните дефекти във Вашата работа ...., поради което не приемаме изпратените мостри. Ако желаете, опитайте отново.“ Мострите не Ви връщат. Ако опитате отново - същото.

Вариант 3: Отговарят Ви: „Нашата комисия намира следните дефекти във Вашата работа ......, поради което не приемаме изпратените мостри. Ако желаете, платете 120 лв.  за квалификационно обучение. Ако издържите изпитите, ще Ви възложим постоянна надомна работа.“ Мострите не Ви връщат. Ако платите обучението - на изпита Ви късат и Ви предлагат да опитате отново.

Междувременно е дошла Баба Марта и предложителя изнася на сергиите невърнатата продукция, за да я продаде и да прибере печалбата от операцията.

Цялата тази схема, с огромно разнообразие от варианти и продукти за сглобяване, разане, запояване и т.н. се върти с огромна скорост у нас и по света от много години насам.

С други думи - забравете завинаги думите „материали, сглобяване, играчки, лепене“ и други от този род. Помислете - помните ли Вие някога да сте си купували нещо такова? НЕ! Е, кое Ви дава основание да си мислите, че има пазар за такава продукция, при това произведена ръчно и надомно, от напълно НЕКВАЛИФИЦИРАНИ надомници. Или мартениците - как могат да Ви плащат по 50 - 70 ст. на брой, след като на пазара е зарито с мартеници по за 20 - 30 - 40 ст.

Истината е, че Китай е наводнил света с какви ли не дранкулки на безценица. Ако трябва да го конкурирате и за хляб няма да можете да изкарате - при надница от 5 цента (8 ст.) на час.

Човек се чуди да се смее ли, или да плаче.

Затова когато търсите, или чуете за надомна работа, бъдете реалисти и мислете трезво. Ако не може да го правите, поне запомнете горните „вълшебни“ думи - материали, сглобяване, лепене, рязане и т.н., и чуете ли ги, бягайте. Това е 100%!
В годините на тези начални пазарни условия, ние успяхме да запазим  кондиция, и натрупахме безценен практически опит, създадохме стотици чудесни бизнес разработки и благодарение човешкото си отношение към проблемите на хората (вижте [/center][/b]отзивите на наши клиенти), натрупахме значителен авторитет.

Сега Агенцията разширява дейността си по развитие на частния бизнес и контактите на територията на цялата страна, и предлага големи възможност за изява на хора с всякакви специалности  (в т.ч. на безработни, домакини и хора без специално образование) в редица авангардни, проверени и актуални направления, като семейния и надомния бизнес, надомните професии, полезните контакти, здравословния начин на живот... , които са интересни както за Вас, така и за Вашето семейство, приятели, съседи и колеги, а също и за широк кръг други хора, нуждаещи се от съдействие.

Наша политика е клиентите ни винаги да са предварително и подробно информирани за възможностите на придобиваните програми, разработки и услуги, и се радваме, че по този начин хиляди от тях подобряват материалното си благосъстояние и ни търсят отново.

Възоснова на всички тези условия и предпоставки, изброени дотук, ние разработихме цяла серия, съобразени с големия ни  опит, както и с най-новите съвременни световни тенденции НАДОМНИ ДЕЙНОСТИ, които могат да Ви помогнат да обезпечите себе си и своите близки, както днес, така и за в бъдеще и да заживеете, както се казва, „като бели хора“.

Обърнете внимание, че не твърдя, че това ще стане лесно, нито светкавично, но както казват древните китайци „И най-дългия път започва с първата стъпка“. А едно е да преливаш години на ред от пусто в празно, а съвсем друго да стъпиш на здрава почва, да работиш здраво, но от това да чувстваш полза.

