Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 HWJES* - Надомна работа срещу кризата!

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: HWJES* - Надомна работа срещу кризата!   Сря 08 Апр 2009, 22:22

Защо HWJES е стандарт за Екология?

HWJES е не само екология, но ПРАВИЛНА екология.

Сегашната екология (опазването на околната среда) е в тупик, глуха линия.

Пример - хибридните автомобили.
Предполага се (невярно), че проблемът със сегашните автомобили е в изгорелите газове и в използването на природни енергийни ресурси (с които се нанасят щети на природата). От тази постановка на задачата се търси решение, което да намали изгорелите газове и да намали консумацията на природно гориво. Прави се хибриден автомобил и ужким нещо спестяваме.
Оказва се, че за да може да работи тази нова, хибридна технология, са необходими много специфицни агрегати, произвеждани от специални материали по изключително вредна технология. И като се направи съпоставителен анализ, излиза приказката "Дей Киро на кирия...".

СЛЕДОВАТЕЛНО,
Проблемът не е в намаляне на изгорелите газове или в замяната на природното гориво с вода! Проблемът се решава с намаляване на транспортните разходи, намаляване пробега на автомобилите, намаляването на необходимостта от транспорт. Проблемът е, че сега всеки се е качил сам-самичък в един автомобил и се чудим защо сме задръстени.

Най-радикалното решение на този транспортен проблем е надомната работа. Чрез нея могат да се спестят за много кратко време до 30% от транспортните разходи и вредните газове. Щом сегашния вид транспорт е вреден, трябва да създаваме предпоставки за намаляване на неговото използване, а не да му търсим заместители.

И най-добрия начин за постигане на бързи резултати е като насърчаваме и обучаваме все повече хора да осигуряват препитанието си чрез надомна работа, чрез надомен бизнес, чрез надомни доходи, чрез надомно дистанционно обучение (за да не се налага да пътуват ежедневно напред - назад).
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: HWJES* - Надомна работа срещу кризата!   Сря 08 Апр 2009, 20:02

Още от най-дълбока древност е известна концепцията за макро- и микро-космоса.

Макрокосмосът - външната среда, която овладяваме и "подчиняваме" с машини, джипове, самолети, ракети ..., с цел да се докопаме до все по-големи ресурси, в т.ч. и с помощта на кръвопролитни войни. Ресурси, които след това преработваме и по всевъзможни начини задоволяваме неутолимия си пордотлук, след който остават купища л.... . Т.е. изразходваме все повече за все по-малко. Бита кауза! Само е въпрос на време, за да допуснем фаталната грешка и да се заличим от лицето на Вселената завинаги.

Микрокосмосът - малката Вселена, навътре в нас, в която все повече хора разбират, че дремят (в очакване да бъдат овладени) Сили, по-могъщи даже от термоядрените - левитация, телекинеза, прогнозиране на бъдещето, създаването на цели светове по проект ... Начините и средствата за това са открити от преди хилядоления, но днес им се дава безпрецедентна гласност и разпространение.

Днес, точно сега, сме на границата между двете Ери - консумативната и постконсумативната. Днес избираме дали да умрем със старото разбиране за натъпкан търбух или да разработим (абсолютно безопасно за обществото) своите безгранични вътрешни ресурси (които до сега наричахме "духовен живот" без да ни е ясно за какво става дума), като ги поставим в служба на безпрецедентния прогрес, който се задава.

Надомната работа е първата и много освежителна крачка към отрезвяването, която и сега вече много хора практикуват. Има буквално хиляди начини и още хиляди други, с които деловия човек днес да заработва и то съвсем прилични надомни доходи.

И днес е Вашия ред да помислите за свое надомно решение за доходи - основни или допълнителни - само е Въпрос на избор!
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: HWJES* - Надомна работа срещу кризата!   Вто 07 Апр 2009, 14:01

Надомна работа за банкери
или Кой кара влака?

Демонизирането на банкерската професия напоследък,
покрай Световната финансова криза,
както и все по-ожесточаващите се протести
на потърпевши кредитополучатели,
принудиха най-после някои топ-банкери
да се вслушат в препоръките за
надомен режим на работа.

Оказва се всъщност, че това не било толкова трудно -
мушваш лаптопа в опърпана торба,
дегизираш се като несретен бездомник,
и инкогнито се изнасяш изпод носа на протестиращите
(явно някои са чели хрониките за Левски)
в най-дълбокото и блиндирано мазе на своя дом.

Включваш лаптопа в мрежата
и отново си в потока на световните финанси и пъклени дела.

От една страна, ситуацията изглежда комична,
(стига да не си на мястото на банкера),
но всъщност, най-доволни са еколозите
покрай новия стандарт (не са го измислили те)
за Надомна екология - HWJES
(Home Work Jobs Ecology Standards)
явяващ се
най-прогресивната и балансирана концепция
за по-нататъшно развитие на Човечеството
в условията на все по-изострящ се дефицит
на външни ресурси.

Така започва да се сбъдва предсказанието,
че Човек ще се обърне към себе си.

