Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Как да увеличите Вашите продажби с изкуството за продажба:

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как да увеличите Вашите продажби с изкуството за продажба:   Вто 19 Фев 2008, 04:46

Хората обичат да си купуват разни неща, но това не носи доходи. Ако искате да печелите, при това - добре, е нужно да се научите на изкуството на продажба. А когато умело продавате и реализирате добри сделки, така ще печелите добри пари и това ще Ви харесва.
Добре е предварително да знаете най-големия секрет на успешните продажби - да научите какво е необходимо на купувача и да му помогнете да го получи. Другият вариант на продажби, при който се опитвате да насилите клиента да купува това, което продавате, без то да му е нужно, е не перспективен.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0042: Безупречна оферта за продажба - Вашите безбройни безплатни продавачи.   Вто 19 Фев 2008, 04:58

Ако имате един продавач и добре сте го обучили, той може да продава за Вас до 8 - 10 часа на ден, не повече. Но ако имате безупречна оферта за продажби, от нея може да размножите и разпратите на своите потенциални клиенти и 1 милион екземпляра по за 1 - 2 стотинки на бройка или даже безплатно (стига да знаете как). И след това всяка от тези оферти започва да работи безплатно за Вашите продажби.
Но въпросът е "Как да си изготвите безупречна продажбена оферта, така че тя да върши работа (да продава), а не директно да заминава в кошчето за боклук?"
Всеки има нещо за продан, имате и Вие - стока, услуга, продукт, умения, вещи втора ръка ..., но не знаете как да ги продавате и те с години застояват тук и там, като се похабяват до неузнаваемост! А всичко опира до умението да се продава и то дистанционно - без преки контакти (очи в очи) с клиентите. Това не е толкова голяма философия! Научете я сега и я ползвайте до края на живота си, та да останете под пари!

А след това помагайте и на други хора да правят успешни продажби ... срещу заплащане и така ще се сдобиете с най-доходната професия не само у нас, но и по света, която никога няма да Ви остави гладни!
============================================================

Та, безупречната оферта за продажби!

Кои са тънкостите за написването й или как успешно и дистанционно да представяте своя продукт пред потенциалните си клиенти и така да получавате директни печалби, без посредник?

Тази информация е ценна, но дали вие ще се възползвате от нейната стойност, за да осъществите революция в своята дейност или ще я оставите настрана, за да се върнете към нея по-късно, зависи от вас? Някои хора ще прочетат всичко, ще се развълнуват за кратко, а после бъркотията на ежедневието ще ги погълне и ще унищожи мечтите им.

Други ще започнат да прилагат това, което са научили, и първото нещо, с което ще се сблъскат, ще им послужи като причина и оправдание да се откажат. Много пъти ще възникват проблеми, които изглеждат непреодолими, но не са.

Вие обаче вземете тази инструкция и направете така, че тя да заработи за Вас от утре и единствената граница ще ви бъде небето. Ако вложите ум и сърце в тази дейност, можете да имате идеалната работа или преуспяващ бизнес, при това съвсем скоро и за цял живот.

Помислете, прочетете всичко повторно и започнете да действате - стъпка по стъпка точно така, както Ви показва тази разработка. В нея е Вашето богатство!

Вашата безупречна оферта за продажби:

 • Към кого да я насочвате?
 • Каква информация да излагате в нея?
 • Как да я изготвяте?
 • Как да я изпробвате?
 • Как да я надпишете (адресирате)?
 • Как да увеличите отзвука от нея многократно?
 • Под каква форма да я използвате и разпространявате?
 • Каква стратегия да заложите?
Отговорите на всички тези въпроси може да намерите съвсем скоро (от утре) от това безценно Ръководство 0042 за осъществяване на успешни продажби, ако си го поръчате сега, докато цената е съвсем символична (анти кризисно)!

Цена на инструкцията: 14,78 лв

Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как да увеличите Вашите продажби с изкуството за продажба:   Пет 22 Фев 2008, 04:46

Ръководство 0191:

Продавайте от къщи на целия свят, даже ако сте и на село! Ръководство за продажба през интернет у нас и зад граница, надомно.