Много хора притиснати от живота и обстоятелствата, се принуждават да хранят надежда в чудодейни лесни решения (като описаните по-горе) само за да констатират след месец - два - три, че отново са на кота „0“ и даже по-зле от преди - без образование, без квалификация, без опит, без ясна перспектива. И най-чудното е, че тогава продължават да търсят същото - ако не е лепене, да е сглобяване.... Разберете и ми повярвайте - няма такова нещо! Няма първоразрядни операции - даже и за най-елементарната операция се изистват образование, опит, сръчност - и ако ги нямате, шансовете Ви са 0.

Затова моя съвет към Вас е:
-) Няма лесни, сервирани наготово решения. НЯМА!
-) Решете днес, СЕГА, повече да не се въртите в този омагьосан кръг.
-) Разгледайте внимателно нашите програми и предложения и колкото и да е уморително и трудно, опитайте се да ги разберете, да вникнете в тях (горчивата истина е, че има хора, които от години не са чели, и очакват всичко да им се изясни още от първото изречение, но даже него недочитат).
-) Заложете на своята квалификация, прочетете, запишете се в курсове, поръчайте си консултантски разработки.

Проявете търпение, и ако все пак нещо не Ви стане съвсем ясно, обадете ни се доизясняване на 0888/42-82-40.

Поне този път не се хвърляйте през глава. Изберете най-доброто за своя вкус, интерес, досегашен опит. И се концентрирайте - станете специалисти в своята област. Научете се как да се представяте - мотивационното мисмо, препоръките, рутина, опит...

Влезте ни в положение и разберете, че ние не сме благотворителна организация и плащаме големи такси, данъци, патенти, осигуровки, консумативи ... и не можем да си позволим БЕЗПЛАТНО обслужване на Вашите заявки.
Но затова пък, срещу определени усилия от Ваша страна и в замяна на нещо, което Вие имате, ние Ви предлагаме редица отстъпки, полезни подаръци и замени, като по този начин, още в самото начало, Ви правим наши партньори и така значително облекчаваме Вашия финансов ангажимент.

Обърнете внимание, че всеки вложен лев при нас за курсове, обучение, консултации и разработки е инвестиция (а не разход) с много кратък срок на възстановяване и печалба, която никоя банка в България не може да Ви предложи.

Най-важното!
Скъсайте навреме омагьосания кръг. Повече не отлагайте (за да откриете след 1 - 2 - 5 години, че пак сте в същото положение).

След като внимателно сте подбрали „своята“ специалност,
- консултирали сте с нас по телефона за всеки случай,
- възползвали сте се от обявените отстъпки, подаръци и замени,
- осигурете си необходимите Ви средства (от собствени спестявания, от роднини, или приятели, или по някоя от многобройните правителствени програми за насърчаване на малкия бизнес),

И ЗАЯВЕТЕ ВЕДНАГА, без повече отлагане, своето участие!

Спазвайте точно указанията за включване в съответните програми.
[b][center]Препоръчвам Ви, като начало с летящ старт,
да се запознаете и включите като наш сътрудник с партньорски договор по
Базова Консултантска Програма № 0155(15) за надомни доходи с телефон писма и вестници.
Ето Ви директна връзка към нея:
http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t26.htm?highlight=0155
Това е най-добрата Програма за надомни доходи в България в момента и най-бързият начин да навлезете в света на надомните възможности, като още на 4 - 5-тия ден, с нашето съдействие, си осигурите почти ежедневни доходи.


Последната промяна е направена от Admin на Нед 12 Апр 2009, 02:27; мнението е било променяно общо 5 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Измамни рубрики в печатни и електронни медии (вестници, сайтове).   Сря 17 Дек 2008, 16:23

Уважаема редакция,

От 18 години професионално се занимавам  с проучването, разработвнето и проверката на стотици идеи, възможности, технологии и програми за надомни доходи. Управител съм на най-голямата и единствена за страната специализирана консултантска агенция в областта на надомните доходи.

Поради това съм доста обстойно запознат с процесите, протичащи в тази област и съм доста наясно с абсурдността на понятието „надомна работа“ и изкривеното до неузнаваемост значение, което му се придава.