Да ни е честита новата HWJES ера,
когато Природата болезнено ни напомня
Кой кара влака!
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: HWJES* - Надомна работа срещу кризата!   Чет 02 Апр 2009, 04:12

Все още малко хора осъзнават, че през 2008 г. започна края на консуматорското общество. В последните столетия и особено през последните десетилетия стремежът към забогатяване се мотивираше основно от желанието на човека да си осигури максимални възможности за пордотлук - натъпкан търбух, всестранно обгрижване, аху-иху, луксозни пътешевствия - тотална консумация. Разбира се, това не на всеки се отдава, но такъв е стремежа, а той определя тенденцията. Някои стигнаха до там, че продадоха срещу кредити (които изядоха веднага) бъдещето си за десетилетия напред, даже и това на децата си.

До вчера само няколко нации имаха превилигията да тънат в разкош, а днес на трапезата сядат милиарди китайци, индуси, африканци, латиноамериканци. Напират с милиарди, а Земята е само една и е на прага на опустошението като от напаст. На дневен ред са Луната, Марс ... И сега правителствата се надпреварват да наливат в ретроградни институции трилиони обществени пари с надеждата да спасят провала на една обречена епоха и все още не знаят, че наливат масло в огъня и че ги очаква още по-грандиозен, окончателен провал.

И тогава всички, вече съвсем ясно, ще разберем, че повече ресурси няма и че ни остава само да се отдадем на пост и духовни упражнения.
Това, което може да облекчи съдбата ни, са не новите трилиони в една изкуфяла система, а повсеместното намаляне на разходите и увеличаване ефективността на живота ни - ПОЛЗАТА!

Затова именно
Надомната работа е идеалното средство за ефективно противопоставяне на Световната финансово-икономическа криза, а не безумното прахосване на нови милиарди и то обществени пари. И това си заслужава да обмислят правителствата, като насърчат прилагането на редица надомни практики за доходи, кариера, обучение и бизнес.

А пресата е време да им даде по-голяма гласност именно сега, за да могат все повече хора да се възползват от такива златни възможности. Макар, че подобни техники и без другото вече широко се прилагат не 1 или 2 години, но сега е момента да се извлече максималната полза от тях.

Ползите от такива мерки са повече от очевидни в тази ситуация:

 • - спестяват се по 1 - 2 часа продуктивно време дневно на хора в активна възраст - от пътуване до и от работното им място;
 • - намалява се транспортния стрес от блъсканицата в градския транспорт или задръстения трафик - а така се увеличава работоспособността и творческата реализация;
 • - намалява се стреса на работното място, поради комфорта на собствения дом, липсата на началници над главата;
 • - намалява излагането и вдишването на изгорели автомобилни газове, от което намаляват бронхиалните и алергични заболявания и съответно - болничните листи. Даже човек да е в болничен режим, в къщи, пак би могъл да свършва определена работа или по спешни задачи;
 • - намаляват транспортните задръствания и трафика, когато на все повече хора не им се налага да пътуват, поемайки за изпълнение служебни задачи в къщи - реализират се значителни икономии от горива, масла, резервни части, транспортни средства;
 • - икономисва се огромно количество гориво, поради намалената необходимост от редовно пътуване от и до роботното място - директно се щади природата и енергийните ресурси;
 • - намаляват вредните газови емисии, поради намаления транспортен трафик и така се улеснява достигането на нормите от Протокола в Киото;
 • - намалява презастрояването със служебни площи (особено с офиси) в централната част на градовете, но също и в промишлените зони - пак се пестят материали, енергия, оборудване;
 • - намаляват разходите за поддържане на офиси - наеми, отопление, електричество, вода, почистване, ремонти, аварии;
 • - става възможно съвместяването на длъжности - т.н. вътрешно и външно съвместителство - например, един счетоводител, освен основното счетоводство на една фирма, би могъл, според опита и квалификацията си, да поема и счетоводното обслужване на други фирми или организации по външно съвместителство - трудът става по-ефективен и удовлетворяващ;
 • - намалява цената на услугите, осъществявани в надомни условия, поради намаляване на разходите за поддържане на служебни помещения, намаляване на транспортните разходи, намаляване на стреса, намаляване отсъствията поради болнични дни и увеличените възможности за съвместяване на работни процеси;
 • - премахва се автоматично дискриминацията към инвалидите по отношение трудно достъпна за тях служебна среда - така те получават достъп до пълноценна професионална реализация в надомни условия.
 • - появява се повече лична свобода и големи възможности за избор;

И ето Ви 12 теми за смислени дисертации на амбициозни студенти с огромно значение за оцеляването на човечеството (търсят се ентусиасти).

*HWJES - Home Work Jobs Ecology Standards - Стандарти за развитие на обществото в условията на пост-консумативната ера, посредством икономисващи и природо щадящи методи най-вече за надомна работа, кариера, бизнес, обучение и здраве.

© 2009 Димитър Ламбов, All rights reserved!
© 2009 http://nadomno.bulgarianforum.net
Материалът може да се използва свободно. Позоваването на автора и източника е задължително.


Последната промяна е направена от Admin на Сря 08 Апр 2009, 22:03; мнението е било променяно общо 15 пъти
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: HWJES* - Надомна работа срещу кризата!   

Върнете се в началото Go down
 
HWJES* - Надомна работа срещу кризата!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: ЗА НАС - правила, отзиви, въпроси, заблуди... :: Защо Надомно ООД и ТРАКИ Женина ООД са добри решения за Вашите надомни доходи?-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | Economy, Law, Finance | Economy | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create a blog