Цена за ръководство 0191: 8,90 лв

ККак да си поръчате това ръководство, може да научите на този адрес:
https://servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365

Самоучител по английски език
Easy English
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: № 0042: ПРОДАЖБЕНАТА ОФЕРТА - НЕЗАМЕНИМ ПОМОЩНИК   Пет 22 Фев 2008, 04:58

Собствен бизнес.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: № 1415 - КАК ДА ПРОДАВАТЕ УСПЕШНО?   Вто 25 Мар 2008, 04:21

Разработка № 1415:

Как да продавате успешно?
Най-важното умение в живота на богатите!
48 конкретни идеи.

Такса: 14,15 лв

0888/428240
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Как да увеличите Вашите продажби с изкуството за продажба:   Чет 28 Апр 2011, 01:58

интересуваме продажбите онлайн ли са ?
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Продажба (prodajba)   Пет 12 Авг 2011, 12:19

Доста продавачи, съзнателно или несъзнателно преминават през общия продажбен процес, когато продават продуктите си.

В началото на този процес е: Определянето и оценката на потенциалните и перспективните клиенти при лични продажби. Разработката на списък от потенциални клиенти се нарича проспектираене. Продавача търси имената на перспективните клиенти от такива източници, като продажбени данни на фирмата, търговските изложби, обяви във вестниците, телефонни указатели и др.

Продавачите също получават отговори от рекламата, която насърчава заинтересованите групи да изпратат информационно запитваща форма. Семинарите и срещите също могат да дадат добра информация. Те могат да се насочат да привлекат определени видове клиенти.

Още за процеса на лични продажби:
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Има ли място за продажбите на дребно в търговски вериги (Prodajbi v targovski verigi).   Съб 27 Авг 2011, 16:16

Разпределението на търговските вериги за продажба на дребно, според тяхната големина, се характеризира от три показателя:

 1. площ
 2. асортимент
 3. персоналПървият от тях е разгърнатата площ на обекта. По него може да се отчете че болшинството търговски обекти у нас са с разгърната площ до 5000 кв.м.- проблизително 77%, а останалите 23% от 5000 кв.м. до 10 000 кв.м.

Още статистически данни от проучвания за продажбите на дребно в търговските вериги може да прочетете тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как демографските фактори влияят на продажбите (Prodajba - demografski faktori)?   Съб 03 Сеп 2011, 11:59

Но преди всичко, кои са те? Демографските фактори при осъществяването на продажби са индивидуалните характеристики на купувачите - възраст пол, раса, етничност, доход, семейство жизнен цикъл и заетост.

Демографските признаци могат да влияят върху скоростта, с която едно
лице преминава през процеса на вземане на решение за покупка и осъществяването на продажбите.


Също
поведението през определен период от процеса на вземане на решение за
покупка частично се определя от демографските фактори. Още специфични
особености за демографските фактори при осъществяването на продажби четете тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Трябват ли Ви клиенти за директни продажби (Klienti za direktni prodajbi)?   Чет 22 Сеп 2011, 15:02

Съществуват редица методи за намиране на най-подходящите клиенти при метода на диреткните продажби:Студен контакт, Безкрайна верига, Изложба и демонстрации, Директна поща, Център на влияние, Директни продажби по телефона, Телевизионни продажби, Удовлетворени клиенти. Но тук ще намерите повече подробности за методите за намиране на клиенти при директните продажби >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Продажба чрез внос на ново превозно средство за лице, нерегистрирано по ДДС (Prodajba na novo prevozno sredstvo za lice, neregistrirano po DDS).   Съб 29 Окт 2011, 17:13

Продажбите на ново превозно средство се правят от регистриранана за
целите на ДДС фирма в държава, членка на Европейския съюз, различна от
тази, в която транспорта на стоките приключва, към нерегистрирано по
ДДС лице в друга страна членка.


В
случая получателят на стоката, който може да е и физическо лице, не е
регистрирано и не начислява данък за вътреобщностното придобиване
(ВОП), а превозните средства се транспортират от или за сметка на доставчика ... Но четете повече подробности за продажба чрез внос на ново превозно средство за физическо лице, нерегистрирано по ДДС тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как се отчитат счетоводно приходите от продажба (Schetovodno otchitane na prihodite ot prodajba)?   Пон 31 Окт 2011, 12:37

Счетоводното отчитане на приходите от продажба се осъществява възоснова на поредица от документи:
Характерни счетоводни сметки, които се използват при отчитане на продажбите са тези от група 70 Приходи от продажби. Сметките от тази група са пасивни, оперативно- резултатни. Четете повече подробности по счетоводното отчитане на приходите от продажби тук >>>
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Реализирането на пазарни продажби - социално икономически подход.   Вто 31 Яну 2012, 01:04

Реализирането на пазарни продажби винаги носи и изисква прилагането на социално икономически подход, доколкото те се осъществяват в ра;ките на обществото (в гората и в пещерите ще е по-трудно) и се подчиняват на икономическата логика (“Дай, за да получиш.”).Изхождайки от понятийната многозначност на понятието пазар,
не е излишно да си поставим задачата за неговото изясняване на основата
на съдържателно съотнасяне на различните мотодологични подходи към
него.