Определено такава надомна заетост, в смисъла на фирми, които:
1. сутрин да доставят/разнасят съответните материали/заготовки/суровини по домовете,
2. денем да организират/осигуряват по трудов договор тяхната обработка в надомни условия и
3. вечер да събират/изкупуват готовата продукция срещу заплата + осигуровки,

НЕ СЪЩЕСТВУВА!

Все още обаче се намират хора, които се подвеждат, че нещо подобно е възможно, поради останалата у тях представа от преди повече от 20 години. Става дума за тогавашните специализирани предприятия на глухите, слепите, немите, инвалидите, които понякога (макар и не винаги) предлагаха нещо подобно, но с дебелата субсидия и подкрепа от страна на държавата.

По този начин, тогава ставаше възможно, сутринта колата да разнесе готовите кройки, надомниците (криво-ляво) да ги съшият и вечерта да се прибере "изработенето" (например, калъфки). Така се заработваха по 20 - 30 - 50 стотинки дневно допълнително към инвалидните пенсии на хората от по 30 - 50 лева месечно.

Разбира се, държавата осигуряваше и пазара на такава продукция - хайде за казармите - пък там кой ще протестира, че тегелът бил крив, лош...?

Такова нещо, вече 20 години, в България НЯМА!

Днес, самото понятие „надомна работа, според днешното законодателство, е АБСУРДНО!

Думата „работа“ предполага, че се отива в Кодекса на труда, а оттам - директно към трудовия договор с неговите задължителни атрибути - „работно място“, „работно време“, „длъжностна характеристика“ и др. Но те няма как да бъдат определени и / или контролирани при една заетост в къщи.

Следователно, съществуването на законна такава в контекста на Кодекса на труда, е невъзможно, а и на мен не ми е известен нито един такъв случай за последните 20 години.

Затова буди недоумение факта, че редица печатни и електронни издания често поддържат сред малките си обяви и подрубрика със заглавието „надомна работа“, като по този начин подвеждат читателите си, че такова нещо е възможно.

Но Кодекса на труда не е единствения вариант, по който нуждаещите се могат да изкарва доходи от в къщи. Например, човек може да отдели малко помещение от дома си и да предлага (надомно) обущарски услуги, като за целта се регистрира като „самоосигуряващо се“ (по света - като „самонаето“) лице. И ето 100% законен НАДОМЕН ДОХОД.

По същия начин много хора могат да бъдат стъпка по стъпка проконсултирани (в т.ч. и дистанционно) как да си докарват основни и / или допълнителни доходи от къщи, като вкарват в действие съществуващи свои ресурси като свободно мазе, гараж, таван или тераса, различни видове машинки (GSM, РС, e–mail, дърводелски, железарски, шивашки...), безплатни суровини (стъклени бутилки, отпадни конци от шивашкото производство, дърводелски отпадъци, растителни материали от природата (върба, тръстика, житни култури...), подходяща професия (счетоводител, икономист, инженер, юрист, филолог, занаятчия...) и т.н.

Разбира се, осъществяването на такава самостоятелна надомна дейност изисква малко по широк кръгозор на човека - регистрация в БУЛСТАТ, Декларация в НАП, касов апарат и затова тя се рекламира като възможност за надомни доходи, подходяща за предприемчиви, амбициозни и делови хора.

Всяка дейност, за да се развива тя в пазарни условия, изисква да бъде разгласявана, рекламирана. Но когато единствената рубрика в един вестник е за „Надомна работа“, това не е лесно да стане, защото 2/3 от обявата трябва да обяснява абсурдността на понятието и 1/3 от нея да е по същество. И когато лимита за това е 10 (пък и даже 20 думи) оказва се, че мисията е много трудна.

Затова аз Ви предлагам да не създаваме работа на прокуратурата да разследва „подвеждане“, „измама“ ... Това много лесно може да се избегне като се преустанови използването на формалното понятие и то се замени с юридически по-близко до истината - „надомен бизнес“, "надомни доходи", „идеи за доходи“, „надомни възможности за доход“ и т.н.

Уважаема редакция,

Аз мисля, че една такава промяна може само да увеличи авторитета на Вашето издание и да го обърне с лице към нуждите на Вашите читатели да си осигурят законни допълнителни доходи в условията на приближаваща ни финансова и икономическа криза. А за това хората ще могат само да Ви бъдат благодарни и ... да Ви четат повече.

Ако разкриете препоръчваните по горе рубрики, аз заявявам моята готовност периодично да Ви доставям безплатни материали в това изключително перспективно, съвременно направление за обществено развитие.

В редица държави по света, работата в къщи е специално регламентирана. Например, в САЩ - още в края на 20-ти век, в надомен бизнес работят 24 милиона души, осигуряващи 383 милиарда долара годишен оборот и разкриването на 1800 работни места дневно.

Надомната самозаетост днес е ключова и много перспективна концепция за кариера, печалби и доходи (в т.ч. и допълнителни) в световен мащаб и най-вече в развитите региони на Европа, Америка, Япония, но също и в пренаселените държави като Китай, Индия, Пакистан...

С надомна дейност могат да се решават ключови проблеми на съвремието като транспортни задръствания, замърсяване на въздуха, парников ефект, недостиг на работна ръка, недостиг на служебни офиси, презастрояване на централните части на градовете и т.н. и т.н. поне за една 5 часова академична лекция.

Надявам се изложената информация да Ви заинтересува и плодотворно да се възползвате от нея. А аз заявявам моята готовност да Ви сътруднича доколкото времето и силите ми позволяват.

Димитър Ламбов
бизнес консултан


Последната промяна е направена от надомно на Съб 13 Юли 2013, 02:49; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа - реалните възможности, продукти, услуги и пр   Нед 12 Апр 2009, 01:42