Още за Реализирането на пазарни продажби - социално икономически подход тук ...

-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Как се отчитат приходите от други продажби?   Нед 05 Фев 2012, 22:57


Приходите от други продажби се отчитат по следния начин и логика:

1. Състав на приходите:а) от продажба и ликвидация на ДА и материали;


б) във връзка с отдадени под наем ДМА при условията на оперативен лизинг. Още за това как се отчитат приходите от други продажби тук ...

-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Ефективните продажби.   Пет 17 Фев 2012, 03:01


Не всеки начинаещ в бизнеса човек си дава сметка за точното значение на
понятието «ефективни продажби». Затова ще го кажа така, ако сте
похарчили 100 разходи и срещу тях сте получили поръчки за 10 лв, това е
неефективна продажба.

И обратното, ако текущите Ви разходи за месеца, свързани с реклама,
маркетинг и обслужване на продажбения процес (опаковка, етикиране,
транспорт …) са 100 лв, а за месеца сте реализирали продажби за 1000 лв,
това са ефективни продажби. Още за ефективните продажби тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Препродажбите и продажбите на едро.   Вто 21 Фев 2012, 04:23


Продажбите на едро в търговията се осъществяват на цели партиди от
стоките, като най-често целта е след това да се осъществи препродажба,
най-вече към търговците на ердно.

Търговията и продажбите на едро са дейности по продажбата на стоки и
услуги на фирми и организации, които ги придобиват с цел препродажба или
професионално използване. Още за препродажбите и продажбите на едро тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Мениджъра по продажбите.   Сря 22 Фев 2012, 05:23


Мениджърът по продажбите има отговорността по управление и реализацията
на продукцията по време на фирмените търговско икономически операции.

Даже напоследък се говори, че мениджъра по продажбите освен организация
на продажбения процес, предлага едновременно с това и услуги на
клиентите по тяхното информиране, консултиране и въвеждане в
експлоатация на стоките, за които е отговорен. Още за Мениджъра по продажбите тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как да продавате ефективно за максимални приходи?   Пон 23 Апр 2012, 11:46

Продажби са се извършвали от най-дълбока древност. Днес обхватът им е многостранен - стоки, услуги, суровини, ноу-хау, майсторство и култура. Да се продава, означава да се откриват някакви потребности, да се разрешават проблеми.


Няма универсални методи за продажба, но има комплекс от техники и тактики, които задоволяват дейностите по продажбите при различни ситуации. Продажбеният процес включва избор на стоки, усилия по привличане на потенциални потребители, изучаване мотивите за покупка, аргументация и сключване на сделки.


От позицията на икономиката продажбите са стопанска дейност, която повишава жизнения стандарт. Те създават приходите на бизнеса, снабдяват клиентите със стоки, подобряват ежедневието.


Успехът на новия бизнес е немислим, невъзможен и стопанската фирма може да оцелее в конкурентната борба единствено като обслужва и разширява пазарния си дял.


Фотоизточник: images.google
В социално-психологичен аспект традиционните и персоналните продажби са специфичен делови контакт. Успешните продажби се осъществяват възоснова на конкретни правила и методи на сключването на една сделка, като те обикновенно преминават през различни етапи.


Как да продаваме ефективно” вълнува всеки продавач, които иска да продава различна и разнообразна стока, но за да се случи това на практика той трябва много добре да познава психиката на клиента, да предлага стоката по тъкъв начин, че клиента да не остане разочарован, а удоволетворен от своята покупка.


Дали ще продадем един или друг продукт няма никакво значение, важно е много добре да познаваме преимуществата и недостатаците на стоката, и в същото време да завоюваме доверието на клиента и така търговията ще се състои.


Клиента винаги ще даде пари стига ние да бъдем достатъчно убедителни с него, да преговаряме по тъкъв начин, че от самия разговор да му стане интересно и с желание да вложи заделените си средства.