Реални надомни професии, продукти и услуги,
които и в този момент носят редовни доходи на
много надомници:
№ 0155 телефонен маркетинг
№ 0004 е-mail маркетинг
управител на е-магазин N: 0508
№ 0510 оператор на e–shop
№ 0033 пощенски заявки
№ 0034 директен маркетинг
№ 0080 Продаване на плетени пуловери
плетене
гоблени
шевици
агенция за запознанвства
фитнес треньор
шейпинг
валеолог
застрахователен агент
рекламен агент
дистрибутор
кореспондентски клуб
самиздат
производство на разсад
организатор на балове и тържества
такси диспечер
градски куриер диспечер
ергономист
надомна забавачница
служба по посрещанията
частен паркинг
мъже под наем - за ремонти и поправки в домовете
антиквариат
надомно образование
анкетьор
ламиниране на документи
йога учители
преводачи
учители по чужди езици
диагностика на аурата
нумерология
частни дедективи
консултанти по сигурността
икебана
бонсай
енергиен консултант
учител по китара
учител по пиано
арбитражни търговски операции
програмисти
администратори на сайтове
адмистратори на форуми
модератори на форуми
афилиейт програми
представители
клик маркетинг
автомобилни инструктори
леене на куршум
леене на восък
гримьор
маникюрист
директен маркетинг
килимарство
родиране
художествена обработка на кост
обработка на корени
грънчарство
декоратор
бъчвар
пчеларство
фотографи
цинкография
графици
лютиери
дегустатор
трудов консултант
надомен добив на злато
рекламни визитки
финансов консултант
журналистика
фирмени бланки и пликове
сборник билкови рецепти
сборник готварски рецепти
сборник с рецепти за разкрасяване
сборник с рецепти за дома
сборник с рецепти за градинарство
CD - визитки
изработване на менюта за заведения
фризьор на кучета
солариум
ремонт на телевизори
сервиз за компютри
радиестезия
дипломни и курсови работи
компютърни пейзажи
компютърни графики
ценова агенция
рамки за картини, гоблени, снимки, репродукции
картини по поръчка
мозайки от дърво
шиене на вратовръзки
калъфки за GSM-и
зареждане на заполки
безплатно тото
производство на кулинарни картички
аутосорсинг - възстановяване на стари фотографии
компютърна диагностика на здравето
целофанови торбички
производство на каскети
производство на бейзболни шапки
производство на летни сламени шапки
производство на дамски шапки
производство на колани
производство на чехли, терлици и вълнени чорапи
производство на лечебни чорапи
видитки за 15 минути
ирисова диагностика
съставител на реклами
модни шивачи
№ 0071 и № 0072 кошничари
обущари
калоферска дантела
дърворезба
национални кукли
дърводелство (№ 0460)
икони
№ 0136 кожени дрехи
пачуърк
№ 0140 дрехи за домашни любимци
иконопис
форекс
борсов спекулант
инвеститор
рентиер
художници
№ 091 и № 196 писатели
№ 0154 поети (и в поп-фолка)
учители - уроци по български език, математика, биология, физика, история, химия
счетоводители - фирмено счетоводство, осигурителни каси, консултации, данъчни съвети
№ 131 консултанти
гадатели - във вестници, сайтове, телевизии
масаж - западен, източен, точков, дистанционен, китяйски, тайландски,
компаньони/ки - по патентния закон
бижутери - злато, сребро, скъпоценни камъни, перли
низане на мъниста
медалисти
гравьори
шапкари
№ 0374 препариране
билкари
екстрасенси
чакръкчии
№ 0092 информационни брокери за адресници
архитекти
проектанти
инженери - електро, машинни, ДВГ, строителни, водно строителство,
нумизмати
№ 0128 колекционери
ковачи (худ.)
илюстратори
коректори
№ 0089 редактори
хроникьори
мемоаристи
сувенири - национални кукли, бронзови бебешки обувки,
тотеми
калиграфи
кожени подвързии
№ 0203 спирални подвързии
кожари
детегледачи
домашни помощници
гледане на възрастни хора
водопроводчици
ел. техници
№ 0110 паркет - редене, циклене
почистване на домове
коминочистачи
зидане на камини
аранжьори
интериор
сценаристи
композитори
музиканти
№ 0231 визитки
№ 0099 машинопис и набор
№ 0234 стикери
№ 0099 компютърен набор
*№ 0102 компютърен дизайн
некролози
рабат карти
покани
честитки
експерти
цветари
пойни птички
рибки
здравери
лечители
фаянсаджии
ламперии
№ 0064 и № 0065 запознанства
№ 0112 частни читалища
№ 0068 клуб за кореспонденция
№ 0069 импресарии
планински водачи
гидове
селски туризъм
семейни хотели
хотели за кучета
частни музеи
коледари
кукери
дегустатори
гинеколози
акушери
психотерапевти
лекари
преводачи
№ 0090 административни услуги
адвокати
производство на компост
производство на биогаз
№ 0458 отглеждане на зайци
- пилета
- носачки
- червеи
- охлюви
- буби
№ 0076 надомни издатели
автомонтьори
ремонт на велосипеди (№ 198)
№ 0488 ремонт на тоалетни казанчета
ремонт на бойлери
ключари
златари
технолози
ситопечат
тампонен печат
производство на печати
изчисляване на биоритми № 0011:
подаръчни торбички
татуировки
бартер клуб
частна детска градина
радиестезия
арт-галерии
ножари
леене на куршум
бродиране
компютърна бродерия
обличане на копчета
поставяне на капси
фризьор - бръснар
производство на играчки
скулптура
рисуване
производство на подправки
№ 0092 изготвяне на адресници
апликации
некролози
№ 0141 туристически справочници
рентиерство
№ 0105 производство на закуски
сладкарство
№ 0027 и № 0465 култивирани печурки
Илюстрации за приказки и др. произведения
Скициране на къщи
Продажба на карикатури за вестници и списания
Пътуващ, уличен художник в курортите
Силуетист
Скициране на портрети
Боди арт (по плажовете)
Калиграфия
Калиграфски визитки
Рисуване на комикси
Карикатури на политици
Стенописи
Декоративни пана
Декори за театъра и представления
Поздравителни картички
Керемидени рисунки
Керамични рамки за снимки
Маслени портрети от снимки
Рисунки върху порцелан
Рисунки върху текстил
Икони върху дърво
Интериорни рисунки
Портрети на известни хора
Бюстове на богаташи
Вътрешен дизайн
Дизайн за производители
Дизайн на витрини
Фирмени плакати
Фирмено лого и знаци
Рисуване на детски стаи
Художествен консултант
Мобилна галерия
Галерия
Учител по рисуване
Експерт по художествено изкуство
Реставратор
Копист
Празнични украси
Платна за рисуване
Ръчно изработена хартия за рисуване
Пирография върху дърво
Други кукли
Декоративно бронзиране на предмети
Мозайки от разноцветни камъчета
Илюстрации на човешкото тяло
Илюстрации на анатомични органи
Илюстрации за енциклопедии -
Илюстрации за учебници
Книжки за оцметяване
Илюстрации за приказки
Рисуване върху нокти
Оформление на календари
Снимки за паметници
Рисуване на мандали и янтри
Военни плакати
пуканки
печени кестени
варена царевица
печени ядки - топли
печен слънчоглед за запалянковци
казанлъшки понички
къщички за животни
кошнички за подаръци по големи празници
агроконсултант
бизнес консултант
озеленител
книги втора ръка
гамантерия
направи си сам
съставител на текстове за поздравителни картички
монтаж на климатици
ремонт на хладилници
ремонт на телефони
отливане на гипсови орнаменти
рекламна агенция
гледане на възрастни хора
видео заснемане
надомно почистване
съставител на родословно дърво
пиърсинг
фокусник
клоунади
попълване на данъчни декларации
карикатурист
наглеждане на имоти при отсъствие на стопанина
разнасяне на рекламни листовки
пазарене по поръчка
социален патронаж
макраме
съставител на системи за тотото
автостоп диспечер
приказки за деца по телефона
изделия от ракита
морски сувенира
бижутерия от нескъпоценни материали
грижи за домашни любимци
термотрансферен печат
ювенология
джобна държава
виртуални светове
компютърни игри
придружители на възрастни хора
придружители на деца
гаражни разпродажби
моден консултант

И за да приключим окончателно с въпроса дали има надомна работа в България, трябва да изясним още и, че от над 1 милион регистрирани фирми в България, едва окжло 20000 са регистрирани на служебен адрес. Всички останали са регистрирани на домашен адрес - надомно базирани - надомни фирми. А като минимум една голяма част от административната и управленска дейност в тези фирми е надомна.
Когато фактите говорян само глупаците не мълчат.
Върнете се в началото Go down
станислав
ПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа - реалните възможности, продукти, услуги и пр   Вто 14 Апр 2009, 01:04

Как мога да кандидатствам за избраната от мен работа ?

ОТГОВОР:
Запознайте се внимателно с конкретните предложения в другите раздели на форума. Там всяко предложение си има номер и подробно обяснение. В края на обяснението, най-долу е даден линк към процедурта за да заявите участието си. Но всичко започва от избора и номера.
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа - реалните възможности, продукти, услуги и пр   Пет 20 Сеп 2013, 01:30

Истината е, че накъдето и да се огледаме около себе си, навсякъде можем да видим възможности за надомна работа. още като започнем с учебните предмети, които са ни по дипломата - например с писане на теми за сайтове в интернет, в т.ч. и като самонаето лице, за себе си. За това има и готово ръководство - проект "работа.123", но писането в интернет изисква доста упоритост и схватливост, за да се усвоят базовите изисквания, така че написаното лесно и бързо да се намира от търсещите машини и така да носи повишена посещаемост на сайтовете, за които се пише. Иначе нужда просто от писане няма, ако не го намират посетителите и заинтерисованите потребители.
Върнете се в началото Go down
arbeit123
ПисанеЗаглавие: е-mail маркетинг с Ръководство 0004   Сря 29 Яну 2014, 04:27