Обикновено сключването на сделка предполага получаването на конкретен резултат, изразен с точни цифри и ясни условия по договора. Особено важно е постигането на резултат от просажбата на стоката.


Защото именно клиентите са тези, които заплащат стоката или услугата осигуяват стабилност и дълготраен просперитет на бизнеса ни. Можем да предлагаме и продаваме най- различни стоки и услуги, но във всеки случай преди да получим необходимата печалба, трябва да се договорим с клиента, да подпишем договор и чак тогава да сключим сделка.


Всеки клиент се отличава с индивидуални психологически особености и индивидуална представа за житейските проблеми. Клиентите възприемат нашата стока през призмата на личните си характеристики.


Понякога те не обръщат достатъчно внимание на стоката ни, неправилно оценяват преимуществата и, не виждат изгодата, която биха имали от нея. И тогава ни подминават, а ние оставаме без печалбата, на която сме разчитали.


В този случай за да не остане разочарован клиента от незнанието си, ние имаме три варианта за действие. • • Първият – да се откажем от търговията, да излезем от ролята на търговец.
 • • Вторият – да престанем да обръщаме внимание на „заблудените” клиенти, които не разбират преимуществата на стоката ни, и да разчитаме само на тези, които знаят какво искат.
 • • Третият – да се запознаем с различните методи, техники и похвати, които ще помогнат да намерим подход към „заблудените” клиенти и да ги превърнем в хора, които мечтаят да се сдобият с нашата стока и да платят за услугата, която предлагаме.

Третият вариант за продажби е най-перспективен. Той ни позволява значително да разширим кръга от реални клиенти, осигуряващи просперитета ни. В същото време този път изисква от нас значителни творчески и интелектуални усилия.


Все пак методите за продажба не се раждът в съзнанието ни от нищото. За да бъдат „работещи", трябва да ги научим, усвоим и пригодим към предлаганата от нас стока, към нашия клиент и към нашите личностни особености. Понякога това е много трудно, затова някои търговци ограничават перспективите си, като избират втория вариант.


Друго важно препятствие пред успешните продажби, което ни пречи да вървим уверено в правилната посока и до голяма степен да се ориентираме в интересите на клиентите, е нашето наследство от тоталитарната система, където желанията, интересите и възгледите ни бяха „налагани отгоре", като на клиентите се предлагаше тази стока, която беше по-удобна за производство, а не онази, която отговаряше на нуждите на потребителя.


В същото време често нашите конкретни решения и действия свидетелстват за друго отношение. При непосредствен контакт с клиента нашият равнодушен поглед, намръщени вежди, „дежурната усмивка" подават достатъчно красноречиви „сигнали" за истинското ни отношение към него.


Особено често подобни сигнали получават клиентите, които говорят и изискват не това, „което трябва" от гледна точка на търговеца.

----------------------------------------------
Върнете се в началото Go down
Diro8745
ГостПисанеЗаглавие: Директни продажби от къщи   Чет 05 Сеп 2013, 16:38

Един от добрите методи за надомна работа са директните продажби от къщи по метода на пощенските заявки - подробно ръководство може да получите тук - http://nadomno.bulgarianforum.net/t29-topic?highlight=0033.

Има много и много други начини за реализирането на директна продажба, като например чрез телевизионни продукции (вероятно сте гледали подобни предавания, в които Ви надъхват за някаква джаджа колко е полезна, че Ви я дават и с отстъпка).

Същото е възможно да се прави и с помощта на телефонен маркетинг, след като днес вече подчти всеки разполага с телефон и даже с по няколко - вижте подробна инструкция тук - http://sites.google.com/site/gotovbiznesproekt/ и отзивите тук - http://nadomno.bulgarianforum.net/t181-topic?highlight=1362

Нещо подобно на директни продажби правят и търговските пътници, които чукат от врата на врата и се опитват да Ви продават различни уреди и стоки за дома, макар че този метод не е много популярен в Българи, за разлика от щатите, където то няколко десетилетия се прилага масово.