Чрез Ръководство 0004 за е-mail маркетинг- автоматизирано разпращане на търговски оферти клиенти абонати, може в значителна степен да се автоматизира трудоемката работа ежедневно да получават, прочитат и отговарят електронни писма от потребители и клиенти.
За целта се създава автоматизирана система за периодично разпращане на последователни търговски оферти за различни продукти от определена продуктова линия на фирмата или серия от въпрос - отговори, свързани с условията на обслужване.
По този начин клиентите остават информирани за основното в дейността на фирмата Ви, а времето и ресурсите  на хората, ангажирани с водене на кореспонденция , се свеждат до минимум. Възползвайте се от ръководство 0004 за да облекчите и автоматизирате кореспонденцията със своите е-клиенти.
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Ако бродирате шевици, ето Ви идея за надомна работа.   Сря 29 Яну 2014, 13:30

Умението да се бродират шевици с национални мотиви е добра идея за надомна работа, при положение, че имате известна предприемчивост да се справяте самостоятелно не само със самото шиене или бродиране, но и с организационната работа около него, така че да не се налага да прибягвате до посредници, за да може целия доход да остава при Вас. И тук второто задължително умение - маркетинга.

Във всички случаи е добре да работите с интернет и да качвате творенията си на популярни сайтове, при това чуждестранни, кадето и ще намерите доста по-добри цени за труда и уменията си. Иначе самото бродиране на шевици си е адна чудесна надомна работа, която носи доста удовлетворение и разпускане след тежък ден, а това е доказано и от психолозите.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Телефонен маркетинг - актуална надомна работа   Чет 30 Яну 2014, 21:50

Телефонен маркетинг е изключително актуална надомна работа, по осъществяване на контакти с потенциални клиенти с помощта на телефон - мобилен (GSM) или стационарен (домашен или служелен). Някои абонаментни планове на телефонни оператори позволяват да се говори с клиенти на почти символични цени, което превръща телефона в удобно и могъщо средствоза маркетинг. Има две основни направления -входящ и изходящ.

Случаят е входящ, когато получавате входящо позвъняване (повикване) от клиент, който понякакъв начин се е информирал за Ваше пазарнопредложение по отношение на стока или услуга и иска да направи доуточнения по предложението Ви.

Случаят е изходящ, когато ползвате евтин абонаментен план и Вие по своя инициатива започвате дапрозвънявате списък с потенциални клиенти, за които предполагате, че може да проявят интерес към Вашитепродукти или обслужване.

И двете форми на телефонен маркетинг са особено популярни назапад и особено в Америка от десетилетия насам, а самата дейност на телефонните обажданияи разговори, с цел развитието на бизнес, се епревърнала в изкуство, което е препоръчително и Вие да овладеете, особено в неговата форма за надомна работа - потърсете „ръководство 1362“ за билгарския мини франчайзинг, за доходи само с един телефон в ръка.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Надомна работа на село с пощенски заявки   Пон 10 Фев 2014, 15:45

Много хора, живеещи на село, имат златни ръце и могат да произвеждат надомно и самостоятелно почти всичко за бита - плетива, шити изделия, сувенири, подправки, билки, семена, ядки и т.н. Но те имат един основен проблем- нямат пазар, на който да намират приложение на уменията си. Колкото и да е голямо едно село, то няма пазара, който може да се намери в столицата или голям областен център. Тогава възниква въпроса може ли и по-скоро как тези производители от село да достигат до големите пазари в градовете и така да осъществяват добра реализацияна своитепродукти и умения? Правилният метод да се постигне това са пощенските заявки. По закон, поща трябва да има поне 3 дни от седмицата, даже и в най-малкоте селце в България. А с пощенска пратка може да изпратите почти всичко до почти всяка точка в страната. Оттук нататък имате два пътя - единият е на пробите и грешките и така след няколко години да се научите да продавате от къщи, без да се налага да пътувате, директно на клиенти от големите градове. Другият начин е да се възползвате от готово постъпково „ръководство 0033“ (потърсете го с Гугъл в интернет) и така само след седмица да сте наясно с всички процедури и на практика да ги прилагате. Възползвайте се.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Застрахователен агент   Вто 18 Фев 2014, 13:34

Професията на застрахователен агент е една от възможностите да си осигурите сравнително свободен от трудови формалности (работно място, работно време, трудови задължения) живот, като организирате дейността си от къщи, което я превръща във вид надомна работа.