Специално внимание заслужават получаващите все по-голяма популярност директни продажби през интернет от различни сайтове за колективно пазаране с отстъпки, електронни магазини или чрез директна електронна поща - вижте това предложение тук - http://nadomno.bulgarianforum.net/t27-topic?highlight=0004

Ако Ви интересуват възможности за основен или допълнителрен доход от къщи по метода на директните продажби, обърнете внимание на посочените тук линкове и със сигурност ще намерите подходяща за Вас възможност, която да стартирате още от утре с помощта на подробно постъпково ръководство и поддръжка от офиса ни.
Върнете се в началото Go down
Pozetano_Hol.8f
ГостПисанеЗаглавие: Как се позиционирате в процеса на покупко - продажба?   Пет 13 Дек 2013, 22:28

Осъществяването на покупко - продажба е естествена за всеки човек дейност, която той осъществява постоянно, в продължение на целия си живот. Вярно е, че едни хора са по-силни в купуването, а други - в продаването и затова едните се наричат купувачи, а другите продавачи. От гледна точка на доходите, ако Вие имате нужда да си осигурите такъв, добре е да се позиционирате със съответните умения като продавач. А позиционилането става по два начина - порва учите как се правят продажби (това е цяла наука за висше образование) и второ - упорито практикувате и прилагате наученото, като постоянно се коригирате според практическите ситуации от работата с клиентите.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Denica_Radost.7895inova
ГостПисанеЗаглавие: Re: Как да увеличите Вашите продажби с изкуството за продажба:   Пон 23 Дек 2013, 13:28

„Покажете ми човек, когото го съпътства успех, и аз ще Ви покажа продавач. Работата е в това, че всички ние, така или иначе, се занимаваме с продажби.“ Ричард Дени
Върнете се в началото Go down
Encho_Prodan.85ov
ГостПисанеЗаглавие: Продавач с ентусиазъм   Вто 07 Яну 2014, 14:49

Добрият продавач ще продаде всичко, ако вярва в ценността на това, което продава. Вярата и качествата на продавания продукт имат съществено значение за успех в търговията. Да се познава добре продукта е важно, но още по важен е ентусиазма, който поражда вяра у клиентите Ви по отношение на закупувания продукт.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Ulyana_pete.sdf7va
ГостПисанеЗаглавие: Умението да се правят продажби   Съб 18 Яну 2014, 15:19

Ако имате свой бизнес, то нещата в него зависят изцяло от Вас - може да му вдъхнете живот или не.За да постигнете успех може да Ви помогнат уменията да осъществявате продажби, а най-големите помощници в това са способностите да общевате с хората - потенциални клиенти и ентусиазма Ви.

Така ще успявате по-лесно да убеждавате своите клиенти да вземат правилните решения и по-лесно да закупуват от Вас подходящата за тях стока. Но умението да се правят продажби не идва от въздуха или от рождението - върху него трябва сериозно да поработите, в т.ч. и да минете през доста проби и грешки, стига да се поучите от тях.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Какво трябва да знае един добър продавач?   Чет 30 Яну 2014, 00:20

Всеки знае, че има както добри продавачи, така и разочароващи, слаби продавачи. Какво трябва за знае и разбира един продавач, за да бъде добър? Той трябва да е наясно с това, че преобладаващата част от хората имат:
1) нужди, без удовлетворяването на които не могат да живеят (храна, облекло, жилище, комунални услуги и др.п. и
2) потребности, без които могат да преживяват, но суетата, тиеславието, гордостта и др.п. не им позволяват да се лишават от тяхното удовлетворяване.
Тогава добрия продавач ще забележи, че повечето хора винаги са заинтерисовани от подобряване на своето самочувствие и на виншния си вид. Всички искат да останат млади и привлекателни, независимо от възрастта си. И тогава ще разбере задачата на добрия продавач - да им помогне в удовлетворяване на тази потребност. Останалото е въпрос на избор и партньорство.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Tenko_HAna
ГостПисанеЗаглавие: Re: Как да увеличите Вашите продажби с изкуството за продажба:   Пон 10 Фев 2014, 14:16

Ако искате да знаете как да продавате стоки и услуги, посещавайте периодично този форум и с времето ще научите доста. Фактически Вие не сте единствения човек, който се стреми да се подобри по отношение на продажбите и да усвои ефективни продажбени методи. Всеки бизнес се основава на продажбите и който умее да го прави, има значително повече шансове за успех. При това такова умение е нужно не само в бизнеса, но и в живота.

Днес съществува доста голям брой курсове, тренинги, литература, които описват подробно различни методики и техники за осъществяване на успешни продажби и такава информация не е трудно да се намери. Има хора, които с тонове купуват книги по тематиката и постоянно посещават семинари, тренинги и курсове. А резултатите, като че ли не са добри. Защо? Защото цел на повечето обучителни материали е не Вие да се научите да продавате, а те да заработят пари.