За целта Ви трябва договор с определен набор от застрахователни компание, обучение за предлаганите от тях продукти, портфолио от достатъчен брой и разновидности застраховки (понеже някои от тях са сезонни и за да не оставате без работа в определени моменти), папки с необходимата документация, евентуално лаптоп и маркетинг за намиране на нови клиенти и за работа със стари клиенти.

Заплащането е на комисионен принцип. Хубавото е, че веднъж привлечен клиент, той продължава да прави застрахователни вноски за продължителен период от време, и Вие продължавате да получавате комисионна върху всичките му вноски. Т.е. работите веднъж, а получавате възнаграждение за целия период, докато трае застраховката на клиента. И всичко това е доста свободна от формалности надомна работа, която Ви предоставя като бонус, често общуване с хора, на кафе, в различни офиси...
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
tiande

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа - реалните възможности, продукти, услуги и пр   Съб 15 Мар 2014, 22:53

Производство на разсад е един от ефективните начини да се заработват допълнителни доходи с надомна работа и действително, сравнете - ако вместо цветя в къщи, заредите саксии и сандъчета с ценен разсад и когато му дойде времето за пресаждане, го продадете на пазара. Тук веднага ще възникне въпроса, какъв разсад да подготвяме и продаваме? Затова трябва ясно да уточним - днес много хора очакват някой друг да свърши работата, а те да получават парите. Същото е и с производството на разсад - ако искате да печелите от тази ефективна дейност, част от работата е да се поинтересувате и да разберете какво е разсад, как се подготвя, какви са изискванията към него, кога му е времето. В рамките на това предварително знание трябва всяка година да знаете какво ще се търси, зощото то всеки път е различно - люти чушки, копър, анасон, всичко може да Ви донесе доход, стига да знаете какво, кога и как.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
tiende
ПисанеЗаглавие: Самиздат се прави от къщи.   Сря 02 Апр 2014, 14:06

Подготвянето на самиздат от къщи е един от интелигентните видове надомна работа, като същността й е човек сам да издава (набор, форматиране, страниране, оформление, печат и подвързване) на своите печатни трудаве, като поезия, есета, повести, рецептурници, технически описания, ръководства и т.н.

Разбира се, първата стъпка в тази работа е да сте в състояние да пишете на някаква тема, както се казва да имате творческа муза. Второта стъпка е да пишете на теми, от които се интересуват другите хора, за да може да разчитате на продажби. И третата стъпка са техническите умения в боравенето с компютър, принтер и др. за да може да превърнете своето творение в красива книжка, готова за продажба.

Ако тези умения се овладеят, 90% от неиздадените автори имат шанс произведенията им да видят бял свят, защото ако разчитат някой друг да го направи вместо тях, в повечето случаи късмета не ги спохожда. Да не говорим, че самиздат в малки тиражи, регистриран с ISBN в Националрната библиотека е начиня да запазите софициално своите авторски права над творбите си. За радост, има едно готово „ръководство 0058“, което може да Ви е от полза и в скоро време да четем Ваши материали.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа - реалните възможности, продукти, услуги и пр   

Върнете се в началото Go down
 
Надомна работа - реалните възможности, продукти, услуги и пр
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: ЗА НАС - правила, отзиви, въпроси, заблуди... :: Надомна работа - измама или горчива заблуда?-
Идете на:  
Безплатен форум | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Създайте блог