За целта те Ви продават само една купчина информация, но продажбите се осъществяват не с информация, а с умения, а за това гаранции никой не Ви дава. Истината е, че за да се научите на продажбени умения, това не е работа на някой друг, а Ваша лична работа - другите само могат да Ви помогнат и да Ви асистират в това отношение.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Pepo_Drang.nvbov
ГостПисанеЗаглавие: Как да увеличим обема на продажбите в магазин за дрехи?   Вто 18 Фев 2014, 17:19

Много продавачи в магазини за дрехи разбират необходимостта да се увеличи обема на продажбите в техните магазини, но не всеки е наясно какво трябва да направи, а още по-малко са онези, които го правят.

Ето една възможност - установете традиция да правите разпродажба в точно определен ден и така създайте цикличност или ритмичност на събитието. Когато наложите добре този метод, в деня на разпродажби винаги ще се струпват доста клиенти.

Остава да не ги разочаровате, а наред с разпродажбата да реализирате продажба и на останалите стоки. Така мястото ще се запомни, ще се знае, че понякога може да си купят евтини неща, ще започнат да идват и извън дните за разпродажби. И без да забележите, ще успеете да увеличите продажбите, особено ако имате магазин за дрехи.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Deshi_Pene.765va
ГостПисанеЗаглавие: Как да увеличим продажбите в магазин за дрехи?   Вто 04 Мар 2014, 23:54

Един от вариантите да се увеличат продажбите в обикновен магазин за дрехи, е като си направите и интернет магазин за същите стоки и изпълнявате поръчките с пратки по пощатат (подробно тази технология за дистанционно водене на бизнеса с пощенски заявки е описана в готово практическо „ръководство 0033“ - може да го потърсите с търсачка в интернет). За целта е добре да направите официален сайт на магазина или на фирмата си, където ще съобщавате за всевъзможни маркетингови мероприятия и новости. А ако наберете и абонати с техните e–mail-и, може периодично да им отправяте съблазнителни оферти и директно на електронната поща или с SMS - намаления, разпродажби, две в едно, промоции на нови артикули и т.н.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Enco_Prodan.uy50v
ГостПисанеЗаглавие: Re: Как да увеличите Вашите продажби с изкуството за продажба:   Пон 17 Мар 2014, 18:48

Днес съществува голямо количество и разнообразие от купсове, тренинги и литература, в които се описват различни методи и техники за осъществяване на продажби. Затова в наше време не е трудно да се намерят различни справки и информация по темата, но не всеки има възможности да се рови сред тоновете литература или да вниква в подхода на всеки автор. Други хора постоянно посещават тренинги и обучения, но така или иначе, резултат почти никакъв. Защо е така? Отговора е много прост - нужни са 1 грам знания и 1 тон практика.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Uchen_Danch.654ev
ГостПисанеЗаглавие: Re: Как да увеличите Вашите продажби с изкуството за продажба:   Пон 07 Апр 2014, 18:42

В основата на успешните продажби е търсенето на нови клиенти, което е фактически и първия етап за да се стигне до реализация на продукция. Това прилича малко на случката с пълната жена, която питала за съвет за отслабване един диетолог. Той отговорил „Не се хранете след 18.00 часа.“ Тя отговорила: „Това го знам, кажете нещо друго.“ „Не яжте мазни храни, а повече плодове и зеленчуци.“. „И това го знам.“. „Занимавайте се със спорт, ходете по-продължително време“. „И това го знам. Нещо друго?“. Накрая диетолога отговорил „Съдейки по външния Ви вид, едва ли знаете някой от тези съвети.“ Така е и във случая - въпросът не дали знаете един или друг начин за привличане на клиенти, а дали го правите. Затова тук няма смисъл да изреждаме и да повтаряме безбройноте полезни съвети за привличане на нови клиенте. Око още не ги „знаете“, потърсете из интернет, но това което има значение, колко реални нови клиенти привличате - това показва дали знаете нещо или не от методите за успешни продажби.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Как да увеличите Вашите продажби с изкуството за продажба:   

Върнете се в началото Go down
 
Как да увеличите Вашите продажби с изкуството за продажба:
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Препоръки за стартиране на бизнес в България. :: Ефективни продажби и търговия за успешен бизнес.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Free